Partyflock
 

DJ Luna in Gelredome - The One Man Show

gepubliceerd door , op
DJ Luna in Gelredome - The One Man Show
28 januari 2005
FeestLuna · The One Man Show
Datumzaterdag 21 mei 2005
LocatieGelreDome Site
Het waren 3 hele drukke en succesvolle jaren voor de nummer 2 DJ van Nederland. Luna stond op alle grote evenementen in binnen en buitenland, zoals: Innercity, Qlimax, Shockers, Hardbass en Qrime Time, trok in zijn eentje 7000 dancers naar de Heineken Music Hall en produceerde het Anthem van Sensation Black.

Daarnaast heeft het publiek twee jaar lang van hem kunnen genieten op ID&T Radio, waar hij het programma van Q-dance presenteerde. Ook op het gebied van producties heeft de man uit Den Haag het erg druk gehad. Samen met vrienden en partners in crime DJ Pila en DJ The Scientist zette hij het StraightOn Recordings label op, wat inmiddels een van de meest vooraanstaande harde dance labels van Nederland is en met productie partners Trilok & Chiren & Trilok & Chiren trad hij meerdere malen live op als DHHD.

In de zomer was hij te vinden op alle grote festivals; van Defqon 1 tot Mysteryland en van Decibel Outdoor tot Q-base. Daarnaast reisde hij de wereld rond en bracht zijn sound ten gehore in landen als Polen, Griekenland, Spanje, Zuid Afrika, Australie en Zwitserland.

In 2004 viel hij ook op in Engeland, waar hij als 61ste binnen kwam in de DJ Top 100.

Genoeg reden om dit jaar zijn grootste droom te verwezenlijken.

DE ORGANISATIE
Op zaterdag 21 mei organiseert Luna i.s.m. Q-dance en ID&T DJ Luna The One Man Show.

Het evenement vind plaats in GelreDome in Arnhem. Luna: Voor mij was het een logische stap om Q-dance en ID&T hiervoor te benaderen. Met Q-dance heb ik in 2004 mijn eerste solo evenement in de Heineken Music Hall gedaan en dit evenement was met 7000 man 3 weken van te voren uitverkocht. ID&T heeft inmiddels 2 keer een DJ concert georganiseerd in Gelredome, dus dit zijn in mijn optiek de twee meest geschikte partijen.

Ook Q-dance en ID&T zijn erg enthousiast om met de nummer 2 DJ van Nederland een dergelijk evenement neer te gaan zetten. Beide partijen zijn ervan overtuigd dat Luna de aangewezen artiest is om het evenement tot een succes te maken.

Q-dance heeft inmiddels al een lange relatie met de man uit Den Haag. Begin 1999 was Luna al te zien op de 1991-1992 (Oldstyle Outburst) feesten in de Hemkade in Zaandam en was daarna een graag geziene gast op bijna alle edities van Qlubtempo. Het moge dan ook duidelijk zijn dat hij samen met Q-dance van grote invloed is geweest op het succes van Hardstyle in Nederland. Ook op de eerste edities van Qlimax, In Qontrol en Defqon 1 stond hij vaak als een van de headliners geprogrammeerd. Q-dance: Onze organisatie heeft met Luna een lange geschiedenis en we hebben samen erg veel meegemaakt, dit schept een band en creëert het vertrouwen om samen dit project neer te gaan zetten.

EVENEMENT
Gezien het feit dat beiden organisaties hun sporen binnen de dance hebben verdiend, zal er alles aan gedaan worden om dit evenement tot een van de grootste productie spektakels ooit te maken. Op het gebied van show techniek en entertainment gaat er gigantisch worden uitgepakt. Q-dance; Inmiddels hebben wij diverse spectaculaire producties neergezet en het blijft elke keer weer een uitdaging om de lat nog hoger te leggen. Tijdens het evenement draait Luna een extra lange set van 7 uur. Daarnaast zal hij een groot scala aan artiesten gaan uitnodigen. Luna: Dit zullen mensen zijn waar ik in het verleden al eens mee heb samen gewerkt, maar ook artiesten waar ik bewondering voor hem en die komen niet allemaal uit de dance scene.

Qua sound kan je een echte Luna set verwachten; Luna: Het is de bedoeling dat ik echt van alles ga draaien van de stevige Techno die ik op Shockers ten gehore bracht tot de oude Qlubtempo sound. Ik ben nu al bezig met het doorspitten van mijn platen collectie en ik heb echt al een heleboel vette tracks klaar staan, rammen wordt het sowieso.

De kaartverkoop gaat zaterdag 5 maart van start bij de Ticketbox, Free Record Shop en Ticketonline.
Kaarten kosten 42,50 (ex fee)
Time: 22:00 07:00
Meer informatie: www.djluna.nl

Show Tour 2005
Voorafgaand aan het evenement in Gelredome, gaat Luna op Tour door Nederland.
Hij heeft hiervoor de meest vooraanstaande clubs in alle delen van het land uitgekozen.

Luna: Ik wil dit al een hele tijd doen en met de Gelredome voor de boeg is dit een goeie kans. Ik draai natuurlijk al in heel Nederland, alleen tijdens de tour kan ik de avond helemaal indelen zoals ik dat wil. Daarnaast ben ik veel aan het experimenteren met een nieuwe sound en dit is een mooie gelegenheid om dit te laten horen. De clubs die voor de tour zijn geselecteerd zijn: The Matrixx, Asta Theater, Time Out, The Powerzone, Starlight en Nightlive Church. De tour gaat op vrijdag 11 maart van start en duurt tot vrijdag 15 april. Tijdens de tour is Luna nergens anders in Nederland te zien en na de tour neemt hij helemaal geen boekingen meer aan in ons land. Luna: Ik wil me heel mei volledig richten op het evenement in Gelredome, er zijn een heleboel dingen die ik voor die tijd moet afmaken, dus ik sluit me een maand lang op in de studio.

Hierbij de Tour data:
* 11 mrt Time Out - Gemert
* 18 mrt Asta Theater - Den Haag
* 25 mrt Nightlive Church - Maastricht
* 1 april Starlight in Nijkerkerveen
* 8 april The Power Zone Amsterdam
* 15 april The Matrixx Nijmegen

De voorverkoop voor alle tour data gaat zaterdag 12 februari van start bij de Ticketbox, Free Record Shop en Ticket Online. Daarnaast zullen er bij alle locaties kaarten aan de deur te verkrijgen zijn.

Kaarten voor de tour data kosten 15,- (ex fee)
Time: Varieert per locatie.
Meer info: www.djluna.nl

Naar aanleiding van het evenement in de Gelredome en de Tour zal er begin juli een DVD verschijnen waarop alle optreden waarop alle optredens, diverse interviews en een heleboel coole extra's komen te staan.

Op dit moment is Luna druk bezig met de productie van een officieel anthem. Deze track zal officieel worden gereleased op 21 mei en zal vanaf dan verkrijgbaar zijn op vinyl en CD Single.

ALGEMENE INFORMATIE:
Organisation:
- Q-dance
- ID&T
Ticketsale:
Show Tour
15,- (ex fee)
Presale starts Saturday the 12th of February
One Man Show
42,50 (ex fee)
Presale starts Saturday the 5th of March
www.ticketbox.nl
www.freerecordshop.nl
www.ticketonline.nl

More info:
www.djluna.nl
www.q-dance.nl
www.id-t.com

285 opmerkingen

 
kan hier niemand meer normaal nederlands typen? je moet gewoon scheel kijken om sommige berichten te lezen!!!verlaag je niet tot de neanderthalers en pak gewoon een woordenboek voor je je hoeft je niet te schamen!
 
hou totaal niet van deze muziek...maar moet zeggen dat ik kei veel respect heb voor dit soort dj's...stel het word geneens uitverkocht...stel er komen MAAR 15000 man ??...er staan dan wel even 15000 man helemaal dol te gaan op zijn plaatjes....1 woord...respect

en die mensne die op alles lopen te kk-ren...hou je bek en rot op :)...
Artiest {SHOWLIST artist 16749, 32613, 53910}
Richard is gewoon goed bezig...... Hij werkt er tenminste heel erg hard voor en is echt met zijn muziek bezig.. :respect: Enne Rich.... Laat iedereen maar lekker lullen want jij staat strakies toch in een UITVERKOCHT Gelredome!!!! Echt wel.....

Geluk ouwe!
 
cker wijs voor m..al t geluk toegewenst..nu pavo nog:D
Artiest {SHOWLIST artist 57742, 43116}
zal wel aanwezig zijn alleen wel weer ver weg in dat kutstadion
echt weer zo'n randstadter. HALLO! wij reizen altijd een behoorlijk stuk voor een feest, denk daar s over na :no:
Go Richard go Richard :) . Eindelijk verlaat Tiesto Glerdome. :P
Nou samen met me luna chick ben ik wel weer aanwezig. Lekkere luna here we come!! :D
 
Daar ga ik dus zeker heen !!! Luna the best !! Dit jaar word hij de nr 1 dj van Nederland en de wereld. Want Tiesto sucks !!!
laatste aanpassing
Hmmz vindt Luna super, alleen de locatie niet. Ik ben denk ik een van de weinige die qlimax niet echt super vondt wat niet aan de dj's lag.
Ik vond de muziek vrij zacht en een beetje knap dansen ho maar. Daarnaast een behoorlijk eind weg, was toch niet zo'n heel goed idee met de auto!!!
Luna solo, super!

Wat betreft de promo tour: Hallo NL heeft 12 provincies en de 3 noordelijkste worden gewoon overgeslagen. Beetje jammer
Bij mij is hij al nummer 1
Paraat lijkt me, is gvd mn verjaardag, dus zal een best feessie worde ;)..
 
Kerel.. die Luna maakte zaterdagavond zo'n flinke fout toen ie moest draaien in the XX.. wil je echt niet weten..
 
Aanwezig.. Ennuh Pindaahh fouten maken is menselijk.. Luna zie je trouwens niet vaak fouten maken;) dus niet zo piepen
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 49113, 157317, 15263}
Damn wat een geld.. zoek het uit! Hier hoef ik voor 45 euro echt niet naar binnen :no:
tsja wat zal ik hierover zeggen..ik vind het maar geldklopperij..maarja wie ben ik.. als jij dit een geweldig fantisch en origineel concept vindt en je 7 uur lang kan vermaken opdezelfde dj zou ik zegge vooral gaan.. maar mij niet gezien
dar gaat cker beuken worden! het volume zal in ieder geval harder zijn dan toen bij tiesto, en er zal hoop ik lekker veel stevige techno bij het begin worden gedraait zodat op het eind lekker kunnen knallen met hardstyle!!!
 
Dit gaat zeker een superrrrrrrfeeesssie worden.
Daar heb ik wel voor over, Luna :respect:
Dit feest ga ik ZEKER MISSEN :). Luna pump it loud kerel:S:S:S
 
RRRRR luna :kwijl:

Dit x gaat me mannetje ook eindelijk es mee..word weer leukkk:D:D:D
En of het nou 20 euro of 45 euro is wij zijn er natuurlijq weer bij!
Gaat een super feestje worden. Ik ben er bij!! :bounce:
DJ Luna echt nummer 1 DJ, draait precies zoals ik het zou willen!
Ik ben ook absoluut van de partij!!!!!
VET VET VET VET zin in!!!!!
Zet m op Luna! YEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!
 
ik kom ook..
maar wel hopen dat ut harder gaat dan op qlimax (wat wel super vet was)..

*Alleen hopen dat q-dance die vlammenwerpers thuis laat. Die geven toch een pesthitte, niet normaal meer.*

je hebt gelijk.. maar dat is toch wreed!
Wat veel negatieve reacties...
Wel raar,

Gisteren ging ik kaartjes halen en stond er een dikke vette rij van 15 minuten voor de Free Record shop om kaartjes voor Luna te halen!
partytime!!! :bounce:
laatste aanpassing
We hebben net kaartjes gehaald :)
Word weer eens een hardstyle feestje :P

Is al ff geleden...
Echt super, maar ik kan er niet bij zijn :(..