Partyflock
 

Dance Garden in een nieuw jasje

gepubliceerd door , op
Dance Garden in een nieuw jasje
1 september 2005
FeestDance Garden 2005 · Electronic Day Between The Flowers
Datumzaterdag 17 september 2005
LocatieCity Hall
De organisatie van Dance Garden 2005 heeft een turbulente week achter de rug. Nadat in eerste instantie de gemeente Lisse haar goedkeuring had gegeven voor het event heeft men de vergunningen nogmaals bekeken en heeft men dusdanige eisen gesteld dat Dance Garden even verloren leek te gaan aan de bureaucratie van de burgerlijkheid. De organisatoren zaten met de onderhandelingen vast en kwamen er niet uit met de plaatselijke overheden waardoor er moest worden uitgekeken naar een andere locatie. Deze heeft men gevonden!

Een belangrijk element van Dance Garden was en blijft dat het toegankelijk is voor een ieder die een warm hart toedraagt aan de muziekstroming techno. Het moest een gratis event blijven. In eerste instantie is er gezocht naar een plek alwaar het gevoel van een Dance Garden ook geherbergd kon worden maar daarin zijn we helaas niet geslaagd.

Dance Garden verhuist niet alleen van Lisse naar Utrecht maar ook van dag naar nacht. De organisatie heeft er alles aangedaan om het toch een dagfeest van te maken maar ook die wens kon helaas niet in vervulling gaan. Wat dan wel? Dance Garden heeft onderdak gevonden bij City Hall in Utrecht. Daar zijn we heel erg blij mee! Via deze weg willen we dan ook City Hall bedanken voor de flexibiliteit die het heeft.

City Hall in Utrecht heeft eigenlijk ook alles wat Dance Garden succesvol kan maken; een prachtige aankleding, gratis entree en dezelfde dj’s die er hun vertrouwen en enthousiasme hebben gestoken om samen met de organisatie op zoek te gaan naar deze locatie. City Hall heeft ten aanzien van de vorige locatie ook een heleboel voordelen; goede licht en geluidsmogelijkheden, een prachtige inrichting, kortom aan alles is en wordt gedacht. Eten & drinken is er volop en we mogen door totdat we er met z’n allen bij neervallen.

Dance Garden 2005 begint een uurtje eerder dan de gebruikelijke openingstijden van City Hall, we beginnen om 21.00 uur en gaan door tot 07.00 uur. 10 uur lang de lekkerste, pompende, funky techno dat we langzaam gaan opbouwen naar een hoogtepunt vol piepende hihats, dreunende bassen en als een sneltreinvaart denderende sound of techno; schranz and beyond! Het laatste uur zal een hoogtepunt voor velen zijn, want dan gaan we een dj battle doen van maar liefst 14 dj’s! Daar moet je dus bij zijn.

City Hall biedt plek aan 1000 bezoekers die allemaal die avond getuige zullen zijn van het jonge talent dat Nederland te bieden heeft op technogebied. Wees erbij, want vol is vol! City Hall ligt in hartje Utrecht ( nabij de Dom) en biedt derhalve ook prima regelingen voor het openbaar vervoer (check www.ns.nl voor je aansluitingen), wederom een enorme pluspunt voor al onze bezoekers. Uiteraard zal ook in City Hall jullie veiligheid gewaarborgd zijn en zullen we daar voldoende maatregelen voor nemen. Een heleboel veranderingen dus, maar het allerbelangrijkste blijft staan: Het gaat door! Dance Garden 2005 beleeft een nieuwe dimensie; van ‘electronic day between the flowers’ naar ‘electronic sounds of the night’.

De time-table en digi flyer voor die avond kun je vinden op www.grooveadelic.nl/events.html dan vervolgens naar Dance Garden en je weet wanneer je binnen moet zijn. Nogmaals; er kunnen er maar 1000 in dus wees op tijd, want vol is vol! Tot de 17de. Tot Dance Garden 2005 ‘electronic sounds of the nights’

Voor meer info mail naar info@psychofunkadelic.com of info@grooveadelic.nl. Bezoek ook www.grooveadelic.nl/events.html (dan vervolgens naar dance garden) voor de laatste updates en nieuwtjes.

30 opmerkingen

Dat wordt zeker vet. Dat laatste uur klinkt op zich wel vet met alle dj's, maar dan heb je het op 1 naar laatste uur vet harde schranz en dan begint het laatste uur, dat begint met minimal. Of gaan alle dj's dan keihard draaien?
laatste aanpassing
Of gaan alle dj's dan keihard draaien?


hehehehehe (6)
vage shit zeg...:P ff wennen die stijlen...
 
Werkzaam bij SEKOIA
ach poep q-forum weer;)
hey, kut meef dr weer :W
 
time-table en flyer vindt je op www.grooveadelic.nl/events.html

Dan ff naar dance garden en klikken maar... B)
Artiest {SHOWLIST artist 50636, 66688}
zin in :D:D:D
Dacht dat je alle vergunningen rond had? :s
was volgens mij ook zo

maar tegenwoordig zijn alle gemeentes zo achterlijk dat ze gewoon zonder pardon alles terugdraaien :R
voor mij iets te ver weg helaas anders was ik zeker gegaan
 
Zo gelukkig dat er nog een locatie beschikbaar was anders zou het zonde zijn geweest van alle voorbereidingen..

Heb een ander feestje dat voorgaat anders was ik wel ff gekomen..
laatste aanpassing
 
Balen zeg dat het niet meer in Lisse is, het klonk al te goed om waar te zijn dat `de Christelijke Gemeente` Lisse zo´n festijn zou toestaan. Pauper!

Jammer maar helaas, was zeker gegaan. Gelukkig voor de organisatie is de gemeente Utrecht nog wel een btje openminded......
Ben ik zeker bij!!!!!!!!!!!!!
 
De gemeente Lisse had akkoord gegeven voor het feest. Omdat we meer mensen verwachte dan gepland hadden we het event 20 mtr opgeschoven naar een andere schuur (dezelfde lokatie!). Daar moet je dan opnieuw een vergunning voor aanvragen (wat ook in eerste instantie is goedgekeurd) alleen kwam men later terug op het feit dat men inzage wilde hebben in de bezoekersaantallen. Dat konden we alleen inschatten omdat het een gratis event naar aanleiding van verschillende partysites en promoties. Daar ging de gemeente moeilijk over doen (als nog). Toen stonden we voor een keuze: of andere lokatie zoeken of het event opschuiven totdat we eruit waren met de gemeente. CH is Utrecht was en is een goed alternatief alleen het echte DANCE GARDEN gevoel gaan we natuurlijk missen omdat we niet meer tussen de bloembollen zitten en we van 'buiten' naar 'binnen' vertrekken.
Neemt niet weg dat de gemeente had niet zag zitten! We moesten dan alleen het event uitstellen. Dan kom je ook met andere problemen te zitten zoals het weer..
laatste aanpassing door een beheerder
 
time-table staat op www.grooveadelic.nl/events.html

Dan ff naar Dance Garden en de time table is yours...
 
Natuurlijk gaan we ook nu het in Utrecht is :)

Schijnt dat Paul Ajay erg lekkere techno draait dus ik zorg zeker dat ik er ben voor 22.30 uur!!
:O :O

ok, gaat helemaal goed komen zo :D :D
beter lokatie kan ik me niet wensen :D :D
 
bomen zijn vet relaxed..
acieeeedddd!
Ziet er goed uit!
maar eens ff over nadenken :)
 
LAATSTE UUR WORDT MEGA :)
laatste uur wordt snoeihard denk ik zo B)

dikke zin :D
kom ook wel ff schranze :D
 
Artiest The Carcass
the speedfreak - devestator (pkg025)


die hoes lijkt wel HEEL veel op de flyer :vaag:
 
Oja? Ken ik niet..

Eerste 45 min. worden helaas niet meer ingevult door dj snood maar door Tha Nookie. Vanwege zijn verjaardag heeft hij helaas verstek moeten laten gaan. Wellicht dat Snood wel tijdens de dj battle van 6-7 uur aanwezig is om zijn kunsten te kunnen tonen. :D
Uitspraak van verwijderd op zondag 11 september 2005 om 21:57:
the speedfreak - devestator (pkg025)


die hoes lijkt wel HEEL veel op de flyer
klopt... zelfde stijl

verder niet mekkeren
onze pinda mag draaien!er is nix beter!