Partyflock
 

Autumn Departure meets Richter '92

gepubliceerd door , op
Op 21 september gaat Autumn Departure terug naar de Richter. 36 op de schaal van Richter, zoals de volledige naam luidde, is de plek waar vroeger de Wasteland feesten werden gegeven. Bovendien werden ook de vroegere afleveringen van RuR van daar verzonden. Elke vrijdag was Cassie 6 de vaste DJ. En nu, op Autumn Departure, gaat hij in een unieke vier uur durende set zijn klanken van toen verweven met zijn klanken van nu. Oftewel de oude Richter vrijdagavond nieuwe stijl!!

Natuurlijk zal alles, net zoals in de Richter ondersteund worden door het nodige spektakel. Zo zullen [dj]2820[/dj] & [dj]2675[/dj] je onder handen nemen in de entree
Na een spectaculair ritje in de lift (de mensen die vorige keer zijn geweest weten waarom!!) wordt je boven ontvangen door de klanken van [dj]2819[/dj] (Dance Valley 2002) en DJ [dj]2567[/dj] (Club Risk). [dj]1572[/dj] zal vocaal ondersteund zal worden door de Soul Hustlers.
Bovendien zullen er de gehele avond diverse acts zijn gepresenteerd door So.Unknown?! Je zal hun niet alleen zien in de Hoofdzaal en de Lounge maar ze zullen je zelfs verrassen met spectaculaire wc-acts!!

Oftewel weer een compleet avondje uit waar Departure meets Richter, oldschool meets the fashionably hip and 1992 meets 2002. Voor meer info kijk op www.DepartureEvents.com