Partyflock
 

One Hell of a party

gepubliceerd door , op
Verjaardagen, feestjes en partijen. Je kent ze wel, oma komt op visite, je krijgt 3 heerlijke kwijlzoenen, en 5 euro, jippie! Verplicht in de woonkamer zitten met de hele familie en stukje taart bij de koffie. In gedachte heb je die taart al 10x in het gezicht gedrukt van je vervelende nichtje of neefje.

Wat nu, als je eens geen cadeautjes wil, geen taart en geen familie? Oor verdovende muziek, de hardste artiesten en het meest geweldige feest waar ze zelfs over een jaar nog over praten? Of te wel: One hell of a party! Let’s do it!

Je neemt een lokatie, de Rodenburg in Beesd, met zijn sterke geluid en mooie sfeer. Dit samengevoegd met een paar van Nederlands beste dj’s en je hebt gegarandeerd een avond vol vette muziek en sfeer.

Based on Logics presents:

One hell of a party

Based on Logics is een jonge organisatie met nog maar 2 gegeven feesten in het verleden. De organisatie bestaat uit 2 medewerkers, Ricardo van verwijderd en Shirley / verwijderd. Na 2 bescheiden feestjes besloten ze het deze keer groots aan te pakken en hierbij gelijk de verjaardag van Based on Logics medewerker verwijderd te vieren.

One hell of a party zou eerst op een andere lokatie gehouden worden maar door wat problemen met de eigenaar van die club is besloten te gaan voor discotheek de Rodenburg. Deze beslissing is mede gemaakt door de goede criteria over de discotheek. Het geluid is oorverdovend hard en de sfeer is er altijd, welke muziek er ook gedraaid word. De organisatie heeft als Based on Logics nog niet veel ervaring in feesten maar buiten deze organisatie om is Ricardo nog Dj (Cemon Victa) en heeft Shirley onder diverse andere organisaties feesten georganiseerd om en nabij Breda.

Ze hebben nu de sprong in het diepe gewaagd met een grote line-up voor een zeer acceptabele prijs van 12.50 in de voorverkoop en 15.00 aan de deur. Hiermee hopen ze veel jong en oud party volk aan te trekken die in de avond van 9 maart op 10 maart van 21:00 tot 06:00 s’morgens los gaan op de beukende beats van het groot aantal dj’s wat komt draaien.

Al met al hoopt Based on Logics dat jullie bereid zijn om hier een knallend feest van te maken!

28 opmerkingen

 
ik zal de taart meenemen :p
niet verkeerd..!
Wadaaaan dit wordt knalle :p...Maar wanneer komt de time table...
laatste aanpassing
 
jaja word gezellig feessie :D
 
:D :D wordt super
 
Ze hebben nu de sprong in het diepe gewaagd met een grote line-up voor een zeer acceptabele prijs van 12.50 in de voorverkoop en 15.00 aan de deur.

ja, is wel risico, maar hebben we er wel voor over :D

tot dan mensen :woop:
word zeker een mooi feesie
jaaaa feesjeeee!!! zeker met z'n alle komen (y) :yes:

kk vette dj's ook :p
Ja ja we gaan het er weer top van maken. :yes: en iedereen gewoon beter naar One hell komen!!! En gelukkig kunnen we zwemmen he Cemon Victa ;) Heb er super zin in. Mensen die vanavond naar Masterminds gaan je kan bij mij kaarten kopen hoor, want ik ben daar aanwezig!! :p
Precies we maken er gewoon een dikke party van :) van de week de timetable online
en nog ff flink promoten komt goed (Y)

en idd mensen vanavond loopt Debby rond met kaarten in de Bomax! :p
 
Word zeker een vet feesie....
ben er alleen nog nooit geweest..
Ben heel erg benieuwd naar het geluid:O:O:O
Mischien ga ik ook wel ff kijken :[
 
Zo willen we het horen..