Partyflock
 

Derde editie D3 DJ en Producer Seminar

gepubliceerd door , op
Het programma van D3 DJ en Producer Seminar is compleet. Zo was al bekend dat Dave Clarke en Kraak & Smaak meewerken aan het programma, maar ook grote artiesten als Arthur Baker, Bart Skils en Fedde le Grand zijn nu bevestigd. Het D3 DJ en Producer Seminar is bedoeld om amateur- en semi-professionele DJ’s en producers informatie te geven over het maken van muziek en een carrière in de muziek: het is ook een dag om inspiratie op te doen en om te netwerken. D3 DJ en Producer Seminar wordt georganiseerd door Buma Cultuur en vindt zaterdag 21 oktober plaats in de Felix Meritis in Amsterdam.

Het D3 DJ en Producers Seminar wil al die amateur- en semi-professionele DJ’s en producers een hart onder de riem steken. Tijdens D3 DJ en Producers Seminar vindt een groot aantal workshops, clinics en panels plaats. Zo behandelt Bart Skils samen met andere panelleden de do’s en dont’s van het scoren van een optreden. Daarnaast wordt door DJ TRX, I-Dance en Hyves online marketing besproken, een onderwerp dat vandaag de dag steeds belangrijker wordt voor de muziekindustrie. Verder geeft Arthur Baker in een panel antwoord op vragen uit het publiek zoals hoe die eerste hit tot stand kwam, hoe hij een track produceert, hoe de voorbereiding voor een optreden verloopt, enzovoorts.

Daarnaast vindt momenteel ook een D3 Producer Contest plaats in samenwerking met DJ TRX. De contest biedt producers de mogelijkheid tracks te uploaden. Inmiddels is de competitie volop in beweging: vijf finalisten maken kans om mee te doen aan het Demolition panel onder leiding van Dave Clarke, een panel dat aan het eind van de dag plaatsvindt. Het uploaden van tracks kan tot 16 oktober op www.djtrx.com/ade.

Eén van de zalen van D3 DJ en Producer Seminar wordt gehost door Interface Magazine. In samenwerking met Apple kan men in de Applestudio een kijkje nemen in de keuken van DJ en producer Fedde le Grand. Hij laat zien welke fases je doorloopt bij het opbouwen van een track. Tevens vertelt Miss Monica haar verhaal over hoe ze als DJ tracks is gaan produceren en demonstreren 16 Bit Lolita’s de vele mogelijkheden van Ableton Live. Andere betrokken artiesten die tijdens D3 DJ en Producer Seminar aan workshops, clinics en panels deelnemen, zijn Matthew Dekay, Nuno dos Santos, Don Diablo en Dr. Kucho.

10 opmerkingen

Lekker dan.....ik had hier dus echt zeer graag bij willen want het lijkt me een erg leerzame dag!!
Maar het nieuwsbericht komt nogal aan de late kant dus weet niet of dit nu nog gaat lukken.....:(
Gooi de volgende keer zo'n persbericht aub ff een maand eerder de deur uit:)

ff kijken of ik toch als nog kan op die datum.
Uitspraak van HC4L op vrijdag 13 oktober 2006 om 17:30:
Maar het nieuwsbericht komt nogal aan de late kant dus weet niet of dit nu nog gaat lukken.....:(
Gooi de volgende keer zo'n persbericht aub ff een maand eerder de deur uit:)



hebben ze ook gedaan ;)
Uitspraak van Stennuss op vrijdag 13 oktober 2006 om 20:07:
hebben ze ook gedaan

Niet op pf naar mjn mening????
Jammer dat het geen feestje is :D
Aanwezig!
Artiest D.L.D
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op woensdag 18 oktober 2006 om 10:49:
Ben ook aanwezig, lijkt me echt heel erg interessant


het is dat ik het wat laat zie,

ff chekke waar het is, missch dat ik er ook wel even ben als het te doen is kwa tijd ivm voorbereidingen ddod.
;-) he daaaaan :D
very interesting,
maar ga er heen voor de muziek:)