Partyflock
 

Pirates of the Hardcore Sound in The Shaker

anoniem gepubliceerd op
Vorig jaar lanceerde EHB het concept Pirates of the Hardcore Sound. De eerste 2 versies van dit feest vonden plaats in de Loose End in Reeuwijk en was 2x uitverkocht zodat we mensen moesten weigeren. Het geluid was zo hard dat de kunststof bierglazen van de bar af trilden en dat het water in de wc’s aan het trillen was. Dit smaakte naar meer en [location=2328]{Locatie met ID 2328 bestaat niet!} in Woerden werd gekozen als grotere locatie, maar het harde geluid van Loose End kon daar helaas niet helemaal waar worden gemaakt, alhoewel er wel erg goed gedraaid werd. Nu voor de 4e editie is gekozen voor The The Shaker, deze discotheek in IJsselstein werkt gelukkig 100% aan het neerzetten van extra geluid en het zorgen voor een zeer goede kwaliteit van het geluid, zowel boven als beneden. Voor Pirates of the Hardcore Sound op 19 november komt er voor boven dus een geheel 2e geluidssysteem bij en beneden komt er een half geluidssysteem bij. Met een beetje geluk wordt dit het beste geluid ooit in de The Shaker. Kwaliteit is erg belangrijk!

Tevens willen wij even een einde maken rondom de roddels en misverstanden rond de feesten Pirates of the Hardcore Sound, Die Hard en Disturbed in The The Shaker. Alle 3 de feesten gaan gewoon door. De The Shaker is nu tijdelijk gesloten maar gaat het weekend van 12/13 november gewoon weer open. De The Shaker is nu dicht omdat het interieur vernieuwd wordt en de club een nieuwe uitstraling en een ander beleid krijgt. Dit is uitvoerig besproken met de direct van The The Shaker. Er hoeft dus geen enkele onduidelijkheid te zijn: ER WORD 19 NOVEMBER GEWOON DUS GEHAKT!

Tevens word er kenbaar gemaakt dat er voor Pirates of the Hardcore Sound een bus naar IJsselstein rijdt die in principe langs alle plaatsen langs de A12 kan stoppen. De bus vertrekt vanuit Gouda en stopt zowiezo in Waddinxveen en Woerden en als er animo is in de Meern. Wil je hiermee mee? meld je aan bij Mandark Mandark74@zonnet.nl (op dit moment zit de bus halfvol met het aantal aanmeldingen dat we hebben). Uiteraard is er gezorgd voor een strakke line up met afwisselende dj’s, met ieder zijn eigen kwaliteit en style, die weten hoe ze de mensen moeten laten bewegen op de dancefloor.

Mod & Fonzie, deze knotsgekke gasten weten hoe ze de sfeer erin moeten krijgen, zijn al bezig van de jaren 80! Maar ze hebben nog geen grijze haar! Ook hebben zij al meerdere platen in de winkels gehad waaronder een knaller op Junkyard. OCD, deze dj is de laatste jaren erg goed bezig, geeft zelf ook zeer goede feesten waaronder Humanoize, Slaves to the Rave en Legendary Hardcore. Tegenwoordig te booken bij http://www.jumpstar.nl Weet zowel oude als recente hardcore goed te mixen. Wicked, deze dj staat voor hard en snel, iedereen die op een Terrormachine feest is geweest kan dat zeker beamen. Momenteel is hij druk aan het produceren voor meerdere labels en in meerdere stylen en er staat ook weer een nieuwe Terrormachine op stapel. Mobius vs Mortis & Mc Flexx, dit trio staat garant voor een hoogstaand uurtje, dj Mobius een van de beste talenten van het land op het moment en met al heel wat bookings achter zijn naam, samen met zijn neef dj Mortis achter de decks aan elkaar gekletst door Mc Flexx die binnenkort heel groot uitpakt met zijn BKJN, dit mag je niet missen! Neophyte, de absolute headliner van deze avond, met zijn eigen sound staat ie al jaren aan de top van de hardcore scene, waarschijnlijk met een set met veel eigen werk erin, zowel oud als hopelijk de nieuwste tracks. Lunatic & Miss Hysteria waarschijnlijk de snelst stijgende sterren van het moment in de hardcore scene, binnnenkort zelfs met hun eigen solo feest en meerdere nieuwe platen in de winkel. Ze staan garant voor een uurtje heftig gestamp. Akira, de afsluiter der afsluiters, de man die hoogstpersoonlijk terror en terrorlike music groot heeft gebracht in Nederland. Altijd origineel en afwisselend draaien in zijn eigen style, een absoluut waardige afsluiter, het geluidsysteem zal tot het uiterste moeten gaan om dit te weerstaan.

Zaal 2 zal worden gevuld met dj die hun sporen zeker ook al verdient hebben, dj ID, stond op de laatse Speedrazor, Dj ZubZero, deze technisch hoogstaande dj heeft zo een beetje al overal gedraaid en zal hier in zijn eigen regio zijn kunsten graag willen vertonen. Dj Wez en Dj Vexer bekend van de www.rave-o-lution site en de Hardcore Dedicated feesten waarvan deel 2 binnenkort losgaat in Utrecht. Dj Syndrome zo een beetje de meest hotte dj uit deze regio, altijd goed voor een uitstekende industriele set. Dj Deadline de nieuwste held uit deze regio deze zeer populaire dj met grote aanhang heeft prime time gekregen om zich te bewijzen en door te breken. Als uitsmijters in deze zijn de altijd gezellige feestbeesten Cartman & Dennis die weten hoe ze het publiek gek moeten krijgen.

Tevens word de definitieve time table bekend gemaakt van Pirates of the Hardcore Sound.

Zaal 1 (benedendeks)
22:00u [dj=4229] 23:00u [dj=1600] 24:00u [dj=981] 01:00u [dj=12326] vs [dj=3058] & MC Flexx[/dj]
02:00u Neophyte
03:00u Lunatic & Miss Hysteria
04:00u Akira

zaal 2 (bovendeks)
22:00u ID
22:50u ZubZero
23:40u Wez
00:30u Vexer
01:20u Syndrome
02:10u Deadline
03:00u Cartman & Dennis
end

Pirates of the Hardcore Sound
Vrijdag 19 november 2004
Van 22:00 tot 05:00
Entrée 15 euro

50 opmerkingen

kijk dat is beter 15 euro entree, hoeft niet allemaal zo duur... ik is arme student :(
Jaja daar zijn we weer, ijsselstein op zijn best.

gaan we weer lekker knalle met die ballen,ik bedoel platen.
Ik kom ook zeker naar dit feest, is alweer een tijd geleden de Shaker voor mij (of moet ik 4U zeggen)
Leuk feest weer :d.
Leuk feest :d
Zo zo zo :)

Dat word knalluh, ik zie mijn favo DJ ook weer staan :$

(K7) WOEF
Artiest ID
Bring it on! Dat wordt weer knallen :)
Artiest {SHOWLIST artist 65214, 11583}
Akira in schuthut!!! :yes:

gezellig :D
alleen jammer van de vrij kleine locatie
ik ben zeker aanwezig. heb er nu al zin in :9
Wat gaat er nou gebeuren met de shaker?? Word t helemaal verbouwd? Dr komen 3 zalen zag ik :s. Worden 3 huiskamertjes ofzo?? 12 november gaat t al weer open, zoveel kunnen ze dan toch niet veranderd hebben?? :S
laatste aanpassing
van de partij!!!ckr wete!!!:D:bounce:
Ik heb der zin in mensen!!!!

See yeah @ 19 november

:D
Ben zeker benieuwd hoe ze het gaan verbouwen. Ik probeer nog even langs te wippen.
Artiest Vexer
Dj Wez en Dj Vexer bekend van de www.rave-o-lution site en de Hardcore Dedicated feesten waarvan deel 2 binnenkort losgaat in Utrecht.


Hardcore Dedicated 2.0 :P

ff boven de boel verbouwen 19 november :)


:D
laatste aanpassing
Gaat goed komen...:yes:
haha neophyte is van de partij das mooi want dan ben ik er ook
 
Artiest Mandark
Oh yeah, hier gaan we weer ff een vette party van maken mensen...heb er al zin in!!!
 
hmmz
wel jammer dat et zo vroeg is afgelopen
 
neem wel je winter jas mee want de vorige x was het vol op koud :D
triest zooitje daar

vandaar dat ik lekker naar den haag ga 8) :[
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
! MAY THE BASS BE WITH U !
laatste aanpassing
Ja ben zekers van de partij zal opzekers wel weer rete vet worden en anders wel genoeg bekenden.

zie jullie daar
mensen ik kom ook me vriendin heeft kaarten gekocht

oja even dit

mensen alles jullie nog geen vriend/vriendin van me zijn vraag het pleas aan heb een wedenschap met een vriend dat ik voor 15november 400 vrienden moet hebben als dat lukt krijg ik een reisje naar mallorca van hem dus gun me het reisje en de leukste neem ik mee maar die moet ook wel even een berichie achter laten zodat ik kan weten wie je bent
 
Dj Deadline de nieuwste held uit deze regio deze zeer populaire dj met grote aanhang heeft prime time gekregen om zich te bewijzen en door te breken.


Juist ja:respect:
Tot dan moppie:d en tot eerder natuurlijk maar tot dan als je dj status!
 
piraten!!!!


jaaaa


leuk
Ik ken nog zo'n held

:respect: ZubZero:respect:

(K7) WOEF
laatste aanpassing
heb er ook wel zin an :D!!!!
Beukkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh­h
IT's Fucking pirate hardcore time

hart core
laatste aanpassing
tering dan baal je als je wordt geweigerd omdat ze vol zitten
 
idd was het geluid in triple poep
in de triple mochten we geen geluid bijzetten !

hier zetten we ons eigen geluid neer

remember loose end

gehgeh
 
Blazen dus!!!!
 
zal me best doen om te er ook te zijn, maer moet wel vet feest worden, ayt
Strak feestje weer!

ziet er allemaal goed uit (Y)
 
Artiest Mr. E
www.theshaker.nl meldt:

The Shaker is vanaf heden gesloten.

Namens personeel en directie bedankt voor de vele leuke en gezellige jaren.

Que!?
 
aha.. ik zie het al: nieuwe naam voor deze tent.
Artiest {SHOWLIST artist 63943, 3058, 72751}
speciaal just4u
hahaha
prezent zoals gewoonlijk zal ik aanwezig zijn op deze locatie :d
Ik kom ook weer ff gezellig langs in Ijsselstein ;)
 
Kom ook maar eens kijken....het belooft heel wat met akira :respect:
Ik heb er echt zin in :D

Svenk alvast bedankt :P.