Partyflock
 

2 edities Heroes of Techno in 2 weken in 2 verschillende locaties

gepubliceerd door , op
2 edities Heroes of Techno in 2 weken in 2 verschillende locaties
19 januari 2006
De eerste paar weken van 2006 zijn meestal vrij rustig en weinig techno. Het einde is in zicht want vanaf 28 januari zijn er 2 edities van Heroes of Techno in 2 weken en ook nog eens in twee verschillende locaties! Heroes of Techno is natuurlijk bekend van haar technofeesten in P60 Amstelveen met gegarandeerd grote en mindergrote techno artiesten in combinatie met uitstekend licht, geluid en decoratie wat de sfeer tot een hoogtepunt brengt! Dit jaar is het voor Heroes tijd om het nest eens te verlaten en andere locaties te bezoeken. Zo heeft de Buk Buk in Heiloo de primeur op 4 februari.

Maar om te beginnen bij het begin is de eerste editie op zaterdag 28 januari. Deze editie gaat gewoon plaatsvinden in de vertrouwde P60 in Amstelveen. Het is een traditie bij Heroes om ieder jaar met een zeer aangename line up te beginnen en zo ook 2006. Om er niet langer omheen te draaien is dit de line up en timetable:

22.00 Dimi Angélis
00.00 Cristian Varela (2.5 uur)
02.30 Speedy J (dj set, 2.5 uur))

De technokoning van Nederland staat eindelijk op Heroes of Techno! Jochem Paap alias Speedy J heeft een grote en bijzondere historie. Dankzij deze Hero is techno in Nederland en waarschijnlijk in de hele wereld nooit zo ver gekomen als die nu is. Na een lange tijd met Chris Liebing te hebben getourd, is het nu weer eens tijd om hem solo te zien. Al vele jaren is hij bekend door zijn “Live” show, maar deze keer een dj set. Maar Speedy J kan het toch niet laten om een live elemenent mee te nemen in zijn dj show. Dus verwacht deze avond 2 laptops en aardig wat effectapparaten om deze djset meer kracht te geven. Cristian Varela kunnen vele zich herinneren van de spectaculaire set vorig jaar op Heroes samen met Marco Bailey op 6 decks. Na deze en vele andere geweldige sets, is het niet meer dan logisch dat hij er na pas een jaar weer is! Dimi Angélis, de man van de ‘semilegale’ feesten in Amsterdam en omgeving. Dimi gaat de zaal heerlijk voorwarmen. Zijn sets op Awakenings zijn nu al geroemd.

P60 is te vinden langs de A9 bij afrit Amstelveen, is gemakkelijk te bereiken met de auto. Bij de naast de deur gelegen parkeergarage is uitrijden s’ nachts gratis! De P60 kan met openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal Station via tram of metro (richting Amstelveen) worden bereikt. Met de bus kan de P60 met de Zuidtangent worden bereikt (lijn 300), deze stopt ook bij de treinstations van Haarlem en Schiphol. Het busstation is gelegen naast de P60. Voor meer informatie: www.ovr.nl en P60.

4 februari Heroes of Techno, exclusive “small” edition

Het tweede hoofdstuk van dit bericht staat in het teken van de eerder genoemde primeur in de Buk Buk te Heiloo. Heroes of Techno zat al een geringe tijd met de drang om uit te breiden en andere locaties te bezoeken. Toen Marco Remus liet weten dat hij 4 februari beschikbaar was en weer graag voor Heroes of Techno wil draaien, begon het nog meer te kietelen. Zodoende op zoek naar een andere locatie en kwam de organisatie al vrij snel op de Buk Buk. Dit poppodium heeft een mooi verleden, zeker qua techno. Buk Buk was het podium voor underground techno-organisaties als Abstract en heeft zo vele technoliefhebbers gewonnen. Het podium biedt plaats aan 500 man en met deze capaciteit een mooi podium om Heroes of Techno voor het eerst ‘buitenshuis’ te doen. Zo heeft Heroes een line up weten te bouwen om Marco Remus heen:

22.00 Verdine Bel
00.00 Jan Liefhebber
02.00 Marco Remus

Marco Remus heeft ook al een Heroes verleden wat sommige zich misschien nog kunnen herinneren. Nadat er een paar jaar verstreken zijn en Marco vele geweldige keiharde schranz sets heeft neergezet op onder andere Awakenings, is het wel weer eens tijd om Marco op het podium van Heroes neer te zetten. Jan Liefhebber is vanuit het zuiden bezig met zijn opmars naar het noorden. Halverwege Nederland bevindt zich Heiloo en zal er alles aan doen om zijn reis af te maken naar het Hoge Noorden. Heroes helpt Jan daar een handje mee. Hij heeft al verschillende malen met Marco gedraaid, dus hij weet als geen ander de feeststemming naar een hoogtepunt te brengen. Verdine Bel zal ook zijn debuut maken op Heroes. Dit eeuwige talent heeft zich al vaker bewezen en eigenlijk geen talent meer te noemen, maar een serieuze techno dj van formaat. Kom vroeg en mis Verdine niet!

In de kleine tweede zaal gaat een nieuwe techno-organisatie zich presenteren. Technophobics is de naam. Deze lokale organisatie zal in de toekomst zich uitbreiden en op deze avond voornamelijk dj’s uit eigen stal presenteren. Namen zijn Castro di China, Daniel Young, Doktor Know, Folker Zwart, Maries en nog meer.

Om dezelfde feestgarantie te geven als in P60, wordt er extra geluid en licht ingehuurd. Natuurlijk in combinatie met decoratie en andere effecten wat men van Heroes gewend is! Meer info over Buk Buk en routebeschrijving is te vinden op www.bukbuk.nl Voor deze editie is er alleen voorverkoop bij Ticketbox (www.ticketbox.nl). Er zijn ook maar 450 kaarten beschikbaar. Deurverkoop is er, mits niet uitverkocht!

De volgende editie zal gewoon weer in P60 zijn op zaterdag 4 maart. Dan een zeer bijzonder Italiaanse editie met Gaetano Parisio, Rino Cerrone en Danilo Vigorito! Voorverkoop voor deze editie start 28 januari!

Voor alle informatie op een rijtje, vele partypics en messageboard zie www.heroesoftechno.nl

31 opmerkingen

wordt zekers een mooi feestje 28 januari :D
 
4 februari misschien nog wel beter :)
:woepwoep:

Varela en Speedy J, beide 2,5 uur!!

:woepwoep:

(de 300 is eventueel ook vanaf Bijlmerstation te bereiken, dan ben je er binnen 10 min. En ook met de bus vanaf het CS Amsterdam 170, 172)

4 Maart ziet er ook weer goed uit!

4 Februari wordt een keertje overslaan...
Zal 'r zijn! alle 3..
Heh, een Heroes of techno in mijn eigen dorpje. Dat ik dat nog eens mee mag maken :P Tot dan!
ZO....die van 4 mrt gaan we ook zeker doen zeg !!! :jaja:
Artiest {SHOWLIST artist 32270, 61062}
ik heb er veel zin in!!!
Castro di China
Cool:P
heb er zin in, gaat een supergaaf feest worden!
Uitspraak van [SF] Schñjoep [2x5]... op vrijdag 20 januari 2006 om 09:31:
en die doet er best lang over vanaf CS


Valt wel mee toch... Je moet er wel rekening mee houden dat Amsterdam geen Amstelveen is natuurlijk;) Je kan ook metro 54 naar Gein vanaf CS pakken, en dan overstappen op de 300 op Bijlmerstation.
Of de sneltram naar Amstelveen Centrum pakken en dan een klein stukkie lopen, toch ?
28ste Chaos Theory:-)! Let op Dj Sorce die avond(y)!
Artiest M10
Uitspraak van *B@LLEBO* op vrijdag 20 januari 2006 om 12:16:
28ste Chaos Theory! Let op Dj Sorce die avond!


Of gewoon niks zeggen!
En er zijn vele wegen naar P60. Boom heeft gelijk en is sneller!
Uitspraak van M10 op vrijdag 20 januari 2006 om 12:25:
Of gewoon niks zeggen!


Ik zeg zoveel;-)! 28ste Chaos Theory!!!
Irene, je kan natuurlijk ook gewoon de 51 pakken va CS uitstappen bij Amstelveen Centrum en dan stukje lopen....toch? das sneller dan die 170/172 va CS
Uitspraak van BOOM-Selection op vrijdag 20 januari 2006 om 12:01:
Of de sneltram naar Amstelveen Centrum pakken en dan een klein stukkie lopen, toch ?
OH iem was me voor 8)

Maarre DAAN!!! :woep: OK DAN!! :cheer:
4februari klinkt goed, maar hoe kom ik daar :|
 
trein..! is 5 minuten lopen vanaf station
Artiest Ener-G
Uitspraak van *B@LLEBO* op vrijdag 20 januari 2006 om 13:01:
Ik zeg zoveel;-)! 28ste Chaos Theory!!!


veel plezier daar, waar of wat het ook is, heb je ook nog wat nuttigs te melden?

28e iig van de partij in P60, we gaan weer los :D en de week erna doen we het nog eens dunnetjes over in de Buk Buk!
 
Ik zeg zoveel! 28ste Chaos Theory!!!


Wat ben jij kinderachtig... Open je eigen topic en ga niet onder andermans persbericht zo'n feest spammen!

Drie vette edities van HOT! Ik ben er bij alle drie bij!! :cheer:
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Struikgewas
Daniel young :respect:
 
Artiest {SHOWLIST artist 26887, 27322}
Uitspraak van *CH3-21* op vrijdag 20 januari 2006 om 13:42:
Maarre DAAN!!! OK DAN!!
4februari klinkt goed, maar hoe kom ik daar


Haha, thanks for the support!!

Snelweg a9 naar alkmaar en dan Heiloo volgen.. Centrum in en de rest moet je ff aan iemand anders vragen ;)
je kan het ook zo doen
je gaat naar
www.anwb.nl
type je dit in

Pastoor van Muijenweg 12
1850 AC
Heiloo

en klaar ;)
 
Artiest R-K
ik kom ook wel even
 
haha dat zou ik zeker doen als ik jou was ;)
 
Uitspraak van verwijderd op maandag 23 januari 2006 om 22:44:
haha dat zou ik zeker doen als ik jou was


oja wat dan??
hermanos en r-k, kome jullie ook?
ik ben er ook bij denk ik :D
de 28ste kom ik niet maar 4 feb wel he:P:P:P
 
een weekend later :

http://partyflock.nl/party/54977.html
als jullie allemaal de 28ste ook gaan dan kom ik ook wel even kijken
lijkt me lachuh de 4e.. ff kijken of ik dan tijd heb..:P ben dan toch in de buurt..
vanavond gaan we knallen, heb er zin in!