Partyflock
 
­ Nederland

Klats - Ouweschool

gepubliceerd door , op
Klats - Ouweschool
13 december 2005
Na een geslaagde kick-off van Klats! in oktober bundelen Moving en Gigant hun krachten in een nieuwe editie van Klats!

Zet je schrap voor een nieuwe dosis art, een grote hoeveelheid prikkelingen en de betere electronische muziek om de feestdagen door te komen. Klats! staat garant voor muzikale diversiteit en kwaliteit. (Inter)-nationale top dj’s en aanstormend talent laten iedere keer weer op Klats! op hun eigen manier de speakers knallen.

Onder het thema ‘Ouweschool’ voert Klats! je dit keer mee naar de ouweschool van de jaren 80, waarin graffiti, B-boying, ghettoblasters en retro sneakers het straatbeeld vormen. Achter de draaitafels deze keer Laidback Luke (MixMash rec), Groove Addicts (Electronation) en Nuno dos Santos (Full Spectrum).

Laidback Luke behoort al jaren tot de absolute top in Nederland. Met zijn verrassende sets en strakke mixtechniek is Luke een niet te missen dj. Naast het dj’en heeft Luke zijn eigen label MixMash Records waar je veel van zijn eigen producties op kan horen. Speciaal voor Klats! zal Laidback Luke een rockende electroset doen.

De residents van Klats! Groove Addicts zijn een steeds vaker geziene naam op de randstedelijke flyers en feesten, ook behoren zij tot de vaste dj’s van de befaamde Electronation feesten. Na optredens in diverse gerenommeerde clubs, poppodia en festival het afgelopen jaar, nu een eigen avond in podium Gigant. Deze avond zullen ze een 4decks back2back set doen samen met Utrechts muzikale duizendpoot Nuno dos Santos.

Nuno dos Santos is onlangs door een vakjury bestaande uit vijftig kopstukken uit de Nederlandse dance gekozen tot Talent Van Het Jaar 2005. Uit handen van ID&T-oprichter Duncan Stutterheim ontving hij de Release (voormalige Dutch DJ) Dance Award. Na een bijzonder sterk club en festival seizoen met optredens in vrijwel alle gerenommeerde clubs en poppodia en op talloze festivals is Nuno dos Santos in 2005 een waardige opvolger van Joris Voorn die de award de afgelopen twee jaar won.

8 opmerkingen

 
knalpaafboem
Uitspraak van .Martijn op dinsdag 13 december 2005 om 12:30:
KLATS!


Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 december 2005 om 14:08:
knalpaafboem


Dat zijn nou nog eens meningen
originele naam :S

:no:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 4219, 93959}
KLATS! op lekkere vrouwen billen :D
Na een geslaagde kick-off van Klats!
....
Bezoekers: 3


tis maar net hoe hoog je de lat legt :D:D:D
laatste aanpassing
nog wakkerrrrr ?????
 
Dat zijn nou nog eens meningen

is nou eens een mening