Partyflock
 

Sonic

gepubliceerd door , op
Sonic
3 september 2005
Op zaterdag 17 september 2005 gaat het gebeuren; de ‘grand opening’ van het door velen verlangde concept Sonic in discotheek Dixies te Brasschaat (België)! Door het overweldigende succes van de hardere muziekstijlen als jump, hardstyle, early rave,… komt de organisatie met dit stevig nieuw concept naar de buitenwereld. Wekelijks, van 22.00u tot 06.00u, zullen ruim 1200 liefhebbers van deze muziekstromingen kunnen genieten in een frisse, moderne en ruim overzichtelijke locatie die evenzeer nostalgisch als modern is. Ingrediënten die Sonic voor zijn bezoekers graag extra doet zijn o.a. een CO-machine die bij hitte de omgevingstemperatuur in enkele luttele seconden meer dan 10°C naar beneden haalt. Maar ook lasers, een overweldigend geluidssysteem, dance- en surprise acts, … zullen van Sonic een overtreffend succes maken. Daarbovenop komt ook het feit dat de organisatie zeer doeltreffend heeft nagedacht om een gevarieerde dj line-up te presenteren die enerzijds ervaren maar ook vernieuwend is en dat is ze op een zeer bewonderenswaardige manier gelukt! Volgende dj’s zullen wekelijks als residents fungeren:

DJ Kristof aka Larson D
Na zijn residentie in de legendarische Club X te Wuustwezel kreeg Kristof al snel de bijnaam ‘Golden Boy’. Door zijn jarenlange ervaring en speciale platenkeuze weet hij als geen ander het partygevoel te creëren dat een club als deze nodig heeft. In België staat deze 27 jarige Antwerpse dj/producer al jaren op nummer 1 in de early rave- en hardcorescene. Zijn alter ego, Larson D, waarmee hij voornamelijk hardstyle en jump draait is ondertussen ook een gevestigde waarde in Vlaanderen. De organisatie is dan ook bijzonder opgetogen DJ Kristof wekelijks te mogen verwelkomen op Sonic. ( www.rage-online.be )

DJ Q-ic
Deze dj werd immens populair na zijn recente hits “Desire Go Higher”, “African Chant”, “Fuck You” en “Q-IC is A machine”. Samenwerkingen met enkele grootheden al Ghost, Axel Stephenson, Alex Peace, … maken van hem een gerespecteerd producer. Zijn unieke draaistijl kan je het best omschrijven als de welgekende DJ Ghost-stijl, unieke techno gecombineerd met jump. ( www.q-ic.be )

Franky Dux
Sonic is ook over de Belgische landsgrenzen gaan observeren voor de ideale man die dit concept iedere week met een opzwepende mix van jump en harddance kan starten. De keuze is gevallen op de Nederlander DJ Franky Dux. Hij heeft een ontzettend drukke agenda in het Zuiden van Nederland en zal op Sonic bewijzen waarom dit zo is. Ook op productioneel gebied heeft hij al heel wat noten gekraakt. Zijn recentste release samen met DJ Yves ‘Jump Anthem 2005’ is één van de bestverkochte jumpvinyls van het jaar! ( www.djfrankydux.com )

MC Chucky
Voor de nodige ‘voiceboost’ wordt een beroep gedaan op niemand minder dan deze mc die met zijn jaren ervaring ondertussen perfect de sfeer tot een hoogtepunt weet te brengen.

Zoals het een eigentijds concept past zal ook Sonic op maandelijkse basis één of meerdere guest-dj’s uitnodigen. Zo staat voor 24 september 2005 DJ Largemellow op het programma en voor 01 oktober 2005 Massiv & The Rebel die onlangs op Decibel Outdoor nog de pannen van het dak speelden. Ruthless, The Darkraver, Lady Dana, Furax, DJ Ghost en Pavo zijn slechts enkele van de artiesten die in de nabije toekomst te gast zullen zijn op Sonic.

Ondertussen wordt ook hard gewerkt aan de eerste platenrelease van Sonic die eind dit jaar menig dansvloer zal overweldigen. En alsof dat nog niet genoeg is wordt er ondertussen de eerste hand gelegd om jullie een mega-editie van Sonic te presenteren en dit over enkele maanden. Het mag duidelijk zijn dat dit concept het onderste uit de kan haalt voor jullie en dat door de vooruitdenkende gedachte er nog vele mooie nachten zullen volgen aan de Pauwelslei 18 in Brasschaat.

Meer informatie vinden jullie op www.the-sonic.be en op www.dixies.be

22 opmerkingen

Uhh, nostaligisch en modern :|
Uhh, ervaring en vernieuwend :|
'k zou bijna.. bijna gaan kijken (y)
Next time.. ;P
 
Heel netjes (Y)
Hoopt stiekum op veel Early Rave.
Dixies is zeker een hele mooie zaak en voor een goed concept is altijd plaats in Belgie.
Ga zeker een keertje kijken.
 
2 plaatjes ja woeeei!
 
nou daar gaan we dan ook eens heen om die tent met een bezoekje te vereren.
Ik laat het tevoren wel ff weten, ken de jump in de koelkast en de early rave eruit :yes:
Artiest {SHOWLIST artist 32309, 44281}
Q-ic :respect:

jammer dat ik hier niet heen kan..
hopelijk wordt er meer early rave gedraaid dan jump of hardstyle
Moet wel de moeite van een ritje Belgïe waard zijn!!!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 13438, 76468}
hehehe jump en early rave in dixies gaat lache worre hoelaang gaat het nu weer duren ????

kijkt terug op club dump in de tijd hoop dat het nu wel iets beter word
laatste aanpassing
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 september 2005 om 19:34:
club dump


dat heette BUMPP :(
Zo zo, een grootheid zoals Q-IC bij de opening. :respect:
 
Wiii...ik ga sowieso :)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 9 september 2005 om 19:34:
hehehe jump en early rave in dixies gaat lache worre hoelaang gaat het nu weer duren ????

kijkt terug op club dump in de tijd hoop dat het nu wel iets beter word

Dat was voor een heel andere doelgroep :(
welke doelgroep had jij hier dan in gedachten?
Ingrediënten die Sonic voor zijn bezoekers graag extra doet zijn o.a. een CO-machine die bij hitte de omgevingstemperatuur in enkele luttele seconden meer dan 10°C naar beneden haalt.

Koolstofmono-oxide machine?

Levensgevaarlijk man, willen ze de bezoekers doodvergiftingen ofzo? :D

5% [CO] in de lucht is al dodelijk :o
 
Artiest Sonic
hebben ze nu eindelijk een evenement naar me vernoemd ? :P
Werkzaam bij Rage-Online
Uitspraak van Vage Nico op zaterdag 10 september 2005 om 17:20:
Koolstofmono-oxide machine?

Levensgevaarlijk man, willen ze de bezoekers doodvergiftingen ofzo?

5% [CO] in de lucht is al dodelijk

Waarschijnlijk bedoelen ze een CO²-incubator.
Die gebruiken ze ook in grote koelcellen enz. in de horeca, waarmee zowel de zuurstof als de temperatuur geregeld wordt.
Ik denk dat je je daar geen zorgen over hoeft te maken :D


Veel succes in ieder geval Kristof & Chucky, neem aan dat ik nog weleens langs mag komen (al dan niet met platentas hehehe ;)).
En natuurlijk ook de andere DJ's veel succes gewenst, het concept lijkt me erg goed passen bij een tent als Dixies.
Ben benieuwd...
Nee, ik ben opgelucht :D
mss ga ik wel eens een kijkje neme. hoop dat ze veel early rave gaan draaie. zal wel moete of ze zien mij er niet veel :-)
mss volgende week is heen gaan :)