Partyflock
 

Loveboat vaart weer uit voor een bijzondere editie

gepubliceerd door , op
Loveboat vaart weer uit voor een bijzondere editie
13 oktober 2005
FeestLoveboat · California dreaming
Datumzaterdag 5 november 2005
OpstapplaatsPier 16 De Ruyterkade, Amsterdam
LocatieDe Ameland Site
Het heeft even geduurt maar na een zomer op de werf vaart de Loveboat in november voor het eerst weer uit, en hoe. Zaterdag 5 november meert evenementenschip de De Ameland na 2 jaar afwezigheid weer aan achter het Amsterdamse Centraal Station voor een onvervalste Loveboat Classic editie. Loveboat trekt voor deze eenmalige editie een aantal klassiekers uit de kast: een all-star dj line-up, de beste loveboat performers door de jaren heen en een intieme chill area op het bovendek. Er wordt zoals altijd veel aandacht besteed aan decoratie, entertaiment en muziek, dit keer ondersteund met een flinke dosis nostalgie.

Het Loveboat succes is begonnen op varend feestbolwerk De De Ameland. Ruim 8 jaar lang zijn hier creatieve, vernieuwende feesten gegeven met vrijwel alle Nederlandse topdj’s, internationale gasten en spannende thema’s. In november 2003 is de overstap gemaakt naar de grotere OCEANDIVA waar de Loveboat in maart 2005 met een spetterende editie haar 10 jarig bestaan vierde. In de afgelopen maanden is het helaas onmogelijk gebleken om op een continue basis een ligplaats te vinden voor de OCEANDIVA en dus de Loveboat, vandaar de keuze om eenmalig al het oude vertrouwde uit de kast te halen voor een Loveboat Classic editie. Dit in de aanloop naar de eerstvolgende Loveboat2.0 editie op NYE waar weer flink uitgepakt zal worden in de reeds bekende nieuwe stijl.

Thema’s zijn al 10 jaar lang onlosmakelijk met de Loveboat verbonden. Geinspireerd door hysterisch en over de top Hollywood is er voor de Loveboat classic weer een smakelijk thema bedacht: California Dreaming. Hier is zoals vanouds ook een dress-code aan gekoppeld:.

It's L.A. madness! Be an It-Girl or It-Boy, a Red Carpet Mistress Taking a Xanax in her Limo, a Butch Body Builder in a Thong, a Heiress with a Chiwawa, a Teenage Millionaire in Rehab, a Rockstar on Rodeo Drive or a Former Actor turned into Govenor. Be Filthy Rich, Be Filthy Gorgeous. Take an Upper, Take a Downer, Have some Lipo, Have some Botox. 90210 is the way to go.

Muzikaal zit het deze editie dik in orde met een line-up om van te watertanden. Jubilerend Loveboat resident The Funky Bastard bepaalt al ruim 10 jaar de typische Loveboat sound, hij neemt voor deze unieke gelegenheid een koffer vol oude Loveboat hits mee aangevuld met zijn nieuwste krakers. The Funky Bastard wordt vergezeld door oudgediende Alvredo en Loveboat sympathisant dj Marnix. Een avond vol pompende grooves en funky uplifting muziek is verzekerd.

14 opmerkingen

 
cool :yes: :D
 
Leuk feestje :D

Maar d'r staat al wat anders in de planning :jaja:
 
Dat wordt nog lachen
 
Jeetje waarom nou 5 november dan is er ook WASTELAND en dat is toch ook wel het feessie, dit is flink balen zeg en eigenlijk mag je dit ook niet missen maar dat word het helaas voor mij wel.......snik snik snik. Nou ben benieuwd naar de verhalen en naar de fotootjes die er worden gemaakt, voor de mensen die wel gaan onwijs veel plezier en maak daar maar een dansje voor mij op het dek hahahahaha. Groetjes
Na een halfjaar afwezigheid ben ik niet onder de indruk van de line-up...

Had iets meer verwacht voor die 25 euries
 
inderdaad ja, nu de vorige edities op de ocean diva echt sfeerloos zijn in vergelijking met wat het een paar jaar geleden was proberen ze nu weer schade goed te maken op de ameland.

line up is inderdaad saai, marnix op het eind= hard draaien=leegloop, dat zag je op de ocean diva ook gebeuren
Laat deze editie ook schieten, misschien met NYE weer naar de Ocean Diva...
Laatste keer dat het echt leuks was, was met Morillo. En daarvoor pas weer met Roog en Erick E. Voor 25 euries ga ik niet naar een oude boot om Marnix te bekijken.. Hoewel ik hem wel heel tof vind.
1 keer geweest, gelukkig wel gastenlijst, maar t was wel vet om een keer mee te maken... en zeker lekkere muziek...!!!
Artiest Faux
eindelijk weer op de oude boot!!
wat een mooie tijd was dat zeg!!
altijd die zelfde gezellige mensen die der toen waren!!

(L) ameland!!
laatste aanpassing
Als ze nou langs de hemkade varen dan laat ik me reet wel effe zien aan deze kanker boot
lexx..... voor een trein springen helpt ook.... maar neem dan aub geen stoptrein he....
bvd....
Mmmm keuzes keuzes. De boot is leuk, Marnix sux. Wasteland is leuk, Roog is kewl. Tja wat te doen?

Denk het wel te weten.... *grijns*
Hoezo ga jij altijd met de stoptrein?