Partyflock
 
­ Nederland

Madstyle

gepubliceerd door , op
Madstyle
24 augustus 2006
Wie kan het zich nog herrinneren, de eerste editie van Madstyle? Het grote hardstyle feest in de Morgenzon te Zeeland met grote namen als Daniele Mondello en Headprotection. Voor al deze mensen: dit hardstyle-concept is back!

Het één en ander is er wel veranderd. Morgenzon is niet meer en is vervangen door de Event Mall. Het uitgaanscentrum bestaat niet langer uit verschillende ruimten met een geheel eigen muziekstijl, maar als de deuren van de Event Mall opengaan is dat voor een specifiek publiek.

Zo zal op 2 september 2006 de gehele Event Mall de sfeer van hardstyle uitstralen, want op deze datum gaat de 2e editie van Madstyle van start. Ook dit jaar heeft organisator Hard to Beat weer een aantal grote namen binnen weten te halen en zo een vette line-up weten te creeeren.

Op de mainstage, de area voor alle ware hardstyle-liefhebbers, zal gedraaid worden door de dj’s Activator, Duro, Gizmo en Dusk & Leep. Zij zullen bij gestaan worden door MC DV8. De tweede area staat geheel in het teken van de muziekstromingen Jump en French Tek. Dj’s Franky Dux, Tony en Zero-Gi laten hier horen hoe het moet!

En nu nog een kleine verandering met de 1e editie. Dit jaar zal er een speciale area ingericht zijn voor alle aanstormende hardstyle-talenten. Freak-B, John Harrington, Jones, Layon en Tecknoiz zijn die je dan ook zeker niet mag vergeten. Ga bij deze area ook zeker eens een kijkje nemen!

Zoals je ziet is het unieke van dit concept zeker behouden: een dikke line-up voor een lage prijs! Hou de partyflockagenda goed in de gaten want de Event Mall zal geregeld haar deuren openen voor daverende feesten, waaronder zeker een 3e editie van Madstyle!

See you at Madstyle!

11 opmerkingen

woei
nou daar kunnen we wel eens is gaan kijken

acti :d
DV8 :D
 
Wat doet activator in zo'n gigantische saaie line up? Die hoort hier helemaal niet thuis!
Werkzaam bij Techno Humanity
Artiest Rick Vio
ben benieuwd hoe de event mall het er van af gaat brengen...hoop stiekem een keer op een techno concepje :P
Uitspraak van Q-freak op donderdag 24 augustus 2006 om 20:15:
benieuwd hoe de event mall het er van af gaat brengen...hoop stiekem een keer op een techno concepje


flinke schranz mag wel van mij :D
Artiest Jones
Wordt knallen!! :D
Acti _O_
hoop op een speedcore editie ;)
Artiest {SHOWLIST artist 33459, 24064, 98411}
bowie zout is op met die speedcore :P kom de 16e maar gewoon knallen tijdens a hard trip!!
15 euro nou daar zullen ze het beter mee gaan doen daar shittt
jammer dat het maar 1 stijl is! als er medere stijlen komen word het veeeeeel drukkkerrr