Partyflock
 
­ Nederland

Nicky Romero kondigt voorprogramma en nieuwe trailer aan van 'Nightvision' show

gepubliceerd door , op
Nicky Romero
26 oktober 2023
Nicky Romero deelt vandaag de visual trailer van zijn spectaculaire eerste soloshow 'Nightvision'. De voor alle leeftijden toegankelijke show is vernoemd naar zijn dit najaar te verschijnen album en vindt 2 december plaats in AFAS Live. Vandaag heeft Nicky via zijn social media kanalen ook bekendgemaakt dat niemand minder dan FAST BOY het voorprogramma zal verzorgen. Het Duitse duo is bekend van de hits 'Bad Memories' en 'Forget You'. Ze werkten eerder met Nicky samen op de track 'Out of Control' (Nicky Romero & EDX).

Koop je tickets via Appic.

Met het 'Nightvision'-concept brengt Nicky Romero zijn visie op de nachtcultuur en danceindustrie op indrukwekkende wijze tot leven. Hij heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om van 'Nightvision' een uniek visueel spektakel te maken met nooit eerder vertoonde effecten. "Een soloshow van dit formaat stond al heel lang op mijn bucketlist", zo zegt Nicky Romero daar zelf over. "Ik speel al langere tijd met de invulling en uitwerking van dit concept." Dat concept is muzikaal uitgewerkt in samenwerking met zijn eigen label Protocol Recordings. Nicky Romero zal op 2 december in AFAS Live live optreden en diverse artiesten uitnodigen om samen met hem zijn grootste hits te performen.

Visueel komt 'Nightvision' tot stand in samenwerking met Visual Lab, dat hiervoor de lat hoger dan ooit legt. "Bij andere producties moeten we met het oog op de uitvoerbaarheid regelmatig een stapje terug doen", aldus mede-oprichter Rick Jacobs. "Voor Nightvision konden we er echter een stapje bovenop zetten. Het stage-design voor deze show heet 'Metashift', omdat we tijdens de ontwikkeling voorbij onze voorgaande technische capaciteiten zijn gegaan. Er opende zich een geheel nieuwe wereld en met Metashift kunnen we live ons podium veranderen zoals we willen, wanneer we willen, zonder limitaties."

In het kader van zijn 'Nightvision'-show is tijdens ADE en collab gedaan met het Nederlandse kledingmerk FOUR, in de vorm van een pop-up store waar fans niet alleen tickets, maar ook speciale 'Nightvision' merchandise konden kopen. Dit liep storm en alle merchandise was binnen een paar uur uitverkocht.

De voorbereidingen voor de show zijn ook te volgen in de vijfdelige reeks 'Road To Nightvision', waarvan de eerste aflevering vrijdag op Nicky Romero's YouTube-kanaal in première gaat. Hier geeft Nicky een uniek kijkje achter de schermen in aanloop naar 'Nightvision' en neemt hij de kijkers mee langs 's werelds grootste festivals als - in aflevering 1 - Ultra Taiwan, Ultra Brazilië en S2O Thailand. De komende maand verschijnt elke vrijdag een nieuw deel.

Over Nightvision
'Nightvision' is de spectaculaire eerste soloshow van Nicky Romero. 'Nightvision' is een culminatie van niet alleen het nu al succesvolle 2023, maar in feite van heel de carrière van Nicky Romero. In 2022 en 2023 deed hij onder meer grote headlining shows op festivals als Ultra (in Miami, Peru, Korea, Japan, Brazilië en Taiwan), Tomorrowland, Don't Let Daddy Know en EDC Mexico.

Dit all ages evenement vindt 2 december plaats in AFAS Live. 'Nightvision' wordt geproduceerd door Artist Division en het internationale evenementenbureau E&A Events, bekend van grote concepten als Don't Let Daddy Know, Kingsland Festival en Martin Garrix ADE.