Partyflock
 

Strictly Hardcore

gepubliceerd door , op
Vrijdag 3 december is het weer zover. Strictly hardcore. Wat een begrip is geworden zal met deze editie weer een avond om van te genieten bezorgen.

De grote zaal, waar wij lekker kunnen genieten van de opening van de Haagse dj Norman, die hogen ogen gooit met zijn nieuwe hit Komt ie dan he. Na de heerlijke set van Dj Norman is het dan tijd voor het echte rauwe werk. Gelijk vroeg beginnen, waar Strictly hardcore om bekend staat met dj The Rapist. Deze held is bekend van o.a. alles feesten van Multigroove. En met zijn zeer rauwe darkcore set zal hij iedereen in de Celebration studio’s laten los gaan.

Na het optreden van The Rapist is de beurt aan mister The Viper. Natuurlijk is deze mix champ ook een begrip geworden in hardcore Nederland. Met zijn fraaie dj skills en heerlijke main style hardcore zal hij zeker weten de zaal weer helemaal op zijn kop zetten. The Viper mag gezien worden als een der beste hardcore dj’s van Nederland.

Als afsluiter in de grote zaal hebben we deze keer de 2 upcomming talents Dj Staz en Deceptix. Dit leuke duo is in Den Haag en omstreken al aardig aan de bak gekomen. Als residents voor Strictly hardcore weten ze altijd weer de juiste nummertjes te mixen waar het publiek op zit te wachten. Het leek de organisatie leuk om juist deze 2 super talenten te laten afsluiten en te laten zien dat zij ook dit aan kunnen.

Dan is er natuurlijk nog de andere keiharde zaal. En ja ja, niemand minder als Dj Partyraiser zal daar van 0.00 tot 4.30 een hardcore solo draaien om van te smullen! Maar liefts 4 ½ uur zal deze Haagse hardcore freak door draaien. Van hardcore tot terror met tussen door zijn welbekende rauwe darkcore en Industriele tracks. Partyraiser die ieder weekend wel te vinden is ergens op een feest en die ook resident is voor Strictly hardcore zal zaal 2 de gehele avond verzorgen met zijn altijd snoeiharde en techniek volle sets.

Kort om deze editie van Strictly hardcore mag je niet missen. De entree is als gewoonlijk maar weer 10 eurotjes. De muziek stylen zijn: Hardcore, Darkcore, Industrieel hardcore en Terror. Partyflock zal 20 vrij kaarten verloten

Be there to bounce!

24 opmerkingen

eerste plaats is voor mij 1#
1#
 
Dodelijk partyraiser solo
 
wordt opckers weer gezellig !!! :bier: :D
hahaha AANWAAZIG DUSSS!!!!
:RESPECT: PARTYRAISER SOLO :RESPECT:
dít wordt helemaal gekkuhhuis!!!!
Idd!!! :respect: Tha Partyraiserrrrrrrrrrrrr :respect:
Partyraiser solo dikke shit.
dikke shit.


meer dan dat! :yes:
 
Den-haag gaat weer H@KKUH :D
ckers aanwazig,alle strictly`s, ook op zondags...
19 december weer strictly sunday in dezelfde tent..
:yes:
It's a promise, deze keer ben ik er echt bij :d
 
partyeraiser solo wat wil je nog meer
Werkzaam bij {SHOWLIST location 9723, 6859}
Artiest {SHOWLIST artist 15572, 20013}
We zullen het vrijdag meemaken: DAANTJUH IN DA HOUSE :yes:

;)
partyeraiser solo wat wil je nog meer


Speedfreak! :P
en nog wel 4 uur ook :D


Aanwezig :jaja: word weer HEEEEEEEEEEEEEEEEL gezellig en LIJP :D
 
idd Paralizer
er is der maar 1 voor mij...
Speedfreak!
:yes:
 



HOPPAAA
hahahahahaahha gekke jorri :D :D :D
 
nah hebbe we het dan voor mekaaro:)
zie je maar weer hoe gezellig het is in denhaag feeste!:[
zelfs de friezuh kome naar ons toe:D
:bounce:
nah dat zegt wat:bier:
Artiest {SHOWLIST artist 85633, 8800}
jah whehehe,ik denk dat ik ook maar ga komuh

greets 2 ya all..