Partyflock
 

A Nightmare Outdoor – Nog een paar weken te gaan

gepubliceerd door , op
Ook al zo in de stemming voor een hele nacht lekker buiten springen op de allervetste hardcore beats dankzij het schitterende weer van de afgelopen weken? UDC in ieder geval wel! Met nog een paar weken te gaan tot 9 september voor wederom een spectaculaire editie van het enige nachtelijke pure hardcore festival wat Nederland kent, gehouden op Binnenmaas, worden weer wat laatste nieuwsfeitjes bekend gemaakt die van belang zullen zijn voor de Nightmare Outdoor bezoeker. Al deze nieuwsfeitjes zijn uiteraard ook terug te vinden op de voor dit evenement ontwikkelde website: www.nightmare-outdoor.nl.

In het laatste nieuwsbericht werd de volledige line-up al gepresenteerd en was al te lezen dat het aantal areas uitgebreid is van vier naar vijf dankzij de toevoeging van de happy hardcore area, waardoor werkelijk alle facetten van hardcore tijdens A Nightmare Outdoor een plaatsje zullen hebben op de Binnenmaas. De overige area’s zullen present hardcore, early rave, old school – gehost door de Rotterdamse partyorganisatie OldSchool Gangsters, in het leven geroepen door Hollands nummer één oldschool jock DJ Rob, industrial hardcore en terror programmeren. Op het terrein zullen de overbekende indrukwekkende metershoge Nightmare Outdoor kruizen opgesteld staan, ingericht met waanzinnige lasers en vuurspuwers. Iedereen die in 2005 tijdens A Nightmare Outdoor aanwezig was weet precies welk memorabel sfeertje deze kruizen gaven! En wie zich nog het fantastische, snoeiharde en loepzuivere geluid van de A Nightmare Outdoor in Hoek van Holland kan herinneren, kunnen we melden dat dit geluidssysteem wederom aanwezig zal zijn op dit voormalige Decibel terrein om de nodige decibels op te wekken.

Voor wie tussen al het hardcoregeweld even wil ontspannen is er op het terrein een heus Lunapark aanwezig met verschillende highspeed kermisattracties, en voor de echte die-hard die graag de fear factor opzoekt is er zelfs een mogelijkheid tot bungyjumpen. Op het terrein zullen er diverse merchandise stands aanwezig zijn waar je terecht kan voor diverse party-wear, hardcore CD’s, party DVD’s en natuurlijk het unieke A Nightmare Outdoor 09-09-2006 festival T-shirt. Tijdens deze Nightmare Outdoor editie zullen er ook opnames gemaakt worden voor de Live Registration DVD, die na het festival te verkrijgen zal zijn. Dus zie je een camera in de buurt? Laat zien dat je een echte hardcore head bent en misschien kom JIJ wel op deze DVD!

Niet geheel onbelangrijk, zelfs voor de doorgewinterde partyganger, is: hoe is het met vervoer en parkeren geregeld? Rondom het Binnenmaas zal ruim voldoende parkeergelegenheid ingericht worden voor de bezoekers, op luttele minuten loopafstand van de locatie. Via borden langs de aanrijroute zal het parkeerterrein duidelijk aangegeven worden. Voor diegenen die met het openbaar vervoer zullen reizen – check www.ns.nl voor de vertrek- en aankomstijden – zijn er pendelbussen ingezet die elk kwartier vanaf Metrostation Zuidplein vertrekken richting het evenement. Uiteraard zullen na afloop van het evenement deze bussen weer klaar staan om de feestgangers veilig terug te brengen naar Metrostation Zuidplein.

Nog even de line up:
Main Stage
Bountyhunter, Buzz Fuzz, Forze DJ Team,Lenny Dee, Masters of Ceremony, Neophyte, Nosferatu, Rotterdam Terror Corps, The Stunned Guys, Tommyknocker MC: Alee

Oldschool
Digital Boy, Eddy, Jor-in, Mike Scott, OCD, Red Delicious, Reza, Ricky da Dragon, Rob & MC Joe, Stanton

Present Hardcore
Angerfist, D, D-Passion, Dione, Evil Activities, Niel, Offensive, Panic, Partyraiser, Tha Playah, X-Ray. MC: Mike Redman

Industrial / terror
Akira Manu Le Malin, Mental Wreckage, Peaky Pounder, Rude Awakening, The Outside Agency, Tieum, Unexist

Happy hardcore/ early rave
Bass-X, Brisk, Dazzler, General Noise, Gijs, Scott Brown, Tango & Cash, The Nightraver MC: TMC

Met nog maar een paar weken te gaan kunnen we melden dat de tickets nu wel erg hard gaan! Voorkom teleurstelling en haal je ticket nog in de voorverkoop. Tickets kosten € 39,- (ex fee) en zijn online verkrijgbaar via www.ticketbox.nl, www.udc.nl/ticketbox en www.midtownshop.nl. Verder zijn de tickets verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Ticketbox, de Free Record Shops, de Mid-Town shops en alle reguliere verkooppunten.

253 opmerkingen

Soowww Hou ff op zeg...
Ik krijg Kippevel als ik er aan denk!
Vorig jaar was ECHT het MeesterFeest der MeesTerfeesTen:D
Opzkers AANWEZIG
 
als er alleen maar dit soort feesten waren dan werd hardcore m,n dood!! dit is toch GEWELDIG:D:D:D:D k word helemaal lijp hierdoor:bounce:
vorig jaar was nightmare outdoor zeker goed!! en dit jaar gaan we gewoon weer we maken er een top feest van!!! Jeeeeejj en heb mijn kaartje al dus kom zeker :cheer: AANWEZIG
laatste aanpassing
sow... dit jaar wordt het egt weer stampuhhh...
Ben dus ook van de party..
 
kaartjes binnen! heb der echt vet zin in! samen met me schatt en de resttt! :lief:
Uitspraak van Mii_3lv0eH op maandag 14 augustus 2006 om 18:23:
Ja ja ckr weten er heen!!
Maare..hoe kom je er met trein?

met de trein kom je er niet
 
kan je stukkie lopen denk :) :lol:
Uitspraak van Mii_3lv0eH op maandag 14 augustus 2006 om 18:23:
Ja ja ckr weten er heen!!
Maare..hoe kom je er met trein?




Voor diegenen die met het openbaar vervoer zullen reizen – check www.ns.nl voor de vertrek- en aankomstijden – zijn er pendelbussen ingezet die elk kwartier vanaf Metrostation Zuidplein vertrekken richting het evenement. Uiteraard zullen na afloop van het evenement deze bussen weer klaar staan om de feestgangers veilig terug te brengen naar Metrostation Zuidplein.




Maare kaartje krijg ik voor me verjaardag:D (30-08):P
duss Ben zeker aanwezig!!:D
Heb er zin in :cheer:
 
vorige was top deze keer ook weer zeker van de partij:D
Tering Tyfuszooi Moet Ik zondags voetballen GVD GVD GVD tyfusscheitzooi man grrrrrr.......
en het blijft een mooie flyer/poster :jaja:
 
zal wel weer een mooi feestje worden jammer dat ik er niet heen kan:(
 
Uitspraak van BeeKing op zondag 13 augustus 2006 om 12:10:
[Benney] lastig lastig

Hoor gisteren ineens dat me moeder op die zondag jarig is.
ook zo lullig om met m`n ongelofelijke brakke kop bij die verjaardag te gaan zitten.



lekker boeiend!!! pff feest voor zoiets late gaan :| achja iedereen zen ding :P
 
Uitspraak van !!Mister Boane!! op dinsdag 15 augustus 2006 om 17:06:
Tering Tyfuszooi Moet Ik zondags voetballen GVD GVD GVD tyfusscheitzooi man grrrrrr.......



dus ?:) doek oo kzo vaak mah beetje erg kramp maarjah t potje is zo afgelopen :P

Je moet het doen!!
laatste aanpassing
dat wordt een heeeeerrrrlliijjjkkk feeeeeessttt:bounce:

hehehhee:p

tot dan :D
DEN HAAG IS AANWAZIGGGGGG


Ow trouwens..
na
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 15 augustus 2006 om 22:15:
Uitspraak van The Bass Will Damage My Ears op zondag 13 augustus 2006 om 12:10:
[Benney] lastig lastig

Hoor gisteren ineens dat me moeder op die zondag jarig is.
ook zo lullig om met m`n ongelofelijke brakke kop bij die verjaardag te gaan zitten


Na Qlimax was de verjaardag van mijn moeder..
Na Ground Zero verjaardag van me nichtje..
Na Decibel is verjaardag van me broertje:D

Dus het kan wel:D voor dit feest zou ik het voetballen e.d. echt laten schieten, die verjaardagen overleef je echt wel:D
gewoon komen dus!!!!!!!!!
:bounce:

Zwaar zin in:D
:respect: UDC
laatste aanpassing
waar mo je me de trein hen rotje knor en dan met de bussen???
ow dit word een begaaing:vaag::bounce:
 
naar rotterdam...metro richting zuidplein..en dan bus 164, 161, 174...uitstappen op heinenoord busstation of mijnsheerenland..en dan ist klein stukkie lopen!
Uitspraak van verwijderd op maandag 21 augustus 2006 om 23:23:
naar rotterdam...metro richting zuidplein..en dan bus 164, 161, 174...uitstappen op heinenoord busstation of mijnsheerenland..en dan ist klein stukkie lopen!

bahbah mot r wa voor ove hebbe:P hope da we me de auto kenne gaan dus
zeker aan wezig vooral in de Industrial / terror
tent :bier:
 
nog 10 dage en dan is het eindelijk zo ver:D
 
Zeker vette line up....gratizz kaart weer ouderwets los
 
verheug me er zo op hoop ook echt dat t door gaat want heb pas operatie gehad:(
 
hoe zit het dan met kluisjes enzo?
Kijk er echt naar uit... nog 6 dagjes te gaan als ik het goed op.. maar word wel nogal een lange reis van hier belgië uit:p