Partyflock
 
­ Nederland

Dobbelsteen festival

gepubliceerd door , op
Dobbelsteen Festival
13 maart 2023
Dobbelsteen Festival: Hét eerste festival waar de dobbelsteen jouw ervaring bepaalt!

Dobbelsteen Festival is een uniek festival waar de dobbelsteen de ervaring van de bezoekers bepaalt. Dit jaar vindt het festival plaats op 20 mei bij het unieke Weelde. Het belooft een geweldige dag te worden vol verrassingen en avontuur!

Op Dobbelsteen Festival draait alles om het gooien van de dobbelsteen. Bij aankomst krijgt elke bezoeker een dobbelsteen waarmee hij of zij verschillende activiteiten kan spelen. De dobbelsteen bepaalt welke activiteit je gaat doen: van muziekoptredens, theateracts tot aan de ingrediënten van jouw burger. Je weet nooit wat je krijgt, maar één ding is zeker: het wordt een dag vol plezier en avontuur!

Het festival is bedacht door een groep creatieve geesten die op zoek waren naar een nieuwe manier om mensen te verrassen en te inspireren. Dobbelsteen Festival is ontstaan uit het idee dat het leven een spel is en dat we het leven moeten vieren. Het festival is bedoeld om mensen te laten zien dat ze meer uit het leven kunnen halen door simpelweg te durven spelen en te experimenteren.

Dobbelsteen Festival is een festival waar voor iedereen iets te doen is, van gezellig samen zijn tot het ontdekken van nieuwe talenten. Dansen en gezelligheid staan centraal.

Het festival biedt daarmee ook een platform voor jonge en ervaren DJ's om zichzelf te laten zien en het publiek te verrassen met hun creativiteit. Er wordt een mix van hits, disco house en techno gedraaid.

Tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van Dobbelsteen Festival. Wees er snel bij, want het belooft een drukke dag te worden. Mis deze unieke ervaring niet en kom naar Dobbelsteen Festival!