Partyflock
 

Oude tijden herleven tijdens de ‘TDF reunion’ in Club TDF

gepubliceerd door , op
Oude tijden herleven tijdens de ‘TDF reunion’ in Club TDF
23 december 2006
FeestClub TDF · TDF Reunion
Datumzaterdag 23 december 2006
LocatieTDF
Na het grote succes van de internationale hardstyle helden van afgelopen weekend heeft Club TDF opnieuw een hele speciale avond voor je in petto. Komend weekend gaat Club TDF namelijk terug in de tijd en nodigt je uit voor de legendarische ‘TDF reunion’! Oud TDF residents Steff (da Campo) en Melv zullen speciaal voor deze nacht weer als vanouds hun krachten bundelen en alle oude hits uit het gouden tijdperk van TDF voor je uit het stof halen! Als klap op de vuurpijl zullen niemand minder dan de Klubbheads oude tijden doen herleven en een legendarisch optreden komen verzorgen met hun grootste klassiekers van toen. Mis dit dus niet!

In 1998 opende het toenmalige ‘TDF’ gedeelte voor het eerst zijn deuren, als aanvulling van discotheek The Dance Factory in Berlikum. TDF moest de jongeren in die tijd wekelijks de beste dance voorschotelen, en met succes. Niet alleen het publiek stroomde massaal toe, ook de dj’s en live acts uit die tijd hadden TDF bovenaan hun lijstje staan vanwege de ongekende gezelligheid die er heerste. Resident dj’s Steff en Melv werden al gauw het bekendste dj duo van het noorden en zetten wekelijks de zaal op zijn kop, althans, zolang de limiter het toeliet. Echter bestaat dit gedeelte na de grote verbouwing van dit jaar niet meer, maar de herinnering blijft voortbestaan!

Want wie herinnert zich nou niet de ‘mad max’ dj booth, Dj Steff’s knalplaat ‘losing my religion’ en de vele grote gastartiesten die kind aan huis waren? Dat waren nog eens tijden met vele grote klappers van hits, overvolle discobussen, veel drank en veel geflirt! Dj’s Steff en Melv vonden het daarom de hoogste tijd om dit samen met de bezoekers van vroeger weer voor één keer opnieuw te beleven, uiteraard met alle ingrediënten van toen! Natuurlijk is iedere nakomeling van deze generatie ook van harte welkom op deze nostalgische avond.

Komende zaterdag zul je ze dus allemaal weer gaan horen. Platen als ‘no dip’, ‘superfun’, ‘blow the speakers’ en ‘big bass bomb’ zullen je de hele nacht om de oren vliegen. Geen enkele plaat mag ontbreken deze avond. Daarom hebben Steff en Melv de afgelopen weken alle registers opengetrokken en vele verzoeken gekregen van bezoekers van het eerste uur. Geweldig om te zien hoe erg het dus nog leeft! Ook de Klubbheads zullen de trouwe bezoekers van toen zeker niet teleur stellen. Als een ware hitparade zullen ze de ene na de andere grote klapper van eigen makelij door de speakers knallen en het jeugdsentiment weer naar boven brengen. Het kan dus niet anders dan dat deze avond muzikaal een groot succes wordt!

Jij bent dus komende zaterdag van harte uitgenodigd om onderdeel uit te maken van deze nostalgische avond. Ook als je vroeger ergens anders op stap ging maar de muziek van toen je nog steeds raakt is het een echte aanrader! Ook deze avond is de entree slechts 8 euro. Dit is inclusief één gratis consumptie en toegang tot de andere gedeeltes van The Dance Factory. Kom het dus vlak voor kerst allemaal nog eens meemaken en misschien ontmoet je wel de mensen die je al zolang niet hebt gezien, of misschien bloeien zelfs oude liefdes weer op. Eén ding is in ieder geval wel zeker, Mental Theo zal er deze keer helaas niet bij zijn! Kijk voor meer informatie op: www.tdf- berlikum.nl

Club TDF – New Style, Your Style!

9 opmerkingen

haha ja klubbheads toen in TDF dat waren nog eens tijden...
elk weekend feest daar!
hoop dat het een geslaagde avond wordt daar!
succes dermee (Y)
 
Leuk nieuwsbericht!! waarom zo laat geplaatst?

Zon enorme zin an! (y)
Want wie herinnert zich nou niet de ‘mad max’ dj booth, Dj Steff’s knalplaat ‘losing my religion’ en de vele grote gastartiesten die kind aan huis waren? Dat waren nog eens tijden met vele grote klappers van hits, overvolle discobussen, veel drank en veel geflirt!

Die goeie ouwe tijd! :d
laatste aanpassing
Zo wat heb ik hier veel avondjes doorgebracht, maar ben helaas niet aanwezig. Suc6 heren!
Artiest Melv
vanavond ook veel give-aways en maak kans op de gloednieuwe MOTOROLA KRZR.
 
Uitspraak van djmelv op zaterdag 23 december 2006 om 16:05:
maak kans op de gloednieuwe MOTOROLA KRZR.

:honger:
aanwezig!!:yes:


:D
 
...en wat wás het gezellig! (y) :bier: