Partyflock
 

Housequake in de Cruise Terminal

gepubliceerd door , op
Housequake in de Cruise Terminal
22 januari 2007
Het is eindelijk zover! The big boyz are coming to town and they are gonna kick ass! Het uitermate succesvolle Housequake van ROOG en Erick E strijkt namelijk op zaterdag 24 februari neer in de Cruise Terminal in Rotterdam. Beware!

Samen draaien ze al een aantal jaren, vanaf de legendarische Club Risk-feesten in de Amsterdamse More aan het begin van de nieuwe eeuw tot aan de al even legendarische feesten op de Loveboat, waar ROOG en Erick E opnieuw housegeschiedenis schreven. Sinds enige tijd is hun samenwerking beklonken in Housequake, een naam, die het project op het lijf geschreven is.

House is op dit moment populairder dan ooit in ons land en heeft een compleet nieuwe dance generatie voor zich weten te winnen. Als pioniers van het genre, speelden zowel ROOG als Erick E een sleutelrol bij de huidige opleving. Bovendien hebben ze beiden een uiterst succesvolle eigen carrière weten op te bouwen. Zo staan ze ieder zo’n 25 keer per maand achter de draaitafels, met vaak meer dan een boeking op dezelfde avond.

Waarom dan ook nog eens samen draaien? ‘For the fun of it’, aldus Erick E. ‘Housequake begon als een lolletje’, vult ROOG aan, ‘maar het is een beetje uit de klauwen gelopen...’ Erick: ‘ROOG stond een keer na mij geprogrammeerd op een strandfeest. Toen hij in de dj booth arriveerde, stelde ik voor om eerst nog wat samen te doen - back to back. En meteen brak de pleuris uit. We hadden echt lol. En het publiek vond het geweldig.ROOG: ‘Ons enthousiasme slaat over op het publiek, lijkt het wel. Overal waar we komen is het gekkenhuis.’ Erick: ‘We draaien ieder best wel veel in de maand. En dan moeten dit soort nachten er ook tussen zitten. Een paar uur lol schoppen met zijn tweeën.

Zaterdag 24 februari worden ROOG en Erick E in de Housequake room terzijde gestaan door Jeroenski, Baggi Begovic en natuurlijk de vaste Housequake mc, MC Gee. DJ Rockid en Shagspeare staan op het programma in de Eclectic Room.

De voorverkoop via internet (www.voorverkoop.net) is reeds begonnen. De reguliere verkoop in de winkels begint op donderdag 1 februari. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Dudok en Sister Moon in Rotterdam, Rhythm Import – Den Haag, Twist & Shout – Utrecht en Tunesville – Breda.

Zaterdag 24 februari. Rotterdam. Cruise Terminal. Housequake. Don’t miss it; it’s gonna be legendary!

Meer info: www.housequake.nl

8 opmerkingen

prima locatie:)
Artiest {SHOWLIST artist 42823, 35167}
dope dope zkr aanwezig!!

wel prijzig maar is het zkr waard
super relaxte muziek op een chille locatie :respect:
Vette Shit!! Relaxte muziek :D

Zeker aanwezig!
Snif Snik Snotter.... Ben er niet!




Al maakt mijn wintersportvakantie het wel weer helemaal goed! :cheer: (niet bedoelt om iemand jaloers te maken ofzo.... (A) )
vanaamd villa achter werk in cruise:bounce:
laatste aanpassing
 
gaan er zeker zijn