Partyflock
 

Shaved - Love Life. Fight Cancer.

gepubliceerd door , op
Shaved - Love Life. Fight Cancer.
26 februari 2007
FeestShaved · Love Life. Fight Cancer. Site
Datumdonderdag 1 maart 2007
LocatiePanama Site
Op donderdag 1 maart is het dan eindelijk zover, het is tijd om je snor af te scheren! Op 1 februari startte dj Timur van Caz zijn “laat je snor staan” actie ten behoeve van de stichting Fight Cancer. Na precies een maand sparen mag je snor er nu dan af. Om het geheel extra luister bij te zetten, wordt het einde van de actie gevierd met een spetterend feest in de Panama in Amsterdam. Vanaf 21.00 kan je je snor er af laten scheren of gewoon flink uit je dak gaan op de beats van ROOG, Ronald Molendijk, Benny Rodrigues, Chris Rox en Sun-E, begeleidt door de vocals van Mc Knowledge. De opbrengst van de avond komt uiteraard geheel ten goede aan de organisatie Fight Cancer.

Een paar maanden geleden bedacht Caz!-dj Timur dat hij iets wilde doen voor Fight© cancer. Daarom heeft hij een oproep gedaan in zijn programma Timur Open Air bij zijn luisteraars om ideeën aan te dragen voor een inzamelingsactie. Uit alle suggesties is de ‘februari snorrenmaand’ gekozen. Omdat kanker al erg genoeg is, is er juist gezocht naar een leuke en positieve manier om geld in te zamelen. De actie past helemaal bij de gedachte van Love life. Fight© cancer. Het inzamelen van geld is nodig, heel erg nodig om meer onderzoek naar kanker mogelijk te maken en bij te dragen aan meer en betere voorlichting en begeleiding van kankerpatiënten.

De hele maand februari lieten honderden Nederlanders en tientallen BN-ers hun snor staan. Al deze mensen konden zich laten sponsoren om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Van Brainpower tot Fedde le Grand en van Lange Frans tot Tygo Gernandt, allemaal helpen zij mee om deze actie tot een groot succes te maken. Op de site van Fight Cancer kan je nog steeds meehelpen en je favoriete snor van jou favoriete BN-er sponsoren.

Op donderdag 1 maart wordt de actie afgesloten in de Panama in Amsterdam. Alle deelnemende snorren kunnen hem op deze avond laten verwijderen door het team van Kinky Kappers. Ook op dance gebied is deze avond meer dan de moeite waard. Helden als dj=Roog], Ronald Molendijk, Benny Rodrigues, Chris Rox en Sun-E hebben hun medewerking toegezegd en zullen voor het goede doel hun beste beats laten horen. De avond kost tien euro en je steunt daar een heel goed doel mee!

7 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 13109, 55359, 47652}
:respect: voor iedereen die zo'n actie verzint en/ of steunt. Fight cancer!
goede zaken (y) Ronald Molendijk :respect:
kdoe vanaf 1 februari al mee met de actie en mss laat k men snor wel gwoon staan ook als de actie al afgelopen is
 
Vreemde actie, maar het doel heiligt alle middelen :)
 
Artiest SinSuline
heb tzelf ook de volle maand ''volgehouden''.....
zometeen eerst lekker borrelen en dan doorkruipen naar de panama...:D

de actie is zeer geslaagd en er is een hoop geld binnengehaald....

vanavond lekker scherennnn!!!!
 
jah hele goede aktie bij mij groeit nie hardt maar deet wel mee hhaaha
fight cancer iedereen zou mee moeten doen.....