Partyflock
 

E-dance Summer Edition

gepubliceerd door , op
E-dance Summer Edition
28 juni 2006
FeestE-Dance · Summer edition
Datumzaterdag 19 augustus 2006
WinactieE-Dance actiegesloten
LocatieLa Cantina Site
Ook al ga je niet op vakantie, het ultieme vakantiegevoel hoef je gelukkig niet te missen. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat je op tijd kaartjes koopt voor E-Dance Summer Edition.

Na het meer dan geslaagde Easterdance is de naam van organisator Eddie Marsille een begrip in Oosterhout en omgeving. Hij stond altijd al garant voor een geslaagd feestje, maar nu heeft hij de smaak helemaal goed te pakken. In de line-up van Easterdance stonden verschillende gerenommeerde namen en ook nu weer heeft hij een aantal van Nederland’s beste DJ’s weten te strikken.

Very Important Person
Opnieuw is La Cantina het podium voor een zomers feestje. Ook het pas geopende salsacafé Uno Mas Diez doet dit keer mee met E-Dance. Marsille oogstte veel succes met zijn gewaagde mix van verschillende muziekstijlen, dus ook in de Summer Edition kun je weer een goede combi verwachten van latin house, groove, funky house en verschillende housestijlen. Nieuw is de mogelijkheid om een VIP arrangement te boeken. Voel jij je dus graag Very Important of hou je wel van een beetje comfort en luxe wees er dan snel bij! Je komt dan binnen via een exclusieve ingang en krijgt meteen een welkomstdrankje in je handen gedrukt. Natuurlijk hebben jij en je vrienden een eigen loungegedeelte waar je lekker kunt chillen in een tropisch decortje. Je hoeft gelukkig niet meer in de rij voor je cocktail, want die komen ze lekker naar je luie stoel brengen. Om de vitamientjes op peil te houden is er voldoende tropisch fruit ingeslagen. Via één of twee plasmaschermen kun je relaxed de area’s bekijken, waar de minder gefortuneerde bezoekers zich bevinden.

line-up
Misschien is al die luxe niet aan jou besteed en ben je liever ‘on the spot’ tussen al die andere zomerse partypeepz. In beide gevallen staat Summer Edition garant voor een kwalitatief hoogstaand feestje met ‘good food and great liquors’. In de line-up kun onder andere uit je zomerbol gaan met DJ ROOG, Erick E, Don Diablo, Benny Rodrigues, Kraak & Smaak, Fedde le Grand en Gregor Salto.

Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Dus doe je tropical summer outfit aan en laat E-Dance Summer Edition niet aan je voorbij gaan!!

9 opmerkingen

 
Eddie,

belooft weer een 'historisch' gezellige avond te worden. Zeg maar tegen Margriet, dat wij zekers van de partij zijn. Klinkt allemaal weer super, maar had ook niet anders van je verwacht. Zie je in Oosterhout,

Angelo.
Eddie zeg maar tegen Margriet dat we Funkerman missen in de line up :P
en toch is de line up super goed!
eddie...dit wordt hem!!! VIP komt helemaal goed. Dikke kus en ik zie je snel weer. (was gezellig dinsdag...)
 
Eddy.. wordt top feestje man! See you soon.
Ben ik de enige die Eddy niet kent ;-)? Hahaha.... Ben er toch wel bij :cheer:.
laatste aanpassing
Je bent vast niet de enige, maar een hoop kennen hem wel hahaha...jij ook na 19 augustus.

Ooh ja Eddie, we gaan met Andrea ff een dansje doen in de VIP.. wordt lachuhh
Ben nu toch wel erg nieuwsgierig naar Eddy hahahaha :S.
Tot vanmiddag luitjes, let's rock the boat