Partyflock
 

Headliner Beursgebouw - Update

gepubliceerd door , op
Headliner Beursgebouw - Update
23 september 2005
De eerste kaarten vliegen over de toonbank en via frequence.nl is inmiddels de volledige line-up bekend gemaakt. Vandaag komen we met een extra update omtrent Headliner – It’s war, want gaat het evenement wel echt door? Is de line-up die tot dusver door Frequence werd gepresenteerd wel echt compleet? Of vindt Headliner – It’s war helemaal niet plaats in het Beursgebouw?

We zullen het verlossende woord maar snel geven. Headliner – It’s war gaat door en zal gewoon plaatsvinden in het Beursgebouw. Wij kunnen met trots meedelen dat er nog twee namen aan de line-up zijn toegevoegd. Want wat is Headliner zonder Robbie Magura? Precies, Robbie Magura zal dan ook samen met Francois en DJ Yves het Jumpstyle gedeelte van Headliner – It’s war voor zijn rekening gaan nemen. Dan blijft er nog een ontbrekende artiest over. Tot onze spijt kunnen wij niet melden dat de populaire Zany of Vince aan de line-up is toegevoegd. Beiden heren waren wegens afspraken en andere verplichtingen niet beschikbaar op 26 november. Het is jammer, want allebei hebben ze in het verleden vaak op de Headliner clubfeesten gestaan. Maar gelukkig kunnen we wel melden dat op het laatste moment de Duitse Warmduscher aan de line-up is toegevoegd en speciaal voor Headliner – It’s war, een early Hardstyle set zal gaan neer zetten.

Speciaal voor Headliner – It’s war gaan er een beperkt aantal van 300 V.I.P. kaarten in de verkoop. Deze Headliner – It’s war V.I.P. kaarten kosten slechts € 75,- ex fee en bieden je de volgende voordelen: Een eigen V.I.P. ingang zodat je verzekerd bent van een snelle binnenkomst. Een eigen V.I.P. balkon zodat je een goed zicht hebt op het hele feest. Je kunt gratis gebruik maken van toilet en garderobe. Je wordt voorzien van onbeperkt drank op het V.I.P. balkon. Met een assortiment bestaande uit fris, bier, wijn, sterke drank en Smirnoff Ice, verder zijn er als extra kleine hapjes aanwezig. Bovendien ontvangt elke 10e bezoeker met een officiële V.I.P. kaart bij binnenkomst van het evenement een Headliner cd, mixed by Showtek en Robbie Magura! De voorverkoop van de Headliner – It’s war V.I.P. kaarten start op woensdag 12 oktober bij alle officiële verkooppunten van de TicketBox.

Tot slot lichten we vast een klein tipje van de sluier op betreffende de spectaculaire show die de bezoekers te wachten staat tijdens Headliner – It’s war! Zoals de trouwe Headliner fans al weten, hadden de Headliner clubavonden altijd een oorlogsthema. Zo ook de 30e editie van Headliner met als onderschrift – It’s war. Want (war) zal het zeker worden. (War) loopt als centraal thema door de hele show. En zoals in eerdere berichtgeving gezegd, gaan de artiesten hier een belangrijke rol in spelen. De bevelhebbers van de avond zijn niemand minder dan het resident duo van Headliner Showtek. Zij zullen het gezag hebben over het slachtveld van Headliner – It’s war! De soldaten in de vorm van artiesten uit Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en Italië zullen gedurende de hele avond met elkaar de strijd aangaan, met als spectaculair hoogtepunt een scratch battle tussen soldaten uit maar liefst 4 verschillende landen. De ultieme uitdaging waaraan de vier artiesten in deze battle gaan deelnemen houden we geheim tot het moment suprème maar bereid je voor op iets unieks en spectaculairs waar nog lang over nagepraat zal worden!

71 opmerkingen

kijk eens met Robbie altijd een gezellig feesie!!
 
Artiest Zyris
Zany, Vince, Showtek :kwijl:
Goed geschreven persbericht hoor... (N) slachtveld in plaats van slagveld! :S :(
 
Lekker belangrijk liquid-motion. Ik ga er lekker :bounce: en :mixje:
Jammer van Zany idd maar de bevelhebbers Showtek maken er toch wel een Superfeesje van :bounce: :woepwoep: :bounce:
 
Warmduscher poosje terug in een Duitse discotheek gehoord... Viel behoorlijk tegen; meer Koudduscher. :S
 
Beetje dom om in je persbericht te zetten van die en die komen niet 8)

En Warmduscher.. lijkt mij vergane glorie :)
Warmduscher op Q-Base gehoord en stond als enigste 's middags net na het begin al te knallen als een gek :d . Lijkt me echt vet om hem weer een keertje te zien. Op Q-base draaide hij super. Daarnaast is het niet gek om te melden dat Zany en Vince er niet bij zijn aangezien zij tot de vaste artiesten behoren die op de grotere Frequence evenementen staan. Beetje duidelijkheid en uitleg naar je achterban vind ik wel zo netjes :d
laatste aanpassing
 
da gezeever.ik vermaak me wel.
vip :[ :o:D
WOEIIIIIII IT'S COMING!!!!!!!!
Kheb er alweer zin in :D:D:D
Wordt een vet feest!!
Artiest Jows
Wil niet zeiken hoor, lijkt me best een vet feest, maar:

Deze Headliner – It’s war V.I.P. kaarten kosten slechts € 75,- ex fee en bieden je de volgende voordelen: Een eigen V.I.P. ingang zodat je verzekerd bent van een snelle binnenkomst. Een eigen V.I.P. balkon zodat je een goed zicht hebt op het hele feest. Je kunt gratis gebruik maken van toilet en garderobe.


Dit vind ik echt slecht... Bezoekers zonder VIP kaart moeten dus wel betalen om te pissen... :s
laatste aanpassing
 
Uitspraak van Skoetje op woensdag 5 oktober 2005 om 12:45:
WOEIIIIIII IT'S COMING!!!!!!!! :D:D:D
Kheb er alweer zin in


jah skoetje ik ook:P:D
 
V.I.P kaarten 75 EURO MET GRATIS DRANK!!!!

Klinkt goed

:bier: :zuipen:
 
pis jij overal gratis dan Jows????? Je moet op bijna elk feest betalen voor pissen, soms zelfs 10 keren kaart halen... sommige willen echt overal over zeiken geloof ik. Heb je die prijs gezien??? 22,50!!! hoezo hoor ik daar niemand over!!!
Nederlanders he altijd iets te zeiken ;) Maar die lui kunnen ook beter wegblijven want als ze al zeuren over het betalen voor garderobe / wc met zo'n goedkoop kaartje dan zijn dat ook alleen van die lui die €5,- besteden aan drank en dan om half 2 op de EHBO liggen hard te gaan doordat ze te weinig gedronken hebben. Mooi thuis blijven. Probleem opgelost alleen maar leuke gezellige mensen die er wel zin in hebben en wel een moooi feestje bouwen :bounce:
Bij MoH is het tenminste wél gratis. Dit is dichtbij voor me mahja hardstyle een hele avond/nacht zuigt echt. En VIP kaarten kosten slechts 75 euro?
Nahja veel plezier voor diegene die gaan.
:yes:

Heb er zin in!!!!
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 oktober 2005 om 12:52:
pis jij overal gratis dan Jows????? Je moet op bijna elk feest betalen voor pissen, soms zelfs 10 keren kaart halen... sommige willen echt overal over zeiken geloof ik. Heb je die prijs gezien??? 22,50!!! hoezo hoor ik daar niemand over!!!


Als ik ergens naar binnen stap en direct naar de plee ga, dan vind ik het normaal dat ik moet betalen ja.... Als ik echter al betaal voor entre (of in een restaurant voor een hapje), dan vind ik dat je op zijn minst gratis moet kunnen pissen. Ik betaal immers al voor een dienst...

Kijk die € 2,00 die je betaalt voor het pissen boeit me ook écht geen fuck. Gaat mij gewoon om het principe.

Als ik ergens te gast ben, dan verwacht ik minstens dat ik gratis gebruik kan maken van de plee.....
Op Q-base draaide LADY TOM een super set, dus ben ik zeker van de party. Dat wordt zeker weer een masters feestje :yes:
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
Uitspraak van Jows op woensdag 5 oktober 2005 om 12:49:
Dit vind ik echt slecht... Bezoekers zonder VIP kaart moeten dus wel betalen om te pissen...


Dat staat toch nergens of wel? ;P
Uitspraak van Jows op woensdag 5 oktober 2005 om 13:30:
Als ik ergens te gast ben, dan verwacht ik minstens dat ik gratis gebruik kan maken van de plee.....

Vind ik ook logisch, maar zo werkt het heden ten dage niet meer op feesten ;) ben maar blij dat de entreeprijs niet zo overdreven hoog is. Dan hou je tenminste ook nog wat knaken over om naar de wc te gaan ;P
laatste aanpassing
Vind ik ook logisch, maar zo werkt het heden ten dage niet meer op feesten ben maar blij dat de entreeprijs niet zo overdreven hoog is. Dan hou je tenminste ook nog wat knaken over om naar de wc te gaan


Juist Thom-ass ;)
laatste aanpassing
 
Vortex :respect: :bounce:
Ben er zeker bij!
Artiest X-Side
Uitspraak van TerrorMaster op woensdag 5 oktober 2005 om 13:02:
Bij MoH is het tenminste wél gratis. Dit is dichtbij voor me mahja hardstyle een hele avond/nacht zuigt echt. En VIP kaarten kosten slechts 75 euro?
Nahja veel plezier voor diegene die gaan.


Toen MOH nog in het beursgebouw was, moest je ook gewoon betalen om te zeiken hoor... :/

En ik betaal liever 22 euri's excl. pisgeld
dan 50 euro incl. pisgeld

En als je het dan nog belachelijk vind om er geld voor te moeten betalen, dan pis je maar niet...

Misschien dat ik wel van de partij ben, ziet er interresant uit in elk geval! :yes:
 
Als jullie nou eens gewoon goed lezen dan zie je dat vip inclusief drank is en dan is het dus zwaar goedkoop aangezien ik lekker aan de smirnoff ijs ga.

moeilijk he lezen pfffffffffffff
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
toen plassen pissen werd is het gezeik begonnen .. zullen we r maar Huiland van maken dan ? :[

iemand n plu kopen ? :gaap:



ongelofeloos waar mensen n punt van kunnen maken .. wedden dat je op dit feest relatief goedkoper zult uitkomen dan soortgelijke feesten van de " grote " organisaties :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
aanwezig .............


Warmducher - 10 kleine bassdrums ........:D ....de eerste ( eigenlijk ) hardstyle plaat
 
Uitspraak van Minority op woensdag 5 oktober 2005 om 12:58:
Nederlanders he altijd iets te zeiken Maar die lui kunnen ook beter wegblijven want als ze al zeuren over het betalen voor garderobe / wc met zo'n goedkoop kaartje dan zijn dat ook alleen van die lui die €5,- besteden aan drank en dan om half 2 op de EHBO liggen hard te gaan doordat ze te weinig gedronken hebben. Mooi thuis blijven. Probleem opgelost alleen maar leuke gezellige mensen die er wel zin in hebben en wel een moooi feestje bouwen

Juist smeetske...

Gaat weer een dikkkk feestje worden...heb gehoord dat de guest dj the improver is...haha!!!
ziet er bes goed uit d8 ik zo :D
Wat een gezeik zeg. Is er eindelijk een organisatie die iets doet aan de toren hoge entreé prijzen, een leuke line-up neer zet voor dat geld en als extra met een V.I.P. komt met gratis drank!!! Nee dan gaan ze hier lopen janken over betaald pissen. Het zal allemaal wel weer aan mij liggen maar respect voor Frequence. Ze doen het maar mooi, kunnen andere een voorbeeld aan nemen!
op zich wel geinig, maar denk dat ik dan nog te brak ben van Awake :P
als het geluid maar goed is..
laatste aanpassing
 
Ja was da maar

Verder zeker vette line-up (Y)
laatste aanpassing
 
nooit meer na die extreme

sauna !!! niet norm daaro
Volgens mij hebben ze gewoon de reacties in de gaten gehouden en zagen ze dat het anders ging floppen. nog ff wat namen bij voegen hehehe.
Hmm nou maar even kijken als ik een vip kaartje ga halen of normaal maar ik ga er wel heen :bounce:
 
:S hoe kom je daarbij dan? alsof er nooit feesten zijn die later nog extra djs toevoegen

al die negatieve mensen :S lekker thuis blijven en positieve mensen binnen laten :bounce:
Lijkt me niet echt geweldig... voor francois ga k wel na de zino ... hoef k geen dure kaarten voor te hebben en is ook iets dichterbij... Maja mensen veel plezier als je toch gaat :bounce:
Aaaah gelukkig. Toch Robbie Magura :)
Zonder hem weinig Headliner.
Artiest {SHOWLIST artist 24562, 75556, 58504}
jaja weer van god los!!!!!!!!!!!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 962, 2566}
Artiest Kronox
Zonder Robbie geen feest natuurlijk ;)
 
goed samen gevat
 
Artiest Thanoz
Idd een beetje vaag opgezet nieuwsbericht, maar verders alle lof voor het feest zelf (y), de DJ's (y), de kaartprijs (y) en de lokatie (want die is ook goed, mits men het podium goed opstelt en goed geluid neer heeft gezet).

VIP-kaartje had net ietsjes goedkoper gemogen (vroeger deed men ca het dubbele van een gewoon kaartje, dit is ruim het driedubbele o:)), maar je krijgt er gelukkig aardig wat voor terug (y).
Uitspraak van verwijderd op woensdag 5 oktober 2005 om 16:30:
al die negatieve mensen lekker thuis blijven en positieve mensen binnen laten


daar heb je geen heel beursgebouw voor nodig
 
idd.

Woord goed feestjuh
 
als ik 75 euro betaal, betaal ik dus 50 euro aan drank....ook al krijg je die gratis...nou er zullen wel weer zat bekenden achter de bar staan voor gratis drank :D
 
WHAAAAAAAAAA zeker van de partij :jaja:
weet nog nie of ik ga , het is er een flinke sauna om het te besterven. als ik ga neem ik een paraplu mee hedde daar wel nodigxxxx
 
pff daar gaan wat mensen zwete......
kzou nooit naar dit feest gaan, niet om t feest maar om de locatie.....
tis eg veeel te warm maja daar komen ze wel 8ter
 
zkers ff kijken ;)
Ben d'r zeker bij! HEADLINER @ Beursgebouw wil ik niet missen! Net als alle Gladiators die nog gepland staan!

EN zkr naar Qlimax!

HEADLINER WORDT MEGA FEEST! ALLEN KOMEN DIE ZIN HEBBEN IN EEN FEESSSIE, 't wordt ER 1 OM NOOIT TE VERGETEN!
 
Uitspraak van >>>M@u®it$<<< op woensdag 5 oktober 2005 om 23:21:
House muziek maakt jongeren kapot


Helemaal mee eens, ze moesten het verbieden! :P
Line-up is erg vet, alleen de flyer en het persbericht vind ik net zo matig als de organisatie en de locatie, dus ik denk (weet zeker) dat ik deze aan me voorbij laat gaan...:/
laatste aanpassing
 
Ga er eens weer ef feesten daar! Wie nog meer?!
Boh dit moet wel een vet feestje worden. Lady Tom en Warmduscher waren echt super aan t draaien op Q-Base. Hopen dat Mondello ook lekker gaat knallen. Waarschijnlijk wel aanwezig dus..
 
Dit ga ik niet missen:no:
Woon fucking 500m van beursgebouw.
De locatie is zwaar klote! Bloedheet daar altijd binnen! zweet ze! Joehaa
 
Locatie is minder maar ik ben zeker wel aanwezig. :)
Volgens mij willen ze toch is gaan proberen om et fatsoenlijk te regelen allemaal:D