Partyflock
 

Escape breidt uit naar 5 zalen in 2007

gepubliceerd door , op
Na een geweldig jaar, met artiesten als Tiësto, Paul van Dyk, Bob Sinclar en vele, vele andere dj’s is het 20jarige bestaan van Escape knallend afgesloten met een uitverkocht huis op oudejaarsnacht. Hierbij werden maar liefst drie zalen opengesteld, want naast de Escape en Escape deLux werd ook de Kroon betrokken bij de speciale New Year’s Eve party. En in 2007 zal Escape nog verder gaan uitbreiden. Het Escape Cafe, Escape Lounge en Escape Studio komen er namelijk aan! De opening ervan is gepland voor medio april, maar tijdens Tiësto @ Escape was al een preview te zien van de Studio, met een schitterend uitzicht over het gehele Rembrandtplein. Ook het grootste led scherm van Europa, bevestigd aan de buitenkant van het pand en dagelijks 24 uur actief, gaat een interessante rol spelen in de avonden van de club. Kortom, één van Nederlands oudste en bekendste clubs blijft ook in het nieuwe jaar constant vernieuwen, verbeteren en uitbreiden.

Deze maand wordt uiteraard Escape deLux wederom betrokken bij de populaire Framebusters avonden. Dit betekent de beste urban en eclectic sounds in een luxe en intieme club-in-een-club, met uitzicht over de dansvloer beneden maar met een eigen bar en sound. In de Escape zaal worden weer de beste house dj’s uitgenodigd door resident Raymundo. Je kan dus ook in 2007 blijven genieten van twee area’s op de Framebusters zaterdagavonden!

Zaterdag 13 januari is het tijd voor de zeer populaire community avond, waarbij Raymundo en zijn maatje Frederik Abas elke maand het dak eraf knallen en het VIP deck stampvol is met meefeestende vrienden en bekenden. Mc yaNto doet er hierbij nog een schepje bovenop met zijn krachtige en opzwepende lyrics. In deLux is het Flexmeister F die samen met Fred Nachtegaal voor de tunes zorgt: van 2step tot hiphop en van R&B naar de beste classics.

De week erop, op zaterdag 20 januari, is het tijd voor een speciale avond: de Rootz Records Special. Het Rootz Records label werd in 2003 door Olav Basoski, Alex Romano en Silverius opgericht. Hiermee konden ze hun creativiteit uiten zonder aan allerlei regeltjes gebonden te worden. Want “Housemusic is what they do, it's their rootz!” Raymundo is uiteraard ook aanwezig om er met Silveer en Olav een mooi feest van te bouwen. In deLux: eclectische gezelligheid met Martein & friends.

Op 27 januari heeft resident Raymundo Jeroenski uitgenodigd, die samen met Costar op de sax en Mc yaNto het dak eraf zal draaien! 2006 was een goed jaar voor Jeroen, waarin dj’s als Pete Tong en Roger Sanchez zijn tracks en remixes veelvuldig lieten horen. En ook zijn sets op de befaamde Sneakerz feesten vielen in goede aarde. De deLux is het domein van Tony Fitz & friends. Kortom een mooie avond om deze eerste maand van het nieuwe jaar mee af te sluiten!

11 opmerkingen

 
:cheer: Eindelijk uitbreiding...!!
Zo de escape heeft dikke plannen :jaja: zeker dat we dat gaan bekijken :D
 
owjeeee owjeee me favoriete clubbie word groter b):D
cool :D maarja dat betekent ook dat er meer mensen in kunnen :) hou dan ook in dat je nog langer in de rij kan gaan staan wachten :/
 
Wat moet ik mij bij uitbreiding voorstellen? In die Amsterdamse panden kun je toch niet zo ontzettend veel groter worden? Of de naastgelegen panden moeten volledig opgekocht worden?

Het zal waarschijnlijk een nog mooiere tent worden dat dat het al is.
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
de naastgelegen Ritz is opgekocht, wordt Escape Cafe en Lounge:
http://www.partyscene.nl/news/headlines/2006/270241/Escape_krijgt_er_een_klein_broertje_bij
Escape Studio is gelegen achter deLux :)
Artiest Martinez
zo ! ik was er laatst op zaterdagavond,was dat ff een foute keus.Ik had nog een soort chemistry in mn hoofd, maar het leek wel of ik op een klassenfeest van 2 MAVO was beland.
laten ze de ingang dan ook even meeverbouwen om de nog grotere capaciteit aan te kunnen :jaja:
Uitspraak van YzY Goin' op woensdag 17 januari 2007 om 15:21:
laten ze de ingang dan ook even meeverbouwen om de nog grotere capaciteit aan te kunnen

lijkt een goed plan voor de verandering...rijen tot aan de febo :s

ze moeten er is een x een knalfeessie in geven!! :jaja:
laatste aanpassing