Partyflock
 
­ Nederland

Round Bass gaat los

gepubliceerd door , op
Round Bass gaat los
8 mei 2006
Op 20 mei as. organiseert RBO alweer voor de zesde keer het hardhouse/hardtrance feest Round Bass in Club Hifi te Leiden. Hardhouse die hards weten dat je hier bij moet zijn omdat op Round Bass de UK –Hardhouse/Hardtrance sounds (die nog weinig te horen zijn in Nederland) vanuit de aderen van de dj’s via de speakers de zaal in stromen . En zo is het want Hardhouse dat voel je , dat ben je en als het je te pakken heeft dan wil je eigenlijk niets anders meer. Feit is dat er niet genoeg Hardhousefeesten in Nederland zijn en daarom is Round Bass zo belangrijk!! Pompende bassen gecombineerd met vette synths en ritmische en fabelachtige percussie! Dit alles zo nu en dan verrassend “ overvallen” door een verpletterende vocal of een melodie waar de haartjes stijl rechtop van gaan staan en het leven opeens nóg mooier maakt.

Round Bass staat bekend om het boeken van nieuwe, talentvolle dj’s. De vorige editie (éénjarig bestaan, wat een feest!) werd ook Fausto uitgenodigd om samen met de talenten een dosis kwaliteit hardhouse te presenteren. Voor de volgende versie op 20 mei is Carl Nicholson uit de UK geboekt en wordt het allemaal nog beter en gekker . De organisatie weet dat deze dj in Nederland nog onbekend is bij het grote publiek maar daar gaat écht verandering in komnen na dit optreden want in de UK is hij een zeer gerespecteerd dj/producer met hittracks zoals Blueprint en System Shock die daar de pannen van het dak draait!! Hij zet de boel op stelten op bijna alle grote feesten in hardhouseland nr.1: de UK! Lees alle info over hem en luister tracks op www.roundbass.com onder Carl’s button! 2e Grote naam op Round Bass is Danny D. Danny is de grote man achter de I love Hardhouse feesten. Danny is hardhouse. Hij draait dit jaar oa.weer op Dance Valley 2006 , is resident van HQ, moeder van alle hardhouse feesten in Nederland! Vanwege zijn functie als dj-scout en booker bij UDC ontvangt hij veel promomateriaal uit oa. Engeland. Op deze Round Bass zal hij veel van dit (nog) onuitgebrachte materiaal laten horen in zijn speciale “Promo set”. Gecombineerd met zijn scratching skills en tricks zal dit zeker een set worden met veel hoogtepunten!

Natuurlijk zijn er ook nog de 2 vertrouwde residents NoFear en Hank . NoFear draaide onlangs nog op I Love Hardhouse vs Riot in de Kingdom Marcanti met BK, Organ Donors en Tom Harding en mocht dat feest spetterend afsluiten. Hank draaide onlangs nog op Protocol in Happy Dayzz . Deze twee hardhouse die hards beginnen ondertussen behoorlijk te klimmen op de harddance ladder dus verwacht van de twee weer kwaliteit en héééél veel enthousiasme! Last but zeker not least; Jim Justice. Wéér één van de meerdere harddance talenten in Nederland die op Round Bass zal draaien. Helaas is de hardhouse scene te klein om deze dj veelvuldig aan het werk te zien maar op Round Bass is dat wel mogelijk. En kom dat echt doen!!

20 Mei is naar alle waarschijnlijkheid de laatste keer dat Round Bass gehouden wordt in Leiden omdat RBO, met ambitieuse plannen, op zoek is naar een locatie in Amsterdam eo. Maak dus van deze laatste mogelijkheid gebruik om dit feest in deze hoedanigheid op deze locatie mee te maken.
Één ding is zeker…..: Een feest zal het zéker worden!!!

Residents Hank en NoFear zijn iedere vrijdagavond van 20-22 uur te beluisteren op www.sonicradio.nl in hun “Kick Off Weekender” radio show verzorgd door RBO !!

18 opmerkingen

Klinkt goooooeeeed mannen!! Ik ben erg benieuwd wat voor heerlijks we de 20ste voor ons kiezen zullen krijgen :9


Was het maar vast zover!
Ik heb er zin in:cheer: Ronde basjes:lief:
:no:
emporium :yes::yes:
 
Artiest Sinclair
Goed nieuwsbericht! Helaas die dag op Emporium....

Succes RBO (y)
Artiest {SHOWLIST artist 62105, 11259}
F*ck F*ck F*ck ik kan niet :(

IIG heel veel succes!! Goed bezig mensen!!
 
Werkzaam bij 2dj2 Events
Ready for the Round Bass train??

:bounce:
Waar brengt ie ons naartoe?
Werkzaam bij RBO
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 9 mei 2006 om 12:05:
Goed nieuwsbericht! Helaas die dag op Emporium....


Emporium is toch overdag.....lijk me een mooie afterparty in dat geval!!

:bounce: :bounce:
 
Uitspraak van Eleentje op dinsdag 9 mei 2006 om 14:35:
Waar brengt ie ons naartoe?



Naar Hardhouse Heaven (y)
Heb er GVD zin in!!!!!!

:bounce:
Werkzaam bij XO
Gaat een topper worden !!
Uitspraak van MvDJ op dinsdag 9 mei 2006 om 12:53:
F*ck F*ck F*ck ik kan niet


Helaas ik ook niet, me geld treintje komt pas dinsdag na Round Bass weer langs dus heb geen geld!! :[
Heel veel plezier allemaal
Artiest C. + C.
We benne weer van de party!