Partyflock
 

Solid Sounds nieuwe avond in Sans Souci Berlikum

gepubliceerd door , op
Solid Sounds nieuwe avond in Sans Souci Berlikum
16 november 2005
FeestSolid sounds · Future hard sounds
Datumzaterdag 26 november 2005
LocatieSans Souci Site
26 November aanstaande is er weer nieuwe concept avond in één van Noordnederlands toplocaties Sans Souci. Normaal was hier een “Are you ready 2 jump” gepland door Extranza, maar dit concept gaan zij niet meer verder exploiteren. Hiervoor is nu een ander concept voor 26 november uitgedacht. In deze geven zij jonge organisatoren, de kans om zich te profileren en een stuk ervaring op te doen. Waarbij ook met name gedacht wordt aan vernieuwende en verrassend talentvolle artiesten.

Technician Dance Events gaat van deze mogelijkheid dankbaar gebruik maken en zal het publiek het te verwachten scala aan beukende en uplifting beats voorschotelen zoals vele dat gewend zijn! Technician Dance Events is dit jaar begonnen met het festival Glorious en wist ondanks de mindere opkomst iedereen te verrassen met een ontzettend gezellig evenement. Nu zullen zij de eerste Solid sounds op zaterdag 26 november onder begeleiding gaan verzorgen.

Solid sounds staat voor een nieuwe generatie in Nederlands gigantische aanbod aan DJ’s. Hierin worden veelal dj’s geprogrammeerd, die lokaal veel feesten draaien, maar nog net het gelukt missen in de sub-top te geraken. De harde dance-stylen worden gecombineerd in een avond vol partystemming.

De avond zal geopend worden door twee aankomende talenten, genaamd “Evolo” en “Djazper”. Deze twee jongens zijn al een tijdje actief aan het draaien, maar nog weinig voor het grote publiek. Hierdoor zullen ze extra hun best doen om het publiek aan hun hand te krijgen, maar dat is ze zeker toevertrouwd!

Dan de man, die Berlikum en Sans Souci als zijn broekzak kent, Demolition Dj! Deze Friese Hardstyle goeroe heeft op vele grote evenementen gestaan. Op deze avond zal hij dan ook zijn beste beats laten horen samen met Justin Putuhena. Deze dj heeft net zijn 1e release uit bij DJS-Records: Exlusive en heeft vorig jaar gedraait op de Defqon1 Talent Night!. Vervolgens zullen DJ Nemo en DJ Mica voorheen bekend als Marnix M het roer overnemen. Deze twee super talenten zijn momenteel zo goed als elke week te vinden als residents in één van Duitslands grootste discotheken. Deze jonge helden staan garant voor vette beukende platen, die ze op hun eigen manier ten gehore brengen. Om in de Friese godensfeer te blijven staat de grootste man klaar om te laten zien waarom hij de populairste artiest van het noorden is, Da Pauli. Deze gigant gaat samen met het in Berlikum bekende gezicht Penoze de dansvloer tot extase brengen Ze zullen dan ook richting het naderen van het einde van de nacht werken naar één van de meeste talentvolle dj’s in de jump/oldschool toe werken, Nero!! So be prepared!

Technician Dance Events zal verder Sans Souci voorzien van een aantal leuke details om zo de nacht een zeer aangenaam tintje te geven. Al met al gewoon een gezellig avondje keihard knallen met prima dj’s voor een betaalbare prijs. Gewoon, zoals een feestje behoord te zijn!

22:00 - 23:30: Djazper
22:00 - 23:30: Evolo
23:30 - 01:00: Justin Putuhena
23:30 - 01:00: Demolition Dj
01:00 - 02:30: Mica
01:00 - 02:30: Nemo
02:30 - 04:00: Da Pauli
02:30 - 04:00: Penoze
04:00 - 05:00: Nero

17 opmerkingen

Ziet er best gezellig uit...
Werkzaam bij ITSOTC Events
Artiest {SHOWLIST artist 23969, 25565}
23.30 – 01.00 - Djazper

Succes jongen!!

Jammer dat het zo ver is anders was ik komen kijken
 
Suc6 niels! Ik hoop voor je dat t DE grote doorbraak wordt voor TD
 
wordt er een bus geregeld?
Go for it!!!

Jammer dat ik er niet bij kan zijn.
Ja,we zijn bezig met vervoer vanaf Haaksbergen/Enschede....:jaja:
 
Word weer een lekker beukfeessie :bounce: !!!! Wat hebben ze daar toch een heerlijke Sound @ Sans Souci :respect: 8)
 
Ja ik ben ook benieuwd..
The Demolition DJ en ik gaan in iedergeval een dikke beuk set neerzetten :jaja:(Y)
laatste aanpassing
Justin je nieuwe plaat Control The Core is echt VET!!
Ik ben zeker aanwezig!
Keep it up!! :)
laatste aanpassing
Is ff kijken als ik ga!!
jammer dat het zo'n eind weg is:S
 
Artiest D-Vine
Djazper doe je ding :)
Bij genoeg aanmelding zal er vervoer worden geregeld vanuit Haaksbergen en omstreken!!

Inschrijven kan doormiddel van een mail naar: info@technician-dance.nl
aanwezig! present! ben er bij! haha, wordt goed!!
Uitspraak van verwijderd op zondag 20 november 2005 om 20:02:
Djazper doe je ding :)


Doe ik :)