Partyflock
 
­ Nederland

Lucas & Steve Radio' op 30 juni gelanceerd in 51 landen wereldwijd

gepubliceerd door , op
Lucas & Steve Radio' op 30 juni gelanceerd in 51 landen wereldwijd
23 juni 2023
Het dj- en producersduo Lucas & Steve lanceert deze maand de gloednieuwe radioshow 'Lucas & Steve Radio'. De aanstekelijke muziek van het bekende duo is vanaf 30 juni te horen in maar liefst 51 landen over de hele wereld, van Frankrijk tot Japan, en van Australië tot Argentinië. In Nederland is de show - voorheen de Skyline Sessions - exclusief te horen bij Radio 538. Om dit geweldige nieuws en succes te vieren, brengen de mannen op vrijdagavond 30 juni 00:00 uur een special bij Radio 538 waar primeurs van collega DJ's en nieuwe muziek te horen is. Speciaal voor deze special worden fans uitgenodigd om erbij aanwezig te zijn. Fans kunnen zich opgeven via instagram.

Aan het succes van het bekende DJ-duo Lucas & Steve lijkt geen einde te komen. De afgelopen jaren weten ze keer op keer de top van de internationale dance charts te bereiken door hit na hit te scoren. De mannen vliegen de wereld rond om op te treden op de grootste podia en festivals en bereiken hiermee een miljoenenpubliek. Maar met het omdopen van de Skyline Sessions naar 'Lucas & Steve Radio' blijven ook de thuisblijvende liefhebbers van house muziek getrakteerd op een uur lang hoogtepunten van het duo.

Amerika, Spanje, Brazilië, Italië: er blijven eigenlijk maar weinig landen in de wereld over waar Lucas & Steve niet te horen zijn. In Nederland maken de heren er wekelijks op vrijdagnacht van 00:00 uur tot 01.00 uur een feest van bij Radio 538.