Partyflock
 

Fastlane vs. Arthouse in club Noa

gepubliceerd door , op
Fastlane vs. Arthouse in club Noa
18 september 2005
Zaterdag 24 september zal er een synergie plaatsvinden tussen twee concepten in club Noa, Fastlane vs Arthouse. Voor dezelfde prijs twee topavonden in het prachtige club Noa. Bijzonder aan deze avond is dat beide concepten worden gedragen door een van de enige twee Friese Twix-talentroom winnaars van ID-T, namelijk dj’s JOOP en Antiphus. Naast deze topdj’s en producers nodigen beide organisaties een wervelende gastact uit. Fastlane introduceert voor het eerst in club Noa dj Jochen Miller en Arthouse brengt je de groovy house sounds van Steff da Campo da Campo.

Zoals de vorige editie met Randy Katana en Marcel Woods zal Fastlane in de bovenste area van club Noa worden gehuisvest. Deze bovenverdieping is onlangs verbouwd en beschikt nu over een dj-booth en dansvloer met de nieuwste LED-techniek. Fastlane biedt je wederom een breed scala aan Hard Trance met opnieuw een topproducer en tevens de resident van het befaamde Matrixx, Jochen Miller. Jochen van der Steijn alias Jochen Miller is in korte tijd bij de grote dj’s van Nederland gaan horen. Na het grote succes van ‘San Andreas’ komt er binnenkort in samenwerking met Cor Fijneman opnieuw een plaat uit op Blackhole Recordings. Ook brengt Jochen Miller met succes platen uit op Dedicated en High Contrast. Jochen Miller is de laatste jaren booming geworden door zijn residentie in The Matrixx. Daarnaast is het hem ook gelukt om de podia van Trance Energy en Dancevalley te bestieren en is hij een graag gezien gezicht op de erotische feesten als Pleasure Island. Club Noa voorspelt in de toekomst een internationale doorbraak van Jochen Miller en presenteert hem daarom met trots op Fastlane!

Arthouse wat normaal gesproken de vrijdagavond in de Basement vult zal deze zaterdag wederom onder de grond de avond vullen met groovy house, progressive en techhouse. Als gastdj zal dj Steff da Campo da Campo de Basement laten grooven. Deze producer van Neerlands oerproductiebedrijf Digidance heeft de term groovy house in Nederland geïntroduceerd. Ook ver buiten Nederland wordt deze sound opgepikt door niemand minder dan Roger Sanchez, die op de Miami Music Conference de laatste hit ‘Foreplay’ draaide. De platen van Steff da Campo da Campo zijn vaak te horen geweest op Slam FM. Daarnaast draait hij in het hele land met dj’s als Mark van Dale, Jean, E-craig en Gregor Salto maar houdt hij het als een van de weinigen vol tijdens zijn soms lange sets zijn lach altijd breed te houden. Samen met residents Antiphus, Hesz en E-jay zal het onder de grond zweten worden op de zwoele en diepgaande beats van Arthouse.

16 opmerkingen

 
Nice :cheer:
wederom weer van de party:D:D

arthouse is garantie voor gezelligheid
 
jip jip promotie zal wel weer toppie gebeuren mensen ;) (y)
 
Freeze 2005 valt op dezelfde datum, dus ik denk dat ik daar voor ga :)
Uitspraak van verwijderd op zondag 18 september 2005 om 11:08:
jip jip promotie zal wel weer toppie gebeuren mensen

zeik niet steeds over die promotie man, interesseert ons niks!
Uitspraak van ed:win op zondag 18 september 2005 om 12:13:
zeik niet steeds over die promotie man, interesseert ons niks!

8) idd
Hmm ik kan beter maar in Leeuwarden gaan wonen ofzo :D
wéér een gaaf feestje in NOA!
 
Uitspraak van ed:win op zondag 18 september 2005 om 12:13:
zeik niet steeds over die promotie man, interesseert ons niks!

hebben we inderdaad wel vaak genoeg gehoord
zonde dat 't samen valt met Freeze...
ach NOA is toch veel leuker M@thys! ;P
Eerst Freeze... vervolgens door naar Noa..
Mooi Ravemag!!! :cheer:

Ik moet nog ff vervoer naar huis regelen... ofzo :D
 
Dit wordt weer een leuk feessie zeg ik!
Zekeeeer Wimmie!
En ik ben blij dat ik ergens kan blijven pitten :cheer:
pitten???

pitten kan altijd nog

eerst freeze,dan noa en dan afterrrrrrrrrrrren:D:D:D
That's the right way Wilfred! Jochen Miller en Steff da Campo (Y)(Y)