Partyflock
 
­ Nederland

Line-up Lakedance 20 mei bekend

gepubliceerd door , op
Lakedance, het grootste zomerse festival van het Zuiden, heeft vandaag de langverwachte line-up voor de eerste editie van 2023 bekendgemaakt. Het festival vindt plaats op zaterdag 20 mei 2023 aan het prachtige strand van Aquabest.

De line-up voor Lakedance 2023 is bigger and better dan ooit tevoren. Het festival biedt de tofste nationale en internationale dj's en artiesten van verschillende genres. Met maar liefst vijf stages en een mix van progressive house, techno, feest, freestyle, urban hitjes en (deep)house is er voor ieder wat wils. Heerlijk dansen in het zand, genieten van de zon met een cocktail in je hand en de beste muziek!

Op zaterdag 20 mei ga je los op de lekkerste beats van onder andere: Bassjackers, Chris Stussy, Cynthia Spiering, DIØN, Dubvision, Housequake – 20 years, Immer Hansi, Maddix, Sick Individuals en veel meer.

Line-up


Tickets
Tickets voor Lakedance 2023 zijn verkrijgbaar via koop tickets. Er zijn regular tickets beschikbaar, waarmee je één van de twee edities kunt bezoeken. Wil je liever beide edities van Lakedance meepakken? Op een combiticket krijg je €20,- korting, waardoor je voor €99,90 dit jaar aanwezig bent bij twee nieuwe zomerse edities van Lakedance. Scoor nu je Lakedance tickets en kom alvast in de stemming voor jouw festivalzomer!