Partyflock
 

Toch langere openingstijd Park Avenue

anoniem gepubliceerd op
Toch langere openingstijd Park Avenue
18 november 2004
Na weken van onzekerheid heeft organisatie Park Avenue toch het groene licht gekregen voor een nieuwe editie van Park Avenue presenteert… , dit maal wel met de sluitingstijd van 3:00. Daardoor word er extra ruimte gecreëerd voor een nog specialere line-up.

Al het begin is moeilijk, en dat geld uiteraard ook voor het organiseren van feesten in een splinternieuwe locatie. Maar Park Avenue, de organisatie achter deze feesten in de nieuwe Hoornse schouwburg, heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk op te steken van die eerste keer. Zo zal er deze keer meer aandacht besteed worden aan de licht show, zal er een VJ optreden, kan je verschillende extra entertainers verwachten, is de promotie flink opgewaardeerd en is nu dus die felbegeerde vergunning veilig gesteld. Wat uiteraard niet is veranderd is de bijzondere line-up.

Zo word de avond weer geopend door een band, en zal deze keer Rose die eer op zich nemen. Begonnen als zangeres tijdens DJ sets van onder andere David Morales , Roger Sanchez en ROOG kent zangeres Rose het klappen van de zweep en zal ze deze avond al haar charmes in de strijd gooien om de sfeer er vanaf het begin gelijk goed in te brengen.

Daarna zal er een heel speciaal optreden volgen van Park Avenue’s resident DJ, DJ Groovar. Hij zal ondersteund worden door Lady Lago, die een aantal van haar eigen producties live ten gehore zal brengen.

Als Groovar de spieren van het publiek goed warm heeft gemaakt, zet Benny Rodrigues iedereen pas echt goed aan het werk. Met zijn kenmerkende overvloed aan energie zal stilstaan nog een hele klus worden. En als dat zelfs nog niet genoeg is om iedereen aan het dansen te krijgen, zal Norman Soares, één van de grootste nieuwe ontdekkingen in dance land, met zijn Afrikaanse percussie ritmes ook de laatste barhanger over halen de dansvloer te betreden.

Park Avenue is heel trots de laatste act van de avond, Juan Sanchez, te mogen verwelkomen. Decks, EFX and guitar, Juan gooit ze in de blender en er ontstaat een aanstekelijke mix van groovy beats en funky live gitaar loops. Vanavond zal Juan Sanchez een speciale tech-house set voor ons neerzetten. VJ Voutloos zal de hele avond zorgen voor de visuele ondersteuning, naast de speciale lichtshow die Park Avenue voor deze editie heeft ingehuurd en al het andere entertainment. Wat dat precies gaat inhouden zal Park Avenue tot op de avond zelf een verrassing houden.

Dean&Deluca heeft speciaal voor dit feest een leuke actie verzonnen. Bij iedere kaart, ongeacht bij welk voorverkoop adres die gekocht is, krijg je een waardebon voor de jeans collectie van deze winkel twv € 15,- kado!

12 opmerkingen

 
Het betere werk
Artiest Martinez
Hier ga ik 10 keer liever heen dan die gare bedoening in de curator,wat door moet gaan als housefeest maar gewoon een stinkend volle kroeg is.
Eindelijk iets leuks in Hoorn !!
 
muzikaal kan het niet mis gaan, dat is iets wat zeker is!
Mooi feessie weer mannen!!
In foyer wordt deze keer een relaxhoek ingericht, waar ook mag worden gerookt! :-)
gelukkig
laatste aanpassing
mag er niet gerookt worden dan ??
Er mag officieel in de hele schouwburg niet gerookt worden, maar voor dit feest wordt een uitzondering gemaakt
 
lekker bezig!!!!!
 
goed idee van die rookplek.

Hoeft de security niet constant mensen naar buiten te jagen!! :)
laatste aanpassing
gister het licht ingehangen ... ziet er al top uit !!!