Partyflock
 

Qontact Queensnight

anoniem gepubliceerd op
Qontact Queensnight
20 maart 2003
FeestQontact · Queensnight Heineken Music Hall
Datumdinsdag 29 april 2003
LocatieHeineken Music Hall
Wereldprimeur voor Q-dance met Qontact op 3 lokaties op Koninginnenacht

Men leest steeds meer over Dance in de media. Niet als de underground muziekstroming van weleer, maar als volwaardige cultuurstroming met een grote maatschappelijke betekenis. Jaarlijks gaan zo’n 1 miljoen jongeren naar grootschalige Dance-evenementen in heel Nederland.

Dat de groei van de Dance-industrie nog lang niet zijn top bereikt heeft, bewijst Q-dance door dit jaar op Koninginnenacht één feest op 3 lokaties in Nederland tegelijk te organiseren. De SilverDome in Zoetermeer, het Beursgebouw in Eindhoven en de Heineken Music Hall in Amsterdam staan in de nacht van 29 op 30 april volledig in het teken van het Dance-evenement Qontact. In 2002 heeft evenementenorganisatie Q-dance, bekend van succesvolle Dancefeesten als Qlimax, Teqnology, Houseqlassics en X-Qlusive, hetzelfde evenement al op 2 lokaties tegelijk laten plaatsvinden. Wegens het succes van die dubbel-editie, heeft de organisatie besloten van Qontact dit keer een uniek driedubbel evenement te maken, dat nog nooit ergens ter wereld heeft plaatsgevonden!

Middels een live satellietverbinding worden de 3 lokaties met elkaar in ’contact’ gebracht, zodat men in bijvoorbeeld Zoetermeer kan zien hoe er in Eindhoven en Amsterdam gefeest wordt. Alledrie de lokaties hebben een capaciteit van rond de 8000 bezoekers en zullen allemaal hetzelfde worden ingericht. Op deze manier zullen in totaal zo’n 25000 mensen op deze Koninginnenacht op 3 verschillende lokaties in Nederland hetzelfde feest kunnen beleven.

Q-dance organiseert Qontact al sinds Koninginnenacht 2001 en dit feest heeft daarna steeds op 29 april en 31 december plaatsgevonden. Voor jong Nederland zijn dit dè twee feestdagen in het jaar, waarop altijd fanatiek uitgegaan wordt. De muzikale invulling van Qontact is wat dat betreft ook op maat gesneden. Op feestdagen als deze willen de jongeren ’mainstream’ Dancemuziek horen. Om op deze vraag in te spelen haalt Q-dance de wereldtop aan Trance-artiesten naar Nederland op 29 april. Maar liefst 8 artiesten uit de toonaangevende Engelse DJ Top 100 van 2002 (waarvan er zelfs 4 in de top 10 stonden) zullen op Qontact hun draaikunsten vertonen. Wereldnamen als Paul van Dyk (Vandit - Berlin) en Judge Jules (Serious Records - UK) zullen samen met onze eigen Ferry Corsten, Armin van Buuren, Marco V, DJ Astrid en Johan Gielen zelfs op en neer pendelen tussen de verschillende steden. Naast deze DJ’s zullen ook nog de topnamen Scott Bond 🇬🇧, Tomcraft 🇩🇪 en Emjay 🇳🇱 de bezoekers geven waarvoor ze komen: feest op Koninginnenacht!

De kaarten voor Qontact op Queensnight 29 april 2003 zijn reeds verkrijgbaar bij alle landelijke filialen van de TicketBox en Free Record Shop en kosten 40 Euro.


QONTACT QUEENSNIGHT, 29 APRIL 2003; ZOETERMEER, EINDHOVEN, AMSTERDAM

Datum: Dinsdag 29 april 2003
Lokaties: SilverDome, Zoetermeer
Beursgebouw, Eindhoven
Heineken Music Hall, Amsterdam
Tijd: 21:30 - 07:00 uur
DJ’s / Acts: Paul van Dyk (Vandit - Berlin), Judge Jules 🇬🇧,
Scott Bond 🇬🇧, Ferry Corsten 🇳🇱, Armin van Buuren
🇳🇱, Tomcraft 🇩🇪, Marco V 🇳🇱, Johan Gielen 🇳🇱, DJ
Astrid 🇳🇱, Emjay 🇳🇱
Prijs: 40 Euro (ex fee)
Tickets: Verkrijgbaar bij alle landelijke filialen van de
TicketBox en Free Record Shop

25 opmerkingen

 
Artiest SinSuline
Lekker multistyle!!! :bounce: 40euro voor een trance feesie :vaag:
Artiest Darkage
Dolletjes maar ik ga naar Multi ;)
 
wel vette lineup!
Ik ga nooit meer naar Qontact :p
 
Heb kaarten gekocht, je kan schreeuwen wat je wilt maar als je liever HardStyle hebt hou dan je mond, line up is TOPPIE!
Artiest Maus
Hele goede line-up!! (Y):K
 
niet mijn stijl... ;)
laatste aanpassing
Whoei, heel erg lekker :P

trance is magik :)
Toch grappig dat je nix verder over QT hoord op q-night :)
laatste aanpassing
 
im there
Jah ik ook :) We zullen wel zien wat het wordt :)
bn de 2x tijdens koninginnenacht in de HMH
geweest echt Qontact is een heeel vet feest..
 
eerst morguh naar MOH
Ben aanwezig in de SILVERDOOOOOOOOMMEEE­!!!
 
Ik vind het eigenlijk een beetje vaag. Want dan ga je helemaal uit je dak in amsterdam omdat meneer marco V(erkeerdeplaat) in eindhoven staat te draaien ofni.
Ik ben iig van de partij in de HMH!
 
im there zekers in HMH
me be there 2 @ HMH :d
Qontact feesten zijn gewoon super :D
niet mijn style,wel veel leuke dames denk ik!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!
Ga er zeker heen.. weet alleen nog niet welke, amsterdam of eindhoven... de laatste is wel lekker dichtbij, maar HMH is wel B)
Het kaartje voor de HMH ligt al klaar :D

Dat Contact maken vind ik trouwens een beetje overdreven. Dan zie je een zaal met mensen in een andere stad. Ik voel me dan niet echt verbonden met die mensen ofzo moet ik zeggen. Dan baal ik meer dat de muziek niet aanstaat.

Qontact zijn trouwens wel superfeesten moet ik zeggen (Y)
 
Artiest {SHOWLIST artist 41373, 12794, 32652}
heyz moet iemand nog 2 kaartje skopen van Qontact-beurs gebouw eindhoven???? ik heb 2 kaartjes te koop...schrijf ff een berichtje naar me!!!! en nartuurlijk voor een toffe prijs
mzzl TiMoZiNo
Denk dat ik me toch beter zal vermaken in hemkade met QT!!!
laatste aanpassing