Partyflock
 
­ Nederland

Time is running out - 5 Jaar Scratch'98

gepubliceerd door , op
Time is running out - 5 Jaar Scratch'98
20 december 2005
In de loop der jaren bezochten honderden gast DJ’s vanuit heel Nederland de radiostudio van Omroep Drimmelen om hun draaikunsten te laten horen. Inmiddels zijn een aantal gast DJ’s zelfs uitgegroeid tot heuse (inter-) nationale sterren! Ook de DJ’s van het radioprogramma zelf waren regelmatig te horen op feesten in en ver buiten de regio. Regelmatig ontmoette en interviewde de crew de allergrootste house helden van deze planeet voor een lokaal radioprogramma een prestatie is waar menig groot radiostation niet aan kan tippen. Inmiddels is de volgende stap gezet en is de komst van hun eigen TV programma, Scratch’98 TV, niet ver weg meer.

Samen met Optisport Exploitaties (Kunstijsbaan Breda) organiseerd Scratch’98 op 29 December van 15:00 tot 23:00h de allereerste Time is running out om het 5 jarig bestaan goed te vieren! Er zijn 2 area’s tijdens deze schaats party, de mainstage is de kunstijsbaan zelf met het ernaast gelegen verharde veld voor de klûners. Naast de main is er nog een relaxte house area in de kantine waar je lekker kunt opwarmen van al het geschaats.

Voor deze gelegenheid hebben we op de mainstage een top DJ kunnen strikken samen met 2 andere DJ's welke ook geen onbekenden zijn in onze eigen regio en ver daarbuiten. Met hits als WRONG=RIGHT, II SYMBOLS, de megaklapper 'House of Justice' en recentelijk nog de grote club hit 'Hecitate' is ‘José’ niet uit de (inter-)nationaledance scene weg te denken. Probeer maar eens op je schaatsen overeind te blijven terwijl José daar staat te knallen... Aan de inwendige mens is ook gedacht want onze 2 speciaal voor u ingevlogen topkoks zullen u op deze dag van de wat lekkers voorzien zodat u geen moment hoeft te missen.

Advies voor bezoekers aan Time is Running Out: Omdat er slechts 500 schaatsen in de verhuur te verkrijgen zijn bij de kunstijsbaan in breda en er vele malen dit aantal bezoekers verwacht worden, adviseren we iedereen om indien mogelijk zoveel mogelijk hun eigen schaatsen mee te nemen. Dit om te voorkomen dat het niet mogelijk voor je is om op deze ijsbaan helemaal uit je dakpan te gaan op de beats van DJ Jose, Secret Simba, Pete Kirby, R.O.B., Lunar Superstar en DJ Sandroz.

7 opmerkingen

 
jammer, gewoon een doordeweekse werkdag, behalve voor de jeugd die vakantie hebben!
Laat ik nou net vakantie hebben :)
Gaaf idee... haha wordt glijden....
Simba (y) :P
laatste aanpassing
Werkzaam bij Scratch '98
Let op aub: Omdat het waarschijnlijk storm zal gaan lopen adviseren we om indien mogelijk zelf schaatsen mee te nemen.. Op de kunstijsbaan Breda zelf zijn slechts 500 huurschaatsen aanwezig waardoor de kans groot is dat er die avond geen huurschaatsen meer te verkrijgen zijn.

Laatste nieuws; Voor 18:00h is de entree slechts 5,- euro. Tussen 18:00 - 20:00h is de ingang gesloten en vanaf 20:00h gaan de kassa's weer open.
tussen 18:00 en 20:00 gesloten? Hoe zit dat dan met al mijn fans die dan willen komen kijken?
Niet gesloten.. deur is alleen dicht omdat ze dan oa moeten dweilen en zo. Tja Carnaval begint al vroeg he dit jaar ;-) hahaha!