Partyflock
 

Powercore: The Core is Expanding into the Axis

gepubliceerd door , op
Powercore: The Core is Expanding into the Axis
11 april 2006
FeestPowercore · The Core is expanding
Datumzaterdag 22 april 2006
WinactiePowercore actiegesloten
LocatieAxis
Op zaterdag 22 April presenteert Powercore Events voor de 6e maal Powercore, maar deze keer niet zomaar een Powercore. Deze keer zal Powercore zich uitbreiden naar de Axis te Gemert. Vandaar: Powercore - The Core is Expanding! Voor de eerste keer zal Powercore plaatsvinden in de Axis te Gemert! Met een spraakmakende uitgebreide line-up staat deze avond in het teken van harde kicks, duistere synths afgewisseld met meeslepende melodielijnen en natuurlijk de echte partysfeer!

De Axis is een grote discotheek in Gemert (gelegen tussen Eindhoven & Nijmegen) met een een grote capaciteit van maar liefst 1750 mensen. Iedere vrijdagavond is het geopend en worden er allerlei verschillende muzieksoorten gedraaid. Dit maakt het mogelijk om op zaterdag een Hardcore feest te geven. In de hoofdzaal, de Arena, wordt Present Hardcore gedraaid. De tweede zaal, het Party Place, is bestemd voor Early Rave.

Om de naam Powercore weer eer aan te doen is er gekozen voor een uitgebreide line-up gevuld met de beste Hardcore en de beste Early Rave. Deze brede line-up zal ervoor zorgen dat die snoeiharde kicks door je lichaam gieren en de melodielijnen afgewisseld met de nodige duisterheid je helemaal mee zullen slepen. Bij deze line-up is er naar de top van de top gekeken. Maar liefst 5 bekende nationale artiesten zullen deze avond optreden aangevuld met de nodige talents die deze grootheden zullen ondersteunen.

Voor Area 1 is er dus gekozen voor de Present Hardcore. Allereerst zal Sagem, de man achter Powercore Events, de boel op gang brengen. Deze man achter Powercore Events zal jullie laten genieten van de beste & hardste hedendaagse hardcore. Daarnaast zal de line-up bestaan uit nog 5 andere grootheden, elk op hun eigen manier. Één hiervan is Catscan, de man achter de hits: “The Agency”, “The World is Mine” en “WOIII”. Hij zal hier deze avond zorgen voor zijn invulling van de hedendaagse Hardcore. Kenmerkend voor Catscan is zijn zuivere melodielijnen, he will “Be The Unforgettable”. Daarnaast zal Nosferatu zijn return maken. Eén van de mannen achter Enzyme Records en verantwoordelijk voor menig vette hardcore plaat, zal ervoor zorgen dat hij deze avond the Enemy of the State zal zijn met zijn knallende set, “Fuck the Prejudice”! Vervolgens zal ook Partyraiser voor een bijdrage zorgen. Deze man staat tegenwoordig voor één ding garant: rammen, rammen en nog eens rammen. Partyraiser zal zorgen voor een set met de hardste hardcore. Ook zijn plaat op Hellbound Records kenmerkt dat: he will be the Assassin of the Core. Hiernaast zal ook Paul Elstak van de partij zijn, de man achter Offensive Records die maar leeft naar één motto: “One Day We’ll Kill Em All”, this man is “Hardcore by Nature”! Tot slot zal Sceletor nog deel uitmaken van deze knallende line-up. Dat is ook niet meer dan logisch: Gemert’s trots zal deze avond ervoor zorgen dat de Gemertse Hardcore vertegenwoordigd is! Deze avond zal geheel gehost worden door MC Da Hustla die ervoor zal zorgen dat jullie helemaal worden meegesleept in de Present Hardcore!

Area 2, het zogehete Party Place, zal deze avond in het teken staan van Early Rave. Ernesto, John Harrington, Only, Reza, Sjek, Tecknoiz en The Beat Controller zullen ervoor zorgen dat je weer helemaal teruggaat naar het verleden. De vetste Oldschool & Early Rave van de goede ouwe tijd wordt deze avond verkondigd. DAT staat garant voor een flinke pot Hakkuh!

18 opmerkingen

niet verkeerd!!
maar toch naar ghosttown :yes:
 
:gaap:
Artiest Mizzor
Goede line up!,maar helaas afwezig
Hak-zaag-stuiter-beuk!!! :bounce: Wordt zekers een lekker feestje!!! Area 2 Harrington en Teckneus in de zogehete Party Place... ik hoop dat het plafond het gaat houden...:P
 
Artiest Da Hustla
wordt een stoer feestje :jaja:
 
jah zal best mooi zijn alleen axis noem ik niet egt de perfecte lokatie :/
 
Sjaaah, dat wordt gewoon Ghosttown!
 
Werkzaam bij Based on Logics
john harrington en teknoiz :respect: (y)
Uitspraak van verwijderd op woensdag 12 april 2006 om 13:37:
john harrington en teknoiz

Ik heb al wat nieuwe producties van hun gehoord, en ik denk dat je daar in de toekomst nog veel van zal horen...!!(Y)

PS Ik hou niet van spoken, en Axis met Powercore erin is geen Axis as usual, dus nu zeker wel vet!!
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 12 april 2006 om 13:37:
john harrington en teknoiz

Gasten zijn idd erg lekker bezig (Y)

En Ernesto klapt er ook altijd lekker op HOPPA!
laatste aanpassing
helaas hebben we al kaarten voor ghostown leek me wel vet
 
dikke line up ik ga wel ieder geval
 
ben hier ook wel aanwezig.. lekker dichtbij :)
Komt POWERCORE OUTDOOR dit jaar nog??

Vorig jaar was zo verschrikkelijk onwijs :P

Hopen !!!
Hmm okee... word weer iets wat mar een keer op deze lokatie gaat komen, geloof me en even wat dingen over de lokatie en dit bericht :

"grote discotheek"
- In vergelijking met wat ? T is niet groot.
Je hebt 1 klein cafe gedeelte, je hebt 1 zaal, 1 zaaltje en dan een boven gedeelte bij de zaal (mits deze deze keer wel open gaat)

"Daarnaast zal Nosferatu zijn return maken."
- Dat gebeurde dus op Psycore ... :S niet hier.

Area 2 zal wel "de cirkel" zijn btw.

Och ja maar weer eens kijken weet vorige keer nog wel toen met Local Disorder ... t was zwaar leuk , alleen ja mocht t daarna niet meer vanuit Axis zijnde.

Mja toch tot daar.
 
Artiest Darkprotest
k vind 't wel mooi dat 'r weer wat in de axis gedaan wordt.. en zeker met van die plaatselijke gekken in zaal 2.. da komt helemaal goed! :D

Nesz, John & Ted, Ik hou van jullie! :D