Partyflock
 

Winnaar Absolutely stereo dj-contest bekend

gepubliceerd door , op
Winnaar Absolutely stereo dj-contest bekend
7 december 2005
FeestAbsolutely Stereo · DJ Contest
Datumzaterdag 16 december 2006
ArtiestRoy El Kei
LocatieOff_Corso Site
Alle demo’s zijn beluisterd, Henk-Jan Smits is geconsulteerd, de stemmen zijn geteld en de winnaar van de Absolutely Stereo DJ Contest 2006 is bekend! De jury heeft uit het recordaantal inzendingen van 120 dj mixen een fantastische winnaar gekozen: DJ Roy El Kei.

Unaniem werd er gekozen voor de 23-jarige Roy die met zijn perfect opgebouwde en zeer strak gemixte demo cd gelijk de aandacht van de volledige jury wist te pakken. Daar waar veel inzendingen een ware hitjesparade waren, was de winnende mix de juiste combinatie van goed in het gehoor liggende platen en onbekende klappers.

De uit Zwolle afkomstige Roy El Kei staat pas een jaar of drie achter de draaitafels en is onlangs begonnen met het produceren van platen. Zijn eerste release komt naar verwachting in de loop van 2007 uit. Daarnaast volgt hij een opleiding geluidstechnicus/producer.

Op zaterdag 16 december zal de winnaar de avond in Off_Corso openen met een set van twee uur, waarna Miss Monica het over zal nemen. Uiteraard niet voordat Roy El Kei zijn prijzen en een hopelijk ovationeel applaus in ontvangst heeft genomen. Miss Monica herself zal het publiek weer vier uur lang teisteren met een warme golf van spetterende house, sfeervolle tech-house en bonkende techno. Uiteraard op een manier zoals alleen zij dat kan! Rockin’ da house all night long…

Zoals elke maand staan behalve Miss Monica ook MC Miss Bunty en VJ Ottograph op het programma. Daarnaast is ook de crème de la crème op licht- en geluidgebied aanwezig. LJ Nanne en geluidsman Big Boy Jack zorgen maandelijks voor de aardbei op de slagroom door Off_Corso te voorzien van hoge kwaliteit licht en geluid.

Ben je de vette beats in de grote zaal even zat en zoek je een momentje van relatieve rust? Haal dan een drankje bij de bar in de altijd gezellige en sfeervolle lounge van Off_Corso en geniet van de relaxte, vrolijke, toegankelijke, lekkere en vooral dansbare plaatjes die Viccc & Desiray zullen draaien.

17 opmerkingen

 
Nice gedaan

Maar: Henk-Jan Smits is geconsulteerd :S

Das toch die kerel van X-factor toch :S
 
Artiest {SHOWLIST artist 6296, 1394}
Gefeliciteerd! :D
 
Gefeliciteerd kerel!(y)
Roy gaat de boel rocken! :bounce: Wordt vast een topavondje... As usual... ;-)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 45555, 71383, 25959}
feliciteerd roy (Y)
Leuk zo'n idee om een contest te organiseren.

Dj's konden voor 1 dec hun demo opsturen. Grappig dat de winnaar al voor 3 dec op partyflock bekend is gemaakt.
Rijst bij mij de vraag..."In hoeverre hebben alle dj's een eerlijke kans gehad en zijn ze ook daadwerkelijk allemaal beluisterd?"
 
grats
bedankt iedereen voor jullie reactie!
het gaat zeker een leuk avondje worden...

Voor de mensen die zaterdag gaan!

tot zaterdag
laatste aanpassing
2 Partysnoeper: de demo's zijn op 1 december beluisterd en de winnaar is dezelfde dag op Partyflock toegevoegd aan de line-up... Hoe eerlijk wil je het hebben schat? ;-)
Damn, damn! Hoeveel uurtjes heeft een dag?
120 demo's x hier en daar skippen...neh.
Hoe komt het dat ik jou/dit niet geloof?
Als een winnaar na 12 dagen (zie 2005) uitgeroepen wordt, komt dat geloofwaardiger over.
Ha ha, grapjasje... Geloof mij maar, bij sommige mixen hoor je binnen 5 seconden of het wat is of niet. ;-) Daarnaast zat bij een groot deel van de cd's een tracklisting waaruit opgemaakt kon worden dat ze toch niet zouden winnen (techno, hardcore, trance) en waar dus zeeeeeer snel overheen geskipt is.

Waarom heb je er zo'n moeite mee dat wij Roy el Kei als winnaar hebben gekozen? Hij is simpelweg de terechte winnaar. Punt! Absolutely Stereo zou zichzelf alleen maar in de vingers snijden door de eerste de beste mix te laten winnen. Toch? Wij willen ook een goede winnaar. En zijn wij als organisatie zo ongeloofwaardig? Lijkt me niet. ;-)

Heb je zelf ook meegedaan? Of jezelf ff snel aangemeld hier om te dissen? :-)
laatste aanpassing
Goed bezig jonge!!
netjes gefeliciteerd
roy gefeliciteerd.
Ik gun het je van harte ( al had ik het mij ook gegunt) lol ;-)
Hihi...nee uitgerangeerd, lui suf persoontje;-). Ik hou het liever bij kiekjes maken. Maar ik luister wel met alle plezier naar mijn Ipod(draaien dj's daar ook mee?).
Dat Roy wint vind ik best, staat goed op zijn cv, hoort bij zijn studie. Maar de gang van zaken waarbij een "winnaar" wordt uitgeroepen is zeer dubieus en wordt daarbij ook in twijfel getrokken...meer niet. Miss Universe taferelen Fatima ;-).
Ga zo door gefeliciteerd.
PS wanneer kom je die demo brengen?;)
2 part snoeper ; het is echt eerlijk gedaan !! Voor 1 dec demo inleveren, dus 30 nov nog mijn postbus geleegd, en toen 4 en half uur lang 120 demo's doorgeworsteld !! Je moest een weten : 1 keer per maand luister ik op maandag en dinsdag platen en muziek op het internet om zo mijn keuze te kunnen maken, dan worstel ik in 4x2 uurtjes (2 middagjes) wel 800 a 1000 tracks door.

Na zoveeeeel jaar is het gehoor en de vibe zegmaar aardig getraind ;-)