Partyflock
 

Michel de Hey Presents Queensnight 2006

anoniem gepubliceerd op
In navolging van zijn jaarlijkse Birthday Bash in september is Michel de Hey dit jaar voor het eerst de host van zijn eigen spectaculaire Koninginnenacht in zijn thuisstad Rotterdam: Queensnight 06!

Met een line-up van ongekende kwaliteit en diversiteit kan het bijna niet anders dan dat Queensnight 06 één van de beste feestjes in Nederland gaat worden die avond. De grote zaal, die de titel van Michel de Hey’s nieuwste mix cd “Recorded in Rotterdam” draagt, wordt geopend door één van Michel de Hey’s persoonlijke favorieten. Wie dat is wordt pas op de avond zelf bekend gemaakt! Daarna zal de uit Berlijn afkomstige Alexander Kowalski een live set van 3 kwartier spelen. Alexander Kowalski kan gezien worden als één van de voornaamste Duitse moderne elektronische pioniers. Met zijn releases op o.a. Kanzleramt en unGleich weet hij ware kunststukjes te creëren. Na de ongetwijfeld spetterende liveset zal Michel de Hey himself maarliefst vier uur lang de pannen van het dak rossen. Bezoekers van de Birthday Bash weten inmiddels wat ze kunnen verwachten: FEEST! Uiteraard is er ook aandacht voor de vocalen en de visuals, deze worden respectievelijk gedaan door good old MC Marxman en VJ Ottograph.

Met achtereenvolgens Pierre, Benny Rodrigues en Derrick May in de “This is my house!” zaal, heeft Michel de Hey een tweede ruimte van formaat gecreëerd met een zware Detroit/Chicago stempel. Pierre is in Nederland niet bij een heel groot publiek bekend, een bestudering van zijn wapenfeiten leert echter dat deze dj en producer aan de wieg heeft gestaan van de ontwikkeling en innovatie van house en acid in het bijzonder. Met nummers als “Acid Trax” en “Box Energy” leverde hij enkele instant klassiekers af. Derrick May behoeft natuurlijk geen verdere introductie. De black man from Detroit heeft al dik tien jaar een grote en trouwe aanhang in Nederland. Met zijn energieke sets zet hij elke zaal op zijn kop. Nederlands eigen Derrick May, Benny Rodrigues, staat prime time ge-programmeert tussen Pierre en Derrick May en zal zo de perfecte overgang vormen tussen het house/tech-house geluid van Pierre en de hogere bpm’s en partytechno van Derrick May. Miss Bunty is met haar “Shirley Bassey on Acid” stemgeluid de host van deze waanzinnig geprogrammeerde zaal.

Minimal to the Max vindt plaats in de beneden zaal van de Cruise Terminal, tegenwoordig de thuishaven van Club Rotterdam. Twee spontane Amsterdamse meiden staan hier met hun minimal sound achter de wheels of steel; Shinedoe en Estroe. Shinedoe is al sinds de hoogtij dagen van de VIP Club en Stalker een graag geziene gaste op vele feesten. Sinds 2004 runt ze haar eigen “Intacto” label. Sinds de opkomst van minimal heeft Estroe zich vol overgave op deze spannende en vernieuwende stroming geworpen. Niet alleen als dj, ook als producer is zij actief. Zo produceert ze o.a. voor het Less is More Recordings label.

De voorverkoop via internet (www.voorverkoop.net) en de reguliere adressen is inmiddels begonnen. Check www.club-rotterdam.com voor alle winkels waar de kaarten te krijgen zijn.

9 opmerkingen

 
gortig
 
zeker wel(Y)
laatste aanpassing
 
Zeer zeker erg Vette SHIT!
 
wat ziet mijn oog?? Mc Marxman weer achter de mic??
Jaah dit ziet er lekker uit:) Zal de queen her self ook een kijkje komt nemen :P
ziet er inderdaad goed uit... Locatie is op zich wel leuk, maar het is altijd zo warm daar....
 
michel de hey was super tof leuke mensen muziek was leuk!