Partyflock
 

Rush in Amsterdam

gepubliceerd door , op
Rush in Amsterdam
22 februari 2006
Vrijdag 24 februari wordt de Panama in Amsterdam weer omgetoverd tot een fijn Rush feestje. In de grote zaal Raw Urban Sexy House met housemeisters Laidback Luke, Victor Coral, Jaziah en vocalen van miss Nickie Nicole. In de kleine zaal zijn het niemand minder dan The Flexican en O.Boogie het heft in handen met de beste nu-jazz, funk en hiphop plaatjes.

Het gaat goed met Rush de laatste tijd. Een jaar veranderingen en aanpassingen lijkt zijn vruchten af te hebben geworpen, want een heel nieuw en leuk publiek heeft de weg naar de clubavond gevonden. “We hebben de wind weer mee dit jaar!” vertelt Eelko Anceaux van Chemistry, de organisatie achter Rush. “Eigenlijk lopen alle edities als een trein op dit moment. Rotterdam, Den Haag, Leeuwarden, het zijn allemaal top avonden geweest dit jaar. En dan heb ik het nog niet eens over Eindhoven, die al een week van tevoren uitverkocht was.”

Vorige maand werd de Rush de Fashion Friday Afterparty in Panama georganiseerd. Dit in het kader van de Amsterdam International Fashion Week. Met optredens van onder andere Brian S, Erick E, Cream en O.Boogie ging het dak er toen helemaal af. Een mooie opmaat voor de editie van deze maand met het het trio Laidback Luke, Victor Coral en Jaziah op de mainstage van de Panama.

In de RUSHTUG zaal deze keer O.Boogie & The Flexican. Naast draaien is O.Boogie druk bezig met het maken van nieuwe tracks die in de lijn liggen van Rednose Distrikt, Theo Parrish, Spinna en de recent overleden J Dilla. The Flexican maakte grote indruk op de laatste editie van Batbeats, die helemaal rond hem was opgebouwd. Bij Rush zal je weer laten zien en vooral laten horen waarom hij een van de hotste hiphop dj’s van dit moment is.

3 opmerkingen

 
Right on!...