Partyflock
 

Grand Cru

gepubliceerd door , op
Na zes geslaagde edities is het zaterdag 4 maart in de Winkel van Sinkel tijd voor Grand Cru nummer zeven. Tijdens deze editie kun je genieten van Ricky Rivaro, die helaas de eerste editie af had moeten zeggen. Cleon Macnack en Youri Donatz zijn de twee andere toppers die zich weer mogen bewijzen in de grote zaal van de Winkel van Sinkel.

Voor Youri Donatz wordt het zijn eerste keer op Grand Cru; deze relatief jonge producer/DJ is wellicht nog geen grote bekende bij velen, alhoewel hij al veelvuldig in verschillende clubs en venues de zaal “upside down” gespind heeft. One-Music is dan ook blij dat hij op Grand Cru te gast is.

Ricky Rivaro die bekend staat om zijn “true house music sound” zal de avond openen, voor sommige mensen zal dit raar overkomen. Maar om de avond op gang te zetten is het belangrijk dat de opening van de avond goed in elkaar zit, iets waar Ricky Rivaro meer dan goed in is.

Cleon Macnack; een DJ die voor vele geen aankondiging nodig heeft. Elk weekend staat Cleon Macnack wel ergens in het land mensen aan het dansen te zetten met zijn eigenzinnige sound. In januari heeft hij Grand Cru ook afgesloten met stijl.

Grand Cru staat bekend om de vele verschillende stijlen in de programmering, voor de volgende editie kan er voor de bovenzaal “Le Salle Magnifique” een opbouw van soulvolle house, naar funky house, met op het eind een opbouw tot techhouse verwacht worden. In de kelder, “Le boudoir”, komt ditmaal minimal aan bod. De tweede zaal van Grand Cru staat bekend om haar programmeringen, deze zijn vaak gevuld met innoverende muziekstromingen. Voor deze editie zullen Daphne Darretta, Programm en Dirclectisch hun opwachting maken. Al met een wederom een puik avondje stappen in Utrecht.

7 opmerkingen

 
Leuke feestje,Daan aanwezig :P
(k)
Werkzaam bij One-Music
om haar bday te vieren :) dus iedereen even een cadeautje meenemen!
laatste aanpassing
Dat worden veel cadeaus :P

(k)
 
YESYES! WE GONNA ROCK JOZZ!
Ik weet nog wel een leuk cadeautje....;)

ouwe stuur ff een paar flyers op.....voor in Amsterdam

X ciao amigo
laatste aanpassing
Gaat helemaal los zaterdag..! Boven flink housen, Minimal in de zaal beneden!
Waarom staat Michael Epskamp niet op de flyer hij draait ook beneden :/
Uitspraak van Oc op zaterdag 4 maart 2006 om 19:36:
Waarom staat Michael Epskamp niet op de flyer hij draait ook beneden

MIEP had er idd ook op gemoeten, heeft heerlijk gedraaid !