Partyflock
 

Tweede Darkness4Life in havengebied Rotterdam

gepubliceerd door , op
Een rauw en donker feest als Darkness4Life schreeuwt natuurlijk om een zo duister mogelijke locatie. Dit was voor organisator b2sde missie voorafgaand aan de nieuwe editie van Darkness4Life. Deze missie lijkt met Warehouse 294 geslaagd. Kenners van deze monumentale, betonnen loods weten wat dat bekent: Omdat dit pakhuis diep verscholen ligt in het Westelijke Havengebied van Rotterdam, is er geen geluidslimiet voor de Darkcore, Industrial, Speedcore, Breakcore en Terror die uit de boxen zal blazen! En dat is niet het enige pluspunt van deze ultieme lokatie. Het geluid in de twee zalen van de loods – dat in handen zal zijn van Funktion One – is behalve hard namelijk zo zuiver dat het tien uur lang zwaar genieten wordt voor de echte liefhebbers! Je leest het goed: tien uur lang! Naast het feit dat er in het havengebied geen geluidslimiet geldt, is er namelijk ook geen vaste sluitingstijd, daarom zal het feest dus tot 8 uur ’s ochtends door gaan. Om de ruimte ten slotte nog duisterder te maken dan ‘ie al is, zal Warehouse 294 voor deze gelegenheid gevuld worden met veel rook en stroboscopen..

Uiteraard pakt b2s op 29 april ook qua line up weer flink uit: meer dan 25 DJ´s en acts, afkomstig uit maar liefst 8 verschillende landen zullen verspreid over de 2 area’s de loods laten schudden. In de Darkness area staat flink wat Darkcore en Industrial geweld geprogrammeerd. Van TTM voorman Promo kun je een compromisloze set verwachten en uit Frankrijk komt niemand minder dan Manu Le Malin om de sound van zijn 46 Records te laten horen. Het populaire DNA label wordt tijdens Darkness4Life vertegenwoordigd door Negative A en Darkcontroller gedurende een weergaloze back2back DJ set. Enzyme wordt deze keer dubbel vertegenwoordigd; naast een set van de heren van Mindustries, zal voor het eerst in Nederland een live-optreden van Enzyme X plaatsvinden. Conform de uitgebrachte releases op dit label, zal niet bekend zijn welke Enzyme producers dit zeer exclusieve optreden gaan verzorgen.

Ook uniek en spectaculair belooft het optreden van The Horrorist aka DJ Skinhead te worden. Speciaal voor deze gelegenheid zal Oliver Chestler in een 45 minuten durende live-show naast zijn Horrorist werk, veel aandacht geven aan zijn hardere projecten ‘Temper Tantrum’ en natuurlijk ‘DJ Skinhead’. Laatstgenoemd project geniet zijn bekendheid door de Industrial Strength klassieker ‘Extreme Terror’. Simon Underground zal de Britse sound vertegenwoordigen met zijn verbazende DJ-skills. Vanuit Italië komen Industrial specialisten Armageddon Project live on stage. Verder nemen Partyraiser, Mental Wreckage en Lunatic & Miss Hysteria ook plaats achter de draaitafels.

Area 2 is ook deze editie het domein van de echte die-hards: terror en alle aanverwante stijlen. Ook hier vele internationals. Na het comeback optreden van The Kotzaak Klan in oktober, zal Stickhead deze keer een dikke DJ set gaan neerzetten. Na zijn laatste release ‘The Only Real Kotzaak EP’, is deze Duitser weer helemaal terug! Verder vind je hier artiesten als Akira & Drokz, Bryan Fury 🇬🇧, Stormtrooper 🇦🇺, The Vizitor, Plague (CAN), Stalker en live-optredens van Noisekick, Al Core (50% Micropoint / FR) en Matt Green 🇬🇧.

Kaarten voor Darkness4Life kosten in de voorverkoop 22,50 euro (ex fee) en zijn verkrijgbaar via Ticketonline.nl en bij alle 1150 verkooppunten van de Ticketbox en Free Record Shop. Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website van b2s>> www.b2s.nl

112 opmerkingen

Artiest Nekro
Great line-up, the last DFL was my favourite party of 2006!
hier ben ik wel te vinden :jaja:
 
Artiest Jay Steel
Dit is een zeeeeeeeeer vette line-up! Aanwezig!

Mental Wreckage doet goede zaken! :respect:
relaxte locatie
nog geen 5 minuten bij me vandaan
aanwezig :-d
 
whaaaaaaaaahh :bounce:
 
Goddamnme wat een mekka shit!!! :9 :9
Voor de liefhebbers word dit idd een bruut feestje en een toplocatie!!
Als ik tussen hellbound en dit zou moeten kiezen is mijn keus snel gemaakt!!
 
Uitspraak van kolle :x op donderdag 23 februari 2006 om 11:21:
Geile line-up

Maar ik ga toch voor Hellbound die dag ervoor

naar allebei gvd :cry:


:cheer:
Vet man!
en weer eens dichtbij.
mn rooster is nog niet uit, maar ik hoop dat ik erheen kan!
let me take you in to the future!!!!!!
vorige keer was ook super :kwijl: dus deze keer zeker weer aanwezig in de duisternis!
dat wordt toch weer effe knetterhardlosgaan:D
TERRRROOOORRRR
jammur dat het op koninginnenach is, dan ben ik de binnestad onveilig aan het makuh :P :[
laatste aanpassing
word weer een beestachtig weekend!!

eerst:hellbound:D

dan: darkness 4 life :D
Artiest {SHOWLIST artist 88940, 7050}
Vet alleen ik mis Noizefucker hierzo!!
vandaag gekeken in de loods top lokatie B)

maandag opbouwen van warehouse rave & DARKNESS

:bounce: