Partyflock
 

Nieuw concept Vintage in Enschede

gepubliceerd door , op
Nieuw concept Vintage  in Enschede
18 januari 2007
Er valt weer wat te vieren op de Universiteit Twente. Op woensdag 7 februari bestaat studentenorganisatie Sirius 30 jaar. Dat is natuurlijk dé reden voor een feestje en omdat Sirius maar één keer 30 jaar bestaat pakken ze het ook direct goed aan. In samenwerking met Absolutely Fresh wordt er op deze dag dan ook groots uitgepakt met niemand minder dan Marc Vano, Gelazer! en Don Diablo.

De Universiteit Twente is de laatste jaren zeer actief bezig met het verbreden van hun muzikale aanbod. Recentelijk stonden dj’s als Laidback Luke, Fedde le Grand en DJ Jean reeds geprogrammeerd in de De Bastille. Deze feesten genaamd Create Tonight en Club Union, liepen uit op een regelrecht succes en werden al met al bezocht door respectievelijk duizenden dance liefhebbers. Op woensdag 7 februari wordt dit nog eens dunnetjes overgedaan met de hotste clubartiesten van dit moment. De avond zal worden afgetrapt door Absolutely Fresh resident Marc Vano. Voor mensen woonachtig in Oost-Nederland behoeft deze dj geen intro meer. Met boekingen door heel Nederland zal 2007 naar verluid het jaar van zijn doorbraak gaan worden. Na Marc Vano zal de tent spreekwoordelijk op de kop gaan met dj’s Billy the Klit, Shagspeare en MC Lady Bee. Uiteraard is deze supercombo bekend onder de naam Gelazer!.
Met optredens op onder andere Expornstar, Mysteryland en Emporium weten deze mensen hun mannetje te staan en nemen ze geen genoegen met minder dan gekkenwerk in de zaal. Na gelazer zal de dj die ondertussen de status van BN’er bereikt heeft de “wheels of steel” overnemen. Roep zijn naam en het publiek raakt per definitie in staat van extase, we hebben het hier over mister Don Diablo. Diablo zal de avond op gepaste wijze afsluiten. Omdat Sirius haar dertig (!) jarige bestaan viert houdt de avond natuurlijk niet op met enkel dj’s. Er zullen gedurende de avond meerdere live-acts te bewonderen zijn zoals een vj en danseressen. Als je er achter wilt komen wat er verder nog zal gaan gebeuren deze avond zal je toch echt aanwezig moeten zijn. Het enige dat een zekerheid wordt is dat het dak er vanaf gaat en er nog lang over dit evenement zal worden nagepraat.

Even op een rijtje!
Woensdag 7 februari 2007 is de dag dat dit evenement plaatsvindt. De locatie is het Atrium, gevestigd in gebouw “De De Bastille” op het Universiteitsterrein in Enschede. Het evenement begint om 22:00 uur en zal doorgaan tot 04:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro, aan de deur moet 6 euro worden betaald. De voorverkoop voor dit event vindt plaats op de Universiteit zelf bij de Union Bar en Union Shop, deze punten zijn beiden gevestigd in het gebouw de Bastille. Tevens kunnen kaarten worden gekocht in het centrum bij funshop Crossroads (voormalige Discovery). De kaartverkoop zal aanvangen op donderdag 18 januari.

14 opmerkingen

 
gaat lekker worden!!
o



Dom he!
laatste aanpassing
 
Aanwezig :)
gave titel....slechte line up...commerciele herrie :P
Artiest {SHOWLIST artist 38760, 42863}
achja ik zeg altijd maar "als de flyer maar mooi is (Y)"

(nice koenski)
Wel 1 van de betere lokatie's uit Nederland .
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Koenski op vrijdag 19 januari 2007 om 15:38:
voor de liefhebbers

xxl??
Uitspraak van permanent verbannen op vrijdag 19 januari 2007 om 20:52:
xxl??

Op zoek naar n naveltruitje? 8) (F)

Ontopic:
ff verlof invullen op Donderdag 8 Februari :yes:
 
Vintage :D
Top! :D Sirius is mijn oude studievereniging :D Lachen!
 
Uitspraak van EL SHARKY op vrijdag 19 januari 2007 om 10:37:
Wel 1 van de betere lokatie's uit Nederland .
http://img406.im ... 042310054rq4.jpg

NouNou dat lijkt veel mooier dan het daadwerkelijk is ;P
Het ziet er gewoon goed uit, en het is goed gelegen op de Campus, naast het sportcentrum :P .
laatste aanpassing