Partyflock
 
Element Kattiva Records is niet algemeen zichtbaar!
Element Akustika is niet algemeen zichtbaar!

Hardjunx - Sebulba B-day edition

gepubliceerd door , op
Hardjunx - Sebulba B-day edition
19 februari 2007
FeestHardjunxx · The Sebulba b-day edition
Datumvrijdag 9 maart 2007
WinactieHardjunxx actiegesloten
LocatieKelder
Op 9 maart viert dj Sebulba zijn 24ste verjaardag, maar dat gaat hij niet alleen doen. Daarom organiseert Stylez – Eventz: Hardjunx – Sebulba B-day edition. De locatie voor deze b-day party is de Kelder in Heerlen.

Het jaar 2006 was voor dj Sebulba een bewogen jaar op dj gebied, zo had hij zijn eerste succesvolle release Antichrist bij Kattiva Records, van de Italiaanse grootmeester Activator. In de zomer werd hij door Headhunterz uitgeroepen tot winnaar van Zuiderstorm dj-contest wat hem een plek opleverde op Frequence outdoor. Ook draaide hij onder andere nog op: Awarenezz, Roots, Neurotron–X en Gladiators met grootheden als Zany, Luna, Alpha² Het zal jullie niks verbazen dat je in de toekomst nog veel van hem gaat horen!

Om deze avond tot een knallend einde te brengen heeft Stylez-eventz een heerlijke line-up samengesteld van lokale en (inter)nationale top dj’s:

Een van de headliners die avond is ongetwijfeld Tha Playah: Jim Hermsen alias Tha Playah producer, dj en organisator/host van het succesvolle concept S.I.N.A.S. (Simplicity Is Not A Sin) in Doornroosje in Nijmegen. Een druk baasje dus, die zich al geruime tijd op succesvolle wijze begeeft in de hardcore-scene. De Nijmegenaar heeft al op vele (grote) hardcorefeesten gedraaid (o.a. A Nightmare in Rotterdam, Hellraiser, Project: Hardcore.nl, Raving Nightmare en daarnaast produceert hij op succesvolle wijze voor met name Neophyte Records label waarop ook dit debuutalbum uitgekomen. Zaterdag 24 februari staat hij ook op Flockers.

De tweede Headliner van deze avond is niemand minder dan Super Marco May: De twee dj’s hebben elkaar leren kennen tijdens de Hardstyle Criminals Tour, die 10 februari van start ging. Marco staat die avond met zijn tour in Rotterdam maar zal in het begin van de avond speciaal voor Hardjunxx een korte set komen draaien.

Andere artiesten die avond zijn: Tristan & Neostar, deze bekende jump dj’s van de kraker All heart die o.a op Hard Bass en Qlimax gedraaid werd zullen deze avond een heerlijke jumpset neer zetten samen Marquez. Mike K 2de op de B2S rookie night zal het spits afbijten samen met Magic-D en Cento met een heerlijke opzwepend jumpsetje. Cliff Raafs aka Cliff Raafs bekend van releases op het Italiaanse Explosive Records en zijn eigen label Akustika zal op deze avond geheel zijn eigen ding doen. Mani heeft Activator al enkele malen bezocht in Italie om tracks op te nemen en zal het deze avond opnemen tegen Sebulba dus dit wordt beuken op z’n Italiaans. Sebulba zal later ook nog een hardcore set draaien samen met zijn kelder collega D-Ultra. Verder zullen er een paar dikke hardcore sets worden gedraaid door D-Phazer + Reemke en Minddestructor + X-Statix.

Deze avond zal gehost worden door mc Seal.

Maar dit is nog niet alles, Stylez-eventz laat nog meer van zich horen in Maart zo is er op 3 maart Technorm met 2000 and One, Tom Welling en Kay Fonque. Op 24 maart is Hardnor met: Miss Zelda, Mr. Sinister, Biohazard, Odium, Sebulba en Mc Da Maniac.

12 opmerkingen

 
sebubelaar is good bezig word gezellige feestje daaro (Y)
ik dacht dat het noemen van een b-day van iemand alleen mocht bij een groot aantal fans? dat was toch 1 van de regels?
Werkzaam bij Hardercore
Artiest {SHOWLIST artist 79845, 17287, 51286}
Uitspraak van Marlboremco op maandag 19 februari 2007 om 15:17:
ik dacht dat het noemen van een b-day van iemand alleen mocht bij een groot aantal fans? dat was toch 1 van de regels?

Niet zeuren he ;)
 
Uitspraak van Steven K op maandag 19 februari 2007 om 15:23:
Niet zeuren he

mee eens
Artiest Magic-D
Ik had gelijk, super marco may:)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
good job :)

ik dacht dat het noemen van een b-day van iemand alleen mocht bij een groot aantal fans? dat was toch 1 van de regels?

dat is alleen in t overzicht v.d. agenda t geval .. as far as I know
subub kanjer je gaat lekker zeg !!!!!!
Hakkuuuh setje;)

kanllen tot we vallen:D

We gaan er een gezelli avond van maken!
 
deze avond gaat helemaal goed komen :bier:
:o Goed bezig Marc!!! :D
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 februari 2007 om 14:54:
sebubelaar is good bezig word gezellige feestje daaro

Idd mannuh(y)