Partyflock
 
­ Nederland

Jonna Fraser brengt Blessed for Life concert naar Ziggo Dome

gepubliceerd door , op
Jonna Fraser
25 januari 2024
FeestJonna Fraser · Blessed For Life
 
Datumdonderdag 28 november 2024
LocatieZiggo Dome Site
Op donderdag 28 november geeft Jonna Fraser de grootste show van zijn carriere tot nu toe in Ziggo Dome. De tickets voor 'Blessed For Life' zijn verkrijgbaar vanaf maandag 30 januari.
Jonathan 'Jonna Fraser' Grando is een artiest en zanger, maar bovenal een bijzonder gedreven performer. Op zijn elfde maakte hij kennis met rap om vervolgens de microfoon nooit meer los te laten. Sinds zijn debuut in 2015 heeft hij hard gewerkt en evolueerde hij van rapper naar all round-artiest. Zijn luistercijfers zijn ronduit indrukwekkend te noemen: de teller staat inmiddels op een duizelingwekkende 1,3 miljard (!) streams.

Het bracht hem naar grote festivals als Lowlands, Zwarte Cross en Concert At Sea en een zomertour door heel Europa. Met zijn sound bereikt Jonna een breed publiek, van strakke raps op bombastische beats tot zwoele soul, het zit allemaal in zijn oeuvre. En of hij nu in een uitverkochte AFAS staat, of collega rapper Kevin in het stof laat bijten tijdens Red Bull Soundclash, er is één ding zeker: keer op keer weet de charismatische artiest het publiek in verwondering achter te laten.

Inmiddels staat Jonna in de startblokken voor zijn grootste show tot nu toe. Met Blessed For Life strijkt hij dit jaar neer in Ziggo Dome voor een show gevuld met oude classics, maar ook nieuw materiaal!

"De energie tijdens de concerten in AFAS Live was al off the charts, maar hopelijk zijn jullie ready voor de volgende chapter, in Ziggo Dome brengen we fans de grootste Blessed For Life ervaring tot nu toe. Ik kan niet wachten om jullie daar op 28 november allemaal te zien!" Lobi, Jonna