Partyflock
 

Industrial, a techno minded party

anoniem gepubliceerd op
Industrial, a techno minded party
1 april 2003
FeestIndustrial · a techno minded party
Datumzaterdag 12 april 2003
WinactieIndustrial actiegesloten
LocatieP60 Site
Dit is weer de derde editie van Industrial, a techno minded party. Deze technoparty gaat nu en in de toekomst de technohelden van binnen- en buitenland presenteren. Omdat iedere dj de gebruikelijke twee uur draait wil Industrial er toch iets anders van maken om de mainact van de avond altijd drie uur te laten draaien om zo eens echt te laten zien wat hij/zij kan met die draaitafels!

[dj]1169[/dj] is de mainact van de avond en maar liefst 3 uur!. Deze Italiaan uit Napels is vooral bekend van zijn geweldige sets op I Love Techno, Innercity 2002 en Teqnology as 15 maart. Maar op deze editie van Industrial zal hij een speciale 3 uurs set gaan draaien. Zo kan hij heerlijk een set opbouwen naar een knallend einde! Nog nooit in NL vertoond!

DJ [dj]28[/dj] oa bekend van Awakenings zal de avond afsluiten. Omdat hij na Rino draait zal hij een welbekende set neerzetten waar waarschijnlijk de verf van de muur verdwijnt, als dit niet al gebeurd is. Maar natuurlijk zal een funky sound niet ontbreken.

[dj]464[/dj] zijn de residents van de avond. Zij zullen de avond openen met een heerlijke techhouse set. Met z’n tweeen timmeren ze hevig aan de weg en gaan zich steeds bewegen in de sound die zij uit de boxen laten knallen!



Bio's DJ's:

Rino Cerrone uit Napels, Italie begon zijn dj carriere in 1990. nadat hij verschillende genres afgegaan is bleef hij hangen bij de techno. In 1995 begon hij te produceren onder het label “Prime” en het Italiaanse “Conform”. In 1999 heeft hij een studio gebouwd en daar zijn eigen label begonnen genaamd “Ri’li: s”. Daar hij heeft veel techno platen geproduceerd. Dankzij zijn geweldige dj skils is hij bekend over de hele wereld!

Dj Jerome begon zijn dj carriere in 1983. Onder andere in Haarlem en Amsterdam. Sinds hij gedraaid heeft op Tortured (The End, London), Impulz 🇳🇱, DanceValley 🇳🇱, I Love Techno 2000 (Belgium) and Awakenings 🇳🇱 is Jerome een gerespecteerde dj, producer en remixer. Natuurlijk kennen veel mensen van de platenzaak Outland in Amsterdam waar hij werkzaam is.



Prijs; 10 euro vvk. 12.50 aan de deur
Presale adressen:
Amsterdam: MidTown, AUB ticketshop, 451 Fahrenheit
Amstelveen: Van Leest recordshop,
Haarlem: Trancentral

Volgende editie:
06/09/03: [dj]522[/dj], [dj]415[/dj] & [dj]464[/dj]

7 opmerkingen

Hier ga ik weer bij zijn :P
En ik ook!!!
Ik twijfel nog een beetje want moet de volgende dag fris en fruitig zijn voor mn eigen verjaardag maar is natuurlijk wel een heel leuk feessie om mn verjaardag te vieren.
ik twijfel nog effe lekker door
i.i.g. 11 april technorumba :)
ik ga zeker, en ook de volgende op 06-09, Ben Sims! :bounce::bounce:
laatste aanpassing
 
Dr komen er zeker nog een paar tussen as. en Ben Sims...:) (hoop ik....)
laatste aanpassing
Artiest M10
HEt wordt zeker een mooi feestje en veel moois in de toekomst!