Partyflock
 

Vonyc bijna uitverkocht

gepubliceerd door , op
Vonyc bijna uitverkocht
20 oktober 2006
FeestVonyc Session · Amsterdam Dance Event
Datumvrijdag 20 oktober 2006
LocatieEscape Club Site
Eén van de meest spraakmakende evenementen van het Amsterdam Dance Event, Vonyc Session op 20 oktober, is bijna uitverkocht. De voorverkoop bij alle losse voorverkoopadressen is inmiddels gestopt en de laatste 100 kaarten gaan waarschijnlijk vandaag nog over de toonbank bij Ticketbox of Beep.

Vanaf donderdag staat Amsterdam in het teken van het Amsterdam Dance Event. Meer dan 475 dj’s en acts treden op in meer dan 40 locaties in Amsterdam. Bijna alle grootheden uit DJ land verzamelen zich om te netwerken, deel te nemen aan panels, zelf te feesten en natuurlijk om op te treden.

Zo ook dus nummer 1 DJ van de wereld, Paul van Dyk. De Duitse grootmeester staat samen met Markus Schulz, met zijn VONYC concept in één van de bekendste clubs van Nederland, de Escape. De Escape was ook tevens de plek waar Paul van Dyk zijn laatste show had in Nederland. Maar liefst één jaar lang is de Duitse DJ niet in zijn buurland geweest.

Paul van Dyk timmert al meer dan een decennium aan de weg met o.a. eigen producties een eigen platenlabel en sinds kort ook een eigen online shop genaamd VONYC. Dit zorgde ervoor dat hij sinds 1998 niet meer is weg te slaan uit de top 10 van de DJ MAG top 100 en verleden jaar zelfs de nummer 1 positie behaalde.

Ook Markus Schulz is niet geheel onbekend met de DJ MAG top 100. Vorig jaar behaalde hij 21ste positie net onder de Nederlandse Sander Kleinenberg. Daarnaast is hij nauw verbonden met het label van Armin van Buuren, Armada, en brengt hij de één na de andere goede plaat uit.

Aangezien beide heren behoorlijk populair zijn en beide een 3 uurs set zullen weggeven, heeft de organisatie besloten om 1 uur eerder open te gaan om zo de drukte bij de deur tegen te gaan. Jordi Bouman die ook tijdens Paul van Dyk in het Paard en The Power Zone opwarmde, zal dit eerste uurtje verzorgen. Om internationale gasten niet teleur te stellen zijn er op de avond zelf (vanaf 22:00 uur) nog 50 kaarten te koop bij de kassa van de Escape.

13 opmerkingen

Te veel techno feesten in 1 weekend met I love techno er ook nog eens bij...
Vanavond helemaal los in de escape :jaja:
Zeker boeiend!! Paul van Dyk rules! Ik kan haast niet wachten! Paul van Dyk techno?? Hardtrance!
gaat zeker dik worden :D
:D beters!

wat een wereldcombo. PvD en Markus...

hopelijk stroomt het een beetje door bij de ingang......
Uitspraak van Sebastiaan™ op vrijdag 20 oktober 2006 om 16:11:
Vanavond helemaal los in de escape

:dWeer lekker de weg kwijt raken in Escape over een paar uur :cheer:
 
Uitspraak van Karel Apple op vrijdag 20 oktober 2006 om 19:08:
hopelijk stroomt het een beetje door bij de ingang......


En bij de wc's ! dat was een drama vorig jaar :frusty:
 
werd met weleens een keertje tijd na al die weken wachten maar daar gaan we dan! eens kijken wie we vanavond weer tegen het lijf lopen :)
 
Lekker op tijd, dit persbericht... :/

Uitspraak van Minority op vrijdag 20 oktober 2006 om 16:09:
Te veel techno feesten in 1 weekend met I love techno er ook nog eens bij...


I Love Techno is me te ver weg, ik ga lekker voor Zodiak Commune - THIRTEEN in Eindhoven! Wordt volle bak en hoor net de E&A Laser er ook een supervette show gaat geven :o
Aangezien beide heren behoorlijk populair zijn en beide een 3 uurs set zullen weggeven, heeft de organisatie besloten om 1 uur eerder open te gaan om zo de drukte bij de deur tegen te gaan.

Volgens mij heeft het niet geholpen ;P
Uitspraak van HEIKster™ op zaterdag 21 oktober 2006 om 14:44:
Volgens mij heeft het niet geholpen


ze hebben het ook niet gedaan :no:

deuren gingen pas op 22.30 uur open :)
en volgens mij ook alleen maar omdat het begon met regenen 8)