Partyflock
 

Josh Wink @ Mainstage

anoniem gepubliceerd op
Josh Wink @ Mainstage in kader van OVUM World Tour 2003

Eens in de zo veel tijd komt er een dj naar Nederland die je gewoonweg niet mág missen. Zaterdag 25 januari is er eindelijk weer zo’n moment. Niemand minder dan de Amerikaan Josh Wink komt dan namelijk Nederland met een bezoek vereren. In het kader van zijn OVUM-wereldtoer zal hij samen met Pete Moss MAINSTAGE in de Amsterdamse Escape aandoen.

MAINSTAGE is een uitgebalanceerde combinatie van kwaliteitsdance, indrukwekkende aankleding en visuele overdondering. Het publiek moet zich in een wereld wanen waarin zij als het ware van dimensie naar dimensie ‘zappen’ kunnen. Verrassing en kwaliteit zijn sleutelwoorden en het doel is letterlijk de creatie van een state of the art-event met muziek die hier naadloos bij aansluit.

De muzikale programmering van MAINSTAGE speelt absoluut een gezichtsbepalende rol in het concept. Het programma moet een verrassende en kwalitatieve uitstraling hebben en bij het publiek tot de verbeelding spreken, maar ook nieuwsgierig maken en vooral tot bezoeken uitnodigen. De keuze zal daarom altijd bestaan uit een sterke combinatie van gerenommeerde (inter-)nationale dj’s, acts en artiesten aangevuld met veelbelovend talent. De volgende Mainstage is op zaterdag 22 februari met dj’s Pascal FEOS en Paco Osuna, beide afkomstig uit de Duitse Cocoon-stal.

Josh Wink 🇺🇸
Josh Wink heeft hard gewerkt sinds 1990 om 1 van ’s werelds meest gevraagde dj’s te worden. Na een groot aantal succesvolle releases op het legendarische New Yorkse label Strictly Rhythm, start hij in 1994 met partner King Britt het independent label OVUM. Vooral 1995 was een zeer goed jaar voor Josh. Eerst kwam het hilarische ‘Don’t Laugh’, opgenomen onder de naam WINX en uitgebracht via Nervous Records. Daarna kwam ‘Higher State of Consiousness’, zijn grootste hit van welke duizenden exemplaren als warme broodjes wereldwijd over de toonbank gingen en zelfs uitgroeide tot een heuse Top 40 hit. In 2000 bracht hij ons uiteindelijk met house-legende Lil’ Louis één van de meest besproken platen ooit: ‘How’s your evening so far?’ En ook in 2002 staat hij nog steeds aan de top, getuige het succes van zijn laatste release ‘Superfreak’, die door alle big name dj’s wordt gedraaid. Maar ondanks het succes, bleef hij trouw aan zijn roots en koos hij nooit voor de makkelijke weg. Deze man moet absoluut gehoord worden!

Pete Moss 🇺🇸
Pete Moss is artiest op het OVUM-label van Wink en heeft tevens producties op z’n naam staan die op labels als Definity en het Engelse Alola Recordings zijn uitgebracht. Tevens runt hij zijn eigen label, genaamd Recline Records. De drukbevolkte dancemuziekmarkt eist van getalenteerde nieuwkomers dat ze met kop en schouders boven de rest uitsteken om opzien te baren. Pete Moss is zo’n persoon, is alom gerespecteerd als houseproducer/ remixer/dj en heeft zowel met z’n producties als dj-sets bewezen dat de hele wereld voor hem open ligt.

MAINSTAGE
Zaterdag 25 januari
DJ’s: Josh Wink, Pete Moss
MC: Marxman
Tijd: 2300-0530 uur
Locatie: Escape, Rembrandtplein 11, Amsterdam

Next Mainstage: Zaterdag 22 februari met Pascal FEOS en Paco Osuna

Voor meer info: www.chemistry.nl

13 opmerkingen

I will be there :)
en de 22ste ook
ben er vrijdag in NT bij, krijg je gratis Michel de Heije erbij ;)
 
We zouden gaan maar ik ga naar XQlusive, helaas, naja helaas ook weer niet echt he! :P
Ik ben er ook! En idd de 22e ook.
 
Ik ook geloof ik..

Vier mijn verjaardag daar

:D
Als ik geen krtj voor DANA had kunnen regelen dan was ik hier ook bij geweest!

ps 2 the girls: check de uitsmijter met haar :D
Pete Moss en Josh Wink die draaiden wel lekker gister in Nighttown...Egt goed gewoon!!!
 
ik ben er bij :d
het was dat een vriend van me zo graag naar X-Qlusive ging; en ik niet de beroerdste ben om ook eens een keer mee naar zijn feestje te gaan, maar anders had ik het wel geweten!!! Josh Wink ja....
 
Was koel!

Werkzaam bij Evotions
percies, t was vet !
Was blazen!
sorry mensen maar ik vond het toch egt tegenvallen