Partyflock
 
­ Nederland

Amsterdams tech-house label Mea Culpa viert op 5 en 6 augustus het vijf-jarig bestaan

gepubliceerd door , op
Mea Culpa
25 juli 2023
FeestMea Culpa · 5 Year Anniversary
Datumzaterdag 5 augustus 2023
WinactieMea Culpa actiegesloten
LocatieMadam Site
FeestMea Culpa · 5 Year Anniversary
Datumzondag 6 augustus 2023
OpstapplaatsSluis Haveneiland IJburg, Amsterdam
LocatieDriemaster Sanne Sophia
Tech-House DJ en producer Mike Scot richtte vijf jaar geleden zijn eigen muzieklabel Mea Culpa op. Nu draaien grote namen als Marco Carola, Jamie Jones en Archie Hamilton geregeld zijn muziek over de gehele wereld en inmiddels is Mea Culpa uitgegroeid tot meer dan alleen een independent muzieklabel. Mea Culpa is een groep hechte, muzikale vrienden, een platform
voor ontwikkeling van lokaal en internationaal talent én een terugkerende, succesvolle clubavond met als thuisbasis MADAM in Amsterdam. Ter ere van het 5-jarig jubileum zet Mea Culpa op zaterdag 5 augustus 2023 de MADAM wederom op zijn kop. Voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen én voor diegenen die liever overdag feesten, vaart Mea Culpa de dag erna op zondag 6 augustus uit met De Zomervloot.

5 jaar Mea Culpa in MADAM
Waar de ene deur dichtgaat, gaat de andere deur open. Een spreuk die menig artiest op het lijf geschreven staat, maar in de afgelopen vijf jaar zijn er vooral veel mooie momenten geweest. Nu is het tijd om juist die momenten keihard te vieren en waar anders is de perfecte plek dan het inmiddels vertrouwde nest op de 20ste verdieping van de Adam Toren in Amsterdam, MADAM. Op zaterdag 5 augustus 2023 staat Mea Culpa weer garant voor een avondje knallen tot in de vroege uurtjes met vrienden en collega's zoals: Project89 (bekend van o.a. PIV & Strafwerk), Jochem Hamerling (Radio 538 en SLAM!), Red87 (De Rubberboot) en nieuw talent Sanne Dammers (Kweekvijver, Michel de Hey).

Mike Scot over vijf jaar Mea Culpa: "De liefde voor muziek heeft de afgelopen jaren voorbij doen vliegen. Het was zeker niet alleen maar feest- in tegenstelling zelfs, maar dat is inherent aan artiest zijn en het ondernemen. Aan opgeven heb ik in ieder geval nooit gedacht en ik heb altijd mijn focus geprobeerd te houden op het waarmaken van deze droom. Nu is het tijd om nieuwe plannen uit te gaan voeren waarmee Mea Culpa verder kan groeien, zowel in Nederland als daarbuiten."

Mea Culpa in MADAM (ADAM Toren)
Mea Culpa X De Zomervloot Een 5 jarig jubileum kun je maar één keer vieren. Zou je denken, maar twee keer kan natuurlijk ook. Voor wie er maar geen genoeg van kan krijgen én voor diegenen die liever overdag feesten, vaart Mea Culpa daarom op zondag 6 augustus (de dag na MADAM) uit met De Zomervloot. Het 50 meter lange schip vertrekt vanaf het Sluis Haveneiland op IJburg in Amsterdam en keert daar aan het einde ook weer terug.

Tickets
Regular tickets voor Mea Culpa in MADAM op zaterdag 5 augustus zijn te koop via deze link. De ticketprijs bedraagt €26.00 in de voorverkoop. Aan de deur op de avond zelf zal er nog een klein aantal kaarten beschikbaar zijn.

Late tickets voor Mea Culpa X De Zomervloot op zondag 6 augustus zijn te koop via deze link. De ticketprijs bedraagt €24,50.