Partyflock
 

Intuition Summer Event 2006

gepubliceerd door , op
Intuition Summer Event 2006
26 juni 2006
FeestIntuition · Summer Event
Datumzaterdag 19 augustus 2006
LocatieWhoosah Beachclub
Het lange wachten heeft zich uiteindelijk dan toch beloond: de zomer van 2006 is gestart, en met zonnige zomerse dagen in het verschiet, kan het outdoor-seizoen dan eindelijk beginnen. Uiteraard kan Intuition Recordings niet achterblijven in de zomergekte, en zodoende organiseert Intuition Recordings op Zaterdag 19 Augustus 2006 een nieuwe editie van het “Intuition”. Deze editie zal gehouden worden op een prachtige zomerse lokatie, namelijk de Whoosah Beachclub! In Scheveningen.

Met een waardige line up qua artiesten, zal de Whoosah Beachclub! in Scheveningen op Zaterdag 19 Augustus van 16:00 uur tot 02:00 uur in vuur en vlam staan. Zoals je reeds van Intuition Recordings gewend bent, zullen louter verfrissende en voor Nederlandse begrippen unieke DJ’s op het affiche te zien zijn. Uiteraard bied Intuition Recordings deze op voorhand al onvergetelijke topavond aan voor een schappelijk prijsje. De entréeprijs ligt op 5 Euro, en voor het vrouwelijk schoon wordt het extra aantrekkelijk om een bezoekje aan het Intuition Summer Event te wagen, aangezien vrouwen deze avond geheel voor niks naar binnen mogen. Zo zie je maar weer: voor kwaliteit hoeft men niet diep in de beus te graaien.
De line up, die Intuition Recordings voor deze editie van het Intuition Summer Event heeft weten te strikken, ziet er als volgd uit:

Ronski Speed (GER), Simon Patterson a.k.a. Dogzilla 🇬🇧, Orkidea (FIN), Super8 vs DJ Tab (FIN), Alex M.O.R.P.H. vs Woody van Eyden (GER), Eelke Kleijn 🇳🇱, Kimito Lopez (NOR), Menno de Jong 🇳🇱

Een van de uithangborden van het sublieme Duitse label Euphonic, is uiteraard Ronski Speed. Ronski Speed is een graag geziene gast op de vele internationale trance-evenementen, en met zijn energieke sound en groot enthousiastme zet hij globaal gezien bijne elke tent op zijn kop. Nadat Intuition deze energieke Duitser reeds twéé keer eerder naar Nederland had gehaald, is de tijd dus weer rijp voor een knallend optreden van Ronski Speed in ons kikkerlandje. Simon Patterson is één van de sterkst opkomende DJ-namen uit de Engelse hoek. Met zijn producties onder zijn alias Dogzilla scoorde hij wereldwijd grote clubhits, die massaal werden gedraaid door grootheden als Judge Jules, Ferry Corsten & Paul Oakenfold. Ook draaitechnisch heeft Simon inmiddels de nodige portie bekendheid gekregen, aangezien hij regelmatig optredens verzorgt in clubs zoals Ministry of Sound, Godskitchen en Cream.

Uit de Scandinavische hoek zullen zowaar vier artiesten acte de presence geven tijdens deze editie van het “Intuition Summer Event”. Finland zal Orkidea en het duo Super8 vs DJ Tab op het vliegtuig richting Nederlandse kust zetten. Orkidea is inmiddels een graag geziene gast tijdens de evenementen van Intuition Recordings, aangezien hij eerder dit jaar ook al te gast was tijdens het “Intuition Winter Event” in de AstA. Daar liet deze man een ontzettend goede indruk achter, dat het voor Intuition een duidelijke zaak werd: deze man zou en moest in de zomer absoluut terugkomen. Naast Orkidea zal dus zoals reeds eerder vermeld ook het duo Super8 vs DJ Tab achter de draaitafels van de Whoosah Beachclub! Plaatsnemen. Miika Eloranta & Janne Mansnerus, zoals beide heren in het dagelijkse leven door de dag gaan, zijn net als Orkidea twee pioneers in de Finse dancescene. Voor het eerst te bewonderen op Nederlands grondgebied tijdens het “Intuition Summer Event”.

De vierde Scandinavische DJ is van Noorse komaf. Zijn naam: Kimito Lopez. Als artiest is Kimito verbonden aan Intuition Recordings, en tevens is hij één van de residents van de Intuition radioshows. Daarnaast is deze man ook vaker te gast in de legendarische club Pi te Oslo, en zal hij op Zaterdag 19 Augustus tijdens het Intuition Summer Event het publiek overtuigen met zijn eigen sound. Maar Kimito is uiteraard niet de enige afgevaardigde van Intuition Recordings. Ook labelchef Menno de Jong zal uiteraard deze avond achter de decks verschijnen. Met zijn optredens verspreid over alle continenten in de wereld, en zijn verfrissende platenreleases, zal Menno uiteraard ook op dit event niet ontbreken.

Men vraagt zichzelf af: is dit alles? Nee: er is nóg meer. Wat te denken van de Duitse powerproducers Alex M.O.R.P.H. vs Woody van Eyden? Beide heren lopen al een lange tijd mee in de internationale trancescene, en zodoende dat Intuition Recordings ook ontzettend verheugd is met de komst van deze twee heavy-weight champions. Als slagroom op het toetje heeft Intuition Recordings ook nog Eelke Kleijn uitgenodigd voor het Intuition Summer Event. Met zijn progressive klanken, zal Eelke extra variatie brengen in Scheveningen.

Zoals men ziet is er dus voor ieder wat wils tijdens het “Intuition Summer Event”. Van diep tot smooth, en van energiek tot zwevend. Tel daarbij de elementen van het feesten aan de zee en zonsondergang met melodische klanken op, en je weet op voorhand al, dat je dit feest niet mag missen.

13 opmerkingen

:respect:

meteen kriebels toen ik het in de agenda zag!

Hele gave locatie en de feesten van Intuition zijn altijd onwijs gezellig!

:cheer: aanwezig :cheer:
Uitspraak van JF1978 op maandag 26 juni 2006 om 23:39:
meteen kriebels toen ik het in de agenda zag!

Hele gave locatie en de feesten van Intuition zijn altijd onwijs gezellig!

Niks aan toe te voegen!

Aanwezig! :woepwoep:
Kan helaas niet, moet dan werken :S, erg jammer, vette line-up!
Helemaal goed!! Allemaal toppers, wordt een top-feestje!!
Uitspraak van JF1978 op maandag 26 juni 2006 om 23:39:
:respect:

meteen kriebels toen ik het in de agenda zag!

Hele gave locatie en de feesten van Intuition zijn altijd onwijs gezellig!

:cheer: aanwezig :cheer:

Agree, maar weer met een ander groot event waar ik bij aanwezig moet zijn :S Dit wordt weer een beraad met mijzelf :S
Ontzettend aanwezig...
zag dat er verder weinig over Eelke stond...


8)

hier kun je n mix donwloaden :

http://www.eelkekleijn.nl/priv/eelke_kleijn_promo_mix_may_2006.rar
Menno staat altijd wel garant voor een topavond !! :) Jammer dat t op mn verjaardag is :(
laatste aanpassing
Beetje grieperig gooi er allerlei soorten pillen in ben ik zaterdag weer helemaal de ouwe!
Ptv erdorie,

ik wil me aanmelden maar PF gooit mn inlog eruit.
ken ik m niet in me agenda knallen..
Uitspraak van tendance op dinsdag 15 augustus 2006 om 19:15:
Beetje grieperig gooi er allerlei soorten pillen in ben ik zaterdag weer helemaal de ouwe!


:roflol: Komt helemaal goed!Gaan we samen een vreugdedansje maken! :D