Partyflock
 
­ Nederland

Hardcore For Your Mind

gepubliceerd door , op
Toen er in 2000/2001 op hardcore gebied in het noorden weinig te beleven viel waren de Pinhead feesten in de twee gemeenten te Irnsum zeer populair. Mensen kwamen zelfs met de trein, terwijl ze dan na afloop wel een paar uren op het station stonden te wachten. Vele mensen zullen zich de goede sfeer en geluid nog wel kunnen herinneren. En ook de zeer geschikte locatie zal nog bij velen op het netvlies staan. Na vele feesten was het echter gebeurd, mede omdat er steeds meer feesten elders kwamen.

Op veler verzoek is er een nieuwe organisatie ingestapt die het feest Hardcore For Your Mind organiseert. Op 29 januari dit jaar was de eerste editie in de 2 gemeenten te Irnsum. Dit feest was meteen al een succes met een zeer goede sfeer en een uitermate goed geluid. Daarom heeft de organisatie besloten om 28 mei a.s. wederom een feest te organiseren wat alleen maar positieve geluiden gaat opleveren bij het publiek.

Veel mensen uit de regio kennen de 2 gemeenten al van vorige feesten, voor de mensen die er nog nooit geweest zijn een kleine introductie. In de 2 gemeenten is 1 grote zaal waar ongeveer 400 a 500 mensen in kunnen. Tegen de grote zaal aan is nog een kroegje die bij grote drukte eventueel geopend kan worden. Doordat er in totaal ongeveer 700 mensen in kunnen heerst er altijd een gezellige sfeer. Vanaf 22.00 uur is iedereen welkom en zal het feest losbarsten.

We hopen dit keer op nog meer mensen die dit feest willen meemaken. Ook deze keer zijn er vier dj’s aanwezig die het dak er proberen af te knallen. Aan de line up zal het in ieder geval niet liggen: Als eerste hebben we dj Vibe de upcoming talent van Appelscha die ook mede de underground darkness feesten organiseert.

Verder hebben we 2 dj's die hard op weg zijn naar de top, onder andere door de feesten van defenz dance events (hardcore revival, wicked city enz.). Waar zij resident zijn namelijk: Zamruel en The Guardian, The Guardian staat overigens met zijn andere naam "serial killaz" onder contract bij masters of hardcore.

De laatste 2 dj's, Shadowraiser en Dizzy, draaiden ook op de vorige hardcore for your mind party en zullen deze keer wederom de zaal op zijn kop zetten. Deze 2 dj's met vele fans in het noorden zullen jullie niet onbekend in de oren klinken. Dus voor iedereen die het harde geluid en de goede sfeer van Irnsum wil ervaren tot 28 mei! Kaarten zijn verkrijgbaar bij de 2 gemeenten in Irnsum, vip records in Sneek, music store in Heerenveen en de kosten zijn in de voorverkoop € 10,- aan de deur € 12,-

20 opmerkingen

 
Vorige keer was het feestje ook leuk dus ik ben vast wel aanwezig.. als Nightmare Outdoor niet doorgaat :)
Artiest SMIT
Dreamteam in HMH , Nightmare Outdoor of Hardcore For Your Mind in Irnsum....lekkere datum uitgekozen hoor!!
wel een vette flyer ben alleen in de hmh
 
Aangezien Nightmare Outdoor doorgaat ben ik hier niet bij :)
Werkzaam bij Dynamo GBBR
Artiest {SHOWLIST artist 3658, 81459, 1576}
wow ernstig vette oldschool flyer :D
aanwezug

jaa ik ken ook nie naar outdooor verjaardag:\

dan ken k tenminste pas laat naar dat feesje en outdoor nie..
Werkzaam bij Cuup.nl


Ik wist dat ik het ergens van kon! :D
laatste aanpassing
LOL :D

k ga tog liever naar nightmare outdore :D
beetje jammer zit ik al in de hmh.....
ik ben der
From Dusk Till Dawn feestjes zijn toch wel wat beter.
wow ernstig vette oldschool flyer


ja idd ender...zo zag mn eerste feestje-flyer (terror city)in 1996 er precies zo uit.....alleen veeel goedkoper en veeeel beetere dj's:p
peppermill snif snif:D
 
toch maar HMH denk........
 
Artiest {SHOWLIST artist 59588, 44129}
Ikke ook aanwezig en foto's maken!!!!