Partyflock
 
­ Nederland

La Pura Vida opent de deuren "To the Club"

gepubliceerd door , op
La Pura Vida opent de deuren "To the Club"
2 oktober 2006
FeestTo the club · Pure life, pure party
Datumzondag 8 oktober 2006
WinactieTo the club actiegesloten
LocatieDe Avenue Site
Aanstaande zondag organiseert La Pura Vida het eerste dance event genaamd ‘To the club’. La Pura Vida wil het publiek een ouderwetse clubavond bezorgen. Geen trance of hardcore, maar house. Breda is klaar voor een avond vol warmte en vermaak. De naam La Pura Vida, wat staat voor ‘het goede leven’, namen de organisatoren mee uit Costa Rica. La Pura Vida werd daar gebruikt om te proosten en elkaar te begroeten. Met ‘To the club’ wil La Pura Vida een grote groep dertigplussers, de zogenaamde ‘eerste-house-generatie’ bereiken, om met gelijkgestemden het gevoel van vroeger opnieuw te beleven.

Vragen die La Pura Vida op de website stelt: “Heb jij je eerste Houseparty-cd stuk gedraaid? Was je dagen op zoek naar die te gekke outfit die niemand anders had? Stond jij uren voor de spiegel om je nepwimpers goed te krijgen? Had jij altijd je waaier paraat en een fluitje in je achterzak? En eigenlijk kun je er nog steeds geen genoeg van krijgen?”, zijn het uitgangspunt voor het publiek dat zij wil aanspreken.

Het belooft een onvergetelijke avond te worden. La Pura Vida pakt flink uit. Master of Ceremony, MC Stanford, opent de avond toepasselijk met een glas champagne en een toast. Het muzikale spektakel gaat van start met Ramon, house dj van de eerste orde en boegbeeld van het roemruchte La DS. Daarna maakt dj Bas Thomas, jarenlang een populaire dj in Zuid-Nederland, zijn overtuigende en onvergetelijk come-back. Zijn eerste recente optreden op StadsRadio Breda werd bijzonder goed ontvangen. Tot slot trakteert ‘True House Music’ en publiekstrekker dj Ricky Rivaro op een gegarandeerd knallende drie uurset. Behalve voor een uitstekende dj line up wordt ook gezorgd voor top entertainment. Wie dit jaar op Sensation White is geweest kan zich voorstellen wat voor vuurwerk het zal geven als niemand minder dan percussionist Norman Soares zijn performance begint.

Het is duidelijk dat La Pura Vida veel waarde hecht aan de kwaliteit van de avond. Voor diegenen die ouderwets willen ‘chillen’ is een gezellige ruimte ingericht. In deze ‘society’ kan met genieten van een goed glas champagne. Daar zijn ook twee kappers aanwezig. Wie geluk heeft gaat met een ‘free funky haircut’ naar huis. De De Avenue is geopend van halfzeven tot twee uur 's nachts. Kaarten zijn in Breda te koop bij De De Avenue aan de Waterstraat 5, Velvet Music aan de Tolbrugstraat 12 en landelijk via Music Store (zie adressen www.musicstore.nl). Kaarten kosten 15 euro, exclusief bespreekkosten. Kijk voor meer informatie op www.la-pura-vida.com

6 opmerkingen

Vette shitttt:P
Hmm... Klinkt goed, wie gaat?
Wordt bruut feest! IK ga zekers ,en er komen heel veel leuke partypeeps!!
Onder voorbehoud :-( maar we hebben er erg zin in, Breda eindelijk weer eens goed op de kaart!!!!
laatste aanpassing
 
Who knows.. :)