Partyflock
 
­ Nederland

Benjamin Bates bij Club Alive

anoniem gepubliceerd op
Benjamin Bates bij Club Alive
26 januari 2006
FeestClub alive · Third edition
Datumzaterdag 4 februari 2006
WinactieClub alive actiegesloten
LocatieManifesto Site
Op zaterdag 4 februari is het weer zover, dan wordt poppodium Manifesto in Hoorn weer voor een avond omgebouwd tot discotheek Club alive! Benjamin Bates zal als hoofdartiest van deze avond komen optreden en hij zal worden bijgestaan door de lokale talenten Rové en Roger Blast. Ook de vaste DJ van Club alive (Mr. Slide) is weer aanwezig om het publiek te verrassen met zijn opzwepende dance beats.

Benjamin Bates heeft afgelopen jaar met zijn kenmerkende sound op vrijwel ieder groot festival gedraaid, en ook zijn muziekproducties doen het erg goed. Zo behaalden zijn hits 'Locked up' en 'Whole' de hoogste regionen in diverse dance charts, en was 'Whole' uitgeroepen tot Dance Smash bij de toonaangevende jongerenzender Radio 538.

Deze editie van Club alive staat ook nu weer in het teken van stimuleren van jong talent uit Hoorn en omgeving. De keus van de organisatie is deze keer gevallen op de DJs Rové en Roger Blast. Voor de bezoekers van feesten in Hoorn is Rové geen onbekende, hij draaide op verschillende feesten in de omgeving, en wist daar met zijn funky grooves de zaal te betoveren. Reden genoeg voor de organisatie om hem te boeken voor Club alive!

Het café van Manifesto zal sfeervol worden ingericht tot lounge door Maarten Kruithof. In de lounge worden abstracte en surrealistische schilderijen geëxposeerd door de Hoornse kunstenaar Timo Purbowo, en het geheel zal muzikaal worden omlijst door een uit eclectische electronica bestaande soundtrack van Roger Blast. Hij zal de bezoeker mee op reis nemen met zijn kleurrijke futuristische klanken.

De deuren gaan open vanaf 21:00 en de zaal sluit om 4:00. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop bij Diskoland (Grote Noord 113) en Marcus Records (Kerkstraat 7) in Hoorn voor 8 euro. Kaarten aan de deur (indien beschikbaar) kosten 9 euro. Kijk voor meer informatie en een routebeschrijving op de website van Club alive.

9 opmerkingen

Topper dus!
Ja dit gaat weer vet worden!! Heb er zin in!
is een eindje rijden maar zeker de moeite waard!

:cheer:

oeh oeh Bates-Beats!!!!

:cheer:
jaja ik zal er zeker zijn !!
Succes mannen!! (y)