Partyflock
 

Dubbelslag Umania

gepubliceerd door , op
Aankomend weekend is het dubbel feestelijk in het Haagse Umania. Op vrijdag staat Johan Gielen geprogrammeerd en bezoekers kunnen “For Free” naar deze editie van zijn “For You” party. Een dag later is alweer de tweede versie van Royal Umania met onder andere Resident DJ JP en hiermee bewijst de organisatie dat op hun feesten steeds een top attractie plaats neemt in de booth.

GRATIS naar Johan Gielen op vrijdag 26 november

“For Free” kunnen liefhebbers dus naar “Johan Gielen For You” want op 26 november opent Umania in Den Haag gratis haar deuren voor bezoekers van dit feest en dit mag met de dure maand december in het vooruitzicht een vriendelijk gebaar genoemd worden. Op een integere manier toont Umania hiermee aan oog te hebben voor hun publiek. ”For You” is de naam die Johan Gielen gekoppeld heeft aan zijn internationale tour. Na optredens in Newcastle 🇬🇧 en Bathgate (Schotland) doet hij aanstaande vrijdag Den Haag aan. Deze Amsterdamse Belg staat al jaren aan de internationale top en ook hoog genoteerd in de Dutch DJ Award Top 100. ”For You” is ook gekoppeld aan zijn nieuwe “Tunes For You” label. Op dit nieuwe label van Johan Gielen komt ook zijn eerste solo single “Dreamchild/Flash” uit.

Royal Umania op zaterdag 27 november

Het is alweer de tweede editie van Royal Umania die elke laatste zaterdag van de maand plaatsvindt. Dit themafeest biedt naast een koninklijke entourage, mooie acts ook nu weer een DJ uit de Dutch DJ Award Top 100 waarmee Umania steeds zorgt voor kwaliteit achter de decks. Vorige maand hadden wij Tom Harding en deze keer zijn goede vriend DJ JP, o.a. bekend van Dance Valley, Impulz en HQ. JP wordt geroemd om zijn professionele sets die altijd leiden tot een groot feestelijk hoogtepunt. Naast JP maken Stephen J. Kroos en Yesse de line-up in Area 1 compleet. Area 2 is deze keer, zoals op elke Royal Umania, gereserveerd voor José Solo. MC Stanford is als Resident Host natuurlijk ook aanwezig.

Een heerlijke dubbelslag dit weekend @ Umania met wel hele goede jocks dus reden genoeg om het weekend feestend in Den Haag door te brengen.

5 opmerkingen

cool, daar ga ik heen!!
Ik zou opzich ook wel willen alleen valt dit samen met RoundBass.nl gaat dus niet lukken helaas...
Ga weer eens koekeloeren...;-)
Vind de hardcore feesten daar veel leuker:( niks meer aan nu:(het is overgenomen
 
ja tuurlijk gaan wij ook weer lekker feessie bouwen met gielen!!!!!:bounce: haha!