Partyflock
 

Planet V.I.P. on Tour in Mèrcédès Harlingen

gepubliceerd door , op
Planet V.I.P. on Tour in Mèrcédès Harlingen
29 maart 2005
Na een succesvolle eerste editie van Planet V.I.P. on Tour in Ferwert, zal komende vrijdag het Planet V.I.P. circus neerstrijken in Mèrcédès te Harlingen. De afgelopen jaren ontving het populairste ‘hard style’ vrijdagavondconcept van Friesland vele bezoekers uit deze Friese havenstad en organiseerde het al eerder met Dark Forces, bekend van de Illegal Vibes feesten in Harlingen, begin dit jaar een editie van Planet V.I.P. in Leeuwarden. Reden te meer dus om op weg naar de verhuizing van Planet V.I.P. van Darby & Joan’s naar het nieuwe club Noa, Harlingen aan te doen tijdens deze on tour.

In het geschiedenisboek van Harlingen staat Mèrcédès bekend van feesten als Back 2 Basic en 2Hard 2Handle. Vrijdag 15 april 2005 wordt daar dus Planet V.I.P. aan toegevoegd. De afgevaardigde delegatie van Planet V.I.P. zal door plaatselijke krachten bijgestaan worden om zo hen ook een plaats op de Planet V.I.P.-troon te gunnen. Dit zal in de vorm van dj’s Demo, het Loudbass Dj Team en Sinister zijn. Deze Harlinger dj’s zijn geen onbekenden in Mèrcédès te Harlingen en weten de goede sfeer aldaar altijd te waarborgen. Demo, onderdeel van het Loudbass Dj Team, heeft al bewezen op o.a. Tresspassing het nieuwe hardstyle talent van Harlingen te zijn en zal ook buiten Harlingen furore gaan maken. Het Loudbass Dj Team, o.a. bestaande uit dj Balance en Demo, draaide dit weekend nog op #1 en in TDF en zal een switch gaan maken tussen hardstyle en jump. Dj Sinister, die onlangs een spetterende verjaardag vierde in Mèrcédès , zal de avond afsluiten met hardcore.

Gedurende de hele avond zal er door de Planet V.I.P. resident dj’s Phat Wax, Da Pauli, Rabies & Alian en MC Wah Yudi worden waargenomen om naast de goede Harlinger basis een Planet V.I.P. karakter aan de avond mee te geven. Phat Wax zal openen met de stijl waar onze hedendaagse dancescène uit ontstaan is: techno. Daar waar het meer voor de liefhebbers is weggelegd is hij zodoende in Duitsland in The Bridge en op Illegal Vibes Outdoor een graag geziene gast geweest. Ook dit jaar staat hij naast o.a. Bas & Ram, Damian Keane en Bobby V op de mainstage van Illegal Vibes Outdoor. Da Pauli, vertegenwoordiger van de jump en oldschool in het noorden, maakt ook furore ver daarbuiten. Met referenties als Qlubtempo en Multigroove een onverslagen Friese kampioen. Wie er ook niet mogen ontbreken aan het Planet V.I.P. nachtcircus zijn Rabies & Alian. De mannen met baarden staan al jaren garant voor de fijnste classics wat ook terug te vinden is in hun referenties. Een set gabberklassiekers en aanhangsels kun je verwachten. Natuurlijk bijgestaan door het derde lid MC Wah Yudi die als geen ander het publiek weet te bespelen met zijn onzinnige teksten.

Kaarten zijn te koop aan de deur voor de schappelijke prijs van 6 euro. De deuren zijn geopend van 23:00 tot 05:00 uur. De Mèrcédès is makkelijk te bereiken en ligt aan het einde van de winkelstraat in Harlingen vlakbij van het postkantoor. Planet V.I.P. hoopt dat het in Harlingen net zo gezellig mag worden als in Leeuwarden en heet iedereen van harte welkom op deze on Tour!

23 opmerkingen

Niet om lullig te doen, maar onze hedendaagse dance-scene is niet ontstaan uit techno, maar uit disco...

On-topic: Veel plezier jongelui ;)
euhm, house is ontstaan uit de disco, techno door oa de mannen van kraftwerk en de mensen in detroit, heeft niet zoveel met disco te maken geloof ik.

boeie, het gaat goed met ndc1 zo e zien!
KRAFTWERK :respect:
Ik draai ook graag disco hoor als je dat wil edwin ;)

Anyway, dit is geen technoavond maar lekker beuQen in Harlingencity vrijdag met het gezellige van Planet V.I.P.!! :P :bounce:
 
kom oek maar ff kieke, lekker dicht bij huus B)
house is ontstaan uit de disco, techno door oa de mannen van kraftwerk en de mensen in detroit, heeft niet zoveel met disco te maken geloof ik.

House en techno uit disco, maar de techno-pioniers hadden zich laten inspireren door oa Kraftwerk :)

Heb jij disco, Patrick? ;)
Ghehe, nee, niet moeilijk doen, maak er een knaldaggie van! :yes:
 
haha :D
ja maar welke stijl kwam er voor hardstyle, trance etc.? :)
de stijl waar onze hedendaagse dancescène uit ontstaan is
en toch is het disco :P
je mag het goedmaken door 13 mei, 10 juni en 1 juli te komen :P en tot die tijd verder je mondje te houden :flower:
ik vindt dat v.i.p gewoon terug moet komen in leeuwarden voor altijd en niet on tour gaan
laatste aanpassing
<<ik vindt dat v.i.p gewoon terug moet komen in leeuwarden voor altijd en niet on tour gaan>>

Beetje egoïstisch of niet? ;-)

zoals je waarschijnlijk wel weet, hoef je niet lang meer te wachten....
Als je deephouse gaat draaien kom ik ;)
 
ik vindt dat v.i.p gewoon terug moet komen in leeuwarden voor altijd en niet on tour gaan


Ik vind ook wel es wat :gaap:

Als je er niks aan vindt dan kom je toch lekker niet?
Je bent niks verplicht hoor ;)
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
ik vindt dat v.i.p gewoon terug moet komen in leeuwarden voor altijd en niet on tour gaan


Okee, dan komen we voor jou weer terug in Leeuwarden, op 6 Mei aanstaande ;)

laatste aanpassing
ik vindt dat v.i.p gewoon terug moet komen in leeuwarden voor altijd en niet on tour gaanlaatste aanpassing: 12 april 2005 17:45


Planet V.I.P. blijft uiteraard in Leeuwarden. Deze on tour is bedoeld om de tijd op te vullen gedurende onze verhuizing van Darby & Joan's naar club Noa.

Komt dus helemaal weer goed vanaf 6 mei Jan (y)
Als we moeten helpen met dozen sjouwen dat geef je maar een gil patrick :P

Zin in 6 Mei :yes:
zoo die demo is egt lekker op dreef gaat de goeie kant joh steeds groter(y)
Okéé dan. Leuk jonggúhhs
iddeur ék weerrus wad in Harns.
Miskien komk ook wel wéér ff kiekkúh nou??
Maar kwéédut nonnie??.
vorige keer wazzut ook top in ieder geval.
súh mooi weze. ik hoop dadut op de roetúh
van mien (maat) sien reizende koffeurtsie
leit.
Deur zit hier trOUWEns 'n siennister luchje
an. toppie Auwe,.?11!!!Mzzlllll
 
haha jezus, gaat ie lekker Rudy?


:p