Partyflock
 

Close2Heaven in Fantasy Dance Theatre

gepubliceerd door , op
Close2Heaven in Fantasy Dance Theatre
7 januari 2005
FeestClose2Heaven · Happy New Year borrel Site
Datumzaterdag 8 januari 2005
LocatieCelebration Studio's
Waar onlangs het doek viel voor Umania, de Celebration Studio’s aan de Wijdalerweg 3 in Den Haag, is vanaf zaterdag 8 januari aanstaande een spiksplinternieuwe club te vinden, genaamd “Fantasy Dance Theater”. De club trekt meteen goed van leer en heeft tijdens de openingsavond de live act Amos Del Ritmo weten te boeken, bekend van ondermeer Jamie Olivers Kitchen. Maar daar blijft het niet bij. EarthQuake Agency had er in November op het VIP deck al eens een Close2Heaven meeting georganiseerd met groot succes. Alle edities van Close2Heaven zijn tot nog toe uitverkocht geweest en in november was het al niet anders. Na de aankondiging er in januari weer één te doen in Den Haag, werd de site dan ook zeer druk bezocht door bezoekers die een kaart wilden bemachtigen. In overleg met de nieuwe eigenaar van de Haagse Danceclub werd daarom besloten deze Close2Heaven niet op het VIP deck, maar in een eigen zaal te organiseren.

Zaterdag 8 januari is dus niet alleen de (her-) opening van de club, maar ook voor de eerste editie van Close2Heaven dit jaar. Vanaf 23.00 uur zullen aanstaande zaterdag de bezoekers welkom zijn voor een feest wat zijn weerga niet kent. Met in de line-up El Toro, resident Energy en tot slot gangmaker Pedro zullen de gasten tot in de kleine uurtjes worden verleid hun pasjes op de dansvloer te maken. Het feest is deze keer, in het kader van de dure maand januari, geheel gratis toegankelijk. Leden van de website www.close2heaven.nl zijn wat eerder op de hoogte gesteld zodat de vaste klanten niet achter het net zouden vissen. Wie het feest bezoekt heeft uiteraard wel toegang tot alle zalen van de club zodat er een graantje kan worden meegepikt van bijvoorbeeld Amos Del Ritmo.
Voor het feest, alleen toegankelijk voor stellen en alleenstaande vrouwen, kan uitsluitend via de website worden gereserveerd. Zonder reserveringsbevestiging wordt er geen toegang verleend. Zaterdag 8 januari is eveneens de (her-) opening van de Celebration Studio's dus er wordt een enorme toeloop verwacht. Wie dus nog snel reageert, kan deel uit maken van een uniek feest zo aan het begin van 2005.

Momenteel zijn er drukke onderhandelingen gaande voor een regelmatige terugkeer van Close2Heaven in Den Haag, daarover later meer. Close2Heaven wordt georganiseerd door EarthQuake Agency, bekend van ondermeer Chillnight, Aftervibes, Beatsandbites en Afterpark. Meer informatie kun je altijd terecht op de zeer uitgebreide website van het evenement, waar je ondermeer vele honderden foto's van eerdere edities kunt bekijken, maar ook aktief kunt deelnemen en alle aanvullende infrmatie kunt vinden. Surf hiervoor naar www.close2heaven.nl

7 opmerkingen

Wordt leuk :yes:
 
Kijk nu gaat het ergens op lijken, ga vooral zo door met deze feesten :D
Zin in vanavond. CU zoennnnn.
Wij hebben er zin in! Het gaat gezellig worden...
Suc6 vanavond Michel....en euh..wanneer sta ik weer eens op een feestje..hihi!
Thnx Reza! Enuhhh, ik heb niet zoveel feestjes meer hoor... Maar vergeten zijn we je niet hoor, hier.
Ook wij hebben er weer zin in. YESSSSS!!!!!