Partyflock
 

De Schillenhut - Er broeit iets ondergronds

gepubliceerd door , op
De Schillenhut - Er broeit iets ondergronds
25 april 2006
FeestDe schillenhut · Er broeit iets ondergronds
Datumvrijdag 26 mei 2006
LocatieMagazijn
De geruchten waren er al een tijdje, maar vrijdag 26 mei is het dan zover… De schillenhut wordt ondergronds opgezet in hartje Amsterdam! Onder de parkeergarage van de Bijenkorf, in Club Magazijn (bekend van het vette soundsystem), broeit het ondergronds. Nieuw, vuig talent, dat langzaamaan door de smurrie die dancescene heet naar boven aan het borrelen is, zal iedereen verrassen. Schrale schobbejakken zullen zich hier verzamelen en deze avond een ware slemppartij gaan aanrichten. Verwacht niets en beleef alles, is het devies van deze schunnige avond. Naast Nederlands talent is er ook een steengoede Duitser die zijn schofterige beats ten gehore zal brengen.

De eerste DJ die de schillige avond met zijn diepe, sferische en meeslepende James Holden-achtige beats het smeulend vuurtje op de dansvloer zal opstoken is Steelz. Hij is 25 jaar en draait sinds zeven jaar zijn plaatjes op (privé) feestjes, waarbij Deep Dish en Sander Kleinenberg zijn grote voorbeelden voor hem zijn qua muziek en uitstraling. Maar ook op grotere feesten, in o.a. Barcelona en op de radio heeft hij achter de decks plaatsgenomen. Verder zijn er sets van hem de ether in geslingerd via Fresh FM en ID&T radio. Verwacht een broeierige openingsset met tracks van o.a. Fairmont, James Holden, DJ T., Nathan Fake, Jesper Dahlbäck, Petter, Sasha, Deep Dish & Hernán Cattáneo...

Hierna is het tijd voor dé back2back set van Sandrien & Flow. Floris is 29 en werd op zijn achtste al gegrepen door muziek waardoor hij een brede muzieksmaak heeft ontwikkeld. Draaien deed hij reeds in Paradiso, op het strand van Bloemendaal en op veel (illegale) (after)parties in en om Amsterdam. Zo was hij medeorganisator van het beruchte Palingkraam kelderfeest in 2005. Zijn nieuwste productie zal op een promo cd in Duitsland verschijnen, en zijn remix voor Liebe ist Cool is ook bijna af. Oftewel deze knaap weet van wanten!

Hij draait deze avond een smerige sessie met Sandrien. Ze is enthousiast, weet altijd feilloos de crowd aan te voelen en schotelt hen het beste uit de minimal, acid, electro en (deep) techno platenbakken voor. Naast draaien op festivals als Dance Valley, 5 Days Off, Awakenings en Rockit Open Air is ze resident (en mede organisator) bij de MAD fuiven. Bij Vreemd @ Sugar Factory en Full Spectrum is ze ook vaste klant. Verder draaide ze na de Gouden Kabouter Awards in Paradiso en won ze er zelf één dit jaar. Op de beste (illegale) afterparties in Amsterdam is ze tevens regelmatig achter de morsige decks te vinden. In het buitenland wordt ze ook opgemerkt, ze heeft al meerdere malen in clubs in Duitsland en Spanje (Sonar 2005) gestaan. Verder heeft ze met James Holden, Superpitcher, Nathan Fake, Petter en Tomas Andersson de booth al gedeeld. Samen met Wouter Hisschemoller (Eona) is ze nu druk bezig met het produceren van tracks en het hosten van een radioshow. Een drukke dame die lekker doet waar ze zin in heeft dus.

Als afsluiter van deze schillige avond zal vanuit Frankfurt de nieuwe sensatie en afterkoning van de beruchte Vinylbar & U60311 langskomen: Platten Peter (www.petereilmes.com). Deze 22jarige draait zijn hand niet om voor 17 uurs sets, waarbij alle soorten muziek binnen het techno spectrum voorbij komen. Nieuwe platen en oude krakers, het maakt niet uit als de zaal maar los gaat! Je moet hem horen en zien om het te geloven…

Als je het even niet meer trekt op de dansvloer kan je ook ff (s )chillen op sofa's of een plaatje aanvragen tijdens het toiletteren bij Club Sanitair - The Plees to be!

6 opmerkingen

Nieuw, vuig talent, dat langzaa maan door de smurrie die dancescene heet naar boven aan het borrelen is, zal iedereen verrassen. Schrale schobbejakken zullen zich hier verzamelen en deze avond een ware slemp-partij gaan aanrichten. Verwacht niets en beleef alles, is het devies van deze schunnige avond. Naast Nederlands talent is er ook een steengoede Duitser die zijn schofterige beats ten gehore zal brengen.


:D woordkeusje hoor!
laatste aanpassing
Uiteraard aanwezig! Is dit het onofficiële vervolg op de Palingkraam? Dan gaan we het weer lekker begaaien!
 
Sets van 17 uur? Meen je niet? :D
Kijk, dit zijn nou feestjes, zo hoort een aankondiging er uit te zien!!

(Y)

Toch zal de kans op mijn aanwezigheid klein zijn, maar hierbij wens ik een ieder die er wel is een goed avontuur!
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
Die beruchte 17uurs set van Platten Peter @ Vinylbar te loaden (rechtermuisknop Doel opslaan als) 8):

Part 1
http://www.electronic-music-server.de/vinylbar/liveclub/11_02_06/Track%2001.mp3
Part 2
http://www.electronic-music-server.de/vinylbar/liveclub/11_02_06/Track%2002.mp3
Part 3
http://www.electronic-music-server.de/vinylbar/liveclub/11_02_06/Track%2003.mp3
Part 4
http://www.electronic-music-server.de/vinylbar/liveclub/11_02_06/Track%2004.mp3
Part 5
http://www.electronic-music-server.de/vinylbar/liveclub/11_02_06/Track%2005.mp3
Part 6
http://www.electronic-music-server.de/vinylbar/liveclub/11_02_06/Track%2006.mp3
Part 7
http://www.electronic-music-server.de/vinylbar/liveclub/11_02_06/Track%2007.mp3

soms werkt ie even niet, dan later nog eens proberen :D

www.deschillenhut.nl
www.deschillenhut.hyves.nl
laatste aanpassing